SKINNY PUPPY - MYTHMAKER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
SKINNY PUPPY - MYTHMAKER
Jak dla mnie jedna z najbardziej ekscytujacych premier jakie juz miały miejsce w 2007 r. Co prawda poziom poprzedniej plyty nie został utrzymany ( kilka mielizn, w niektórych przypadkach kompozycyjnie mogło być lepiej) tym niemniej stawiam Mythmaker bardzo wysoko...
To trudna płyta, duszna, diabelnie gęsta, mniej czytelna anizeli The Greater Wrong Of The Right..
Moim absolutnym faworytem jest "Ugli" który po prostu niszczy obiekty. Wyróźniłbym jeszcze:" daL" ," ambiantz" , "pasturN"..
a co wy sądzicie?
Jesus wants to be ugly
To trudna płyta, duszna, diabelnie gęsta, mniej czytelna anizeli The Greater Wrong Of The Right..
Moim absolutnym faworytem jest "Ugli" który po prostu niszczy obiekty. Wyróźniłbym jeszcze:" daL" ," ambiantz" , "pasturN"..
a co wy sądzicie?
Jesus wants to be ugly
- akall
- zaczyna szaleć
- longinus696
- zahartowany metalizator
- akall
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
może za dużo metalu or something?;) [/quote]
No nie wiem, pare zespołów z dziedziny industrialu i neo-folku mocno napina mi spodnie. Na przykład In Slaughter Natives. W Skinny Puppy przeszkadzają mi czasem zbyt dyskotekowe bity, albo tandetny vocoder.
może za dużo metalu or something?;) [/quote]
No nie wiem, pare zespołów z dziedziny industrialu i neo-folku mocno napina mi spodnie. Na przykład In Slaughter Natives. W Skinny Puppy przeszkadzają mi czasem zbyt dyskotekowe bity, albo tandetny vocoder.
Still o'er the curved, white trellis of your sides
The sateless, wandering serpent curls and glides
The sateless, wandering serpent curls and glides
- longinus696
opinie - nowe sp= straszna kupa- najczęsciej można usłyszeć od ludzi zapatrzonych w Too Dark Park i inne klasyki wspomnianej formacji..na szczęście ( dla innych - niestety) jest to dziś już zupełnie inny zespół..
i jeszcze ..nie słyszę w sp " tandetnych dyskotekowych bitów"..tego typu sformułowanie to jednak spore nadużycie ..z dyskoteką kojarzy mi sie cos innego;)
i jeszcze ..nie słyszę w sp " tandetnych dyskotekowych bitów"..tego typu sformułowanie to jednak spore nadużycie ..z dyskoteką kojarzy mi sie cos innego;)
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
moze powinienes pomyslec o tym ze przyswajanie niektorych rzeczy nie stanowi progresu, wrecz odwrotnie [/quote]
Wiesz, jak to mawiają, gdy poznam gówno i złoto to odczuję różnicę. Chociaż oczywiście wolałbym rzadziej trafiać na gówno.
Akurat SP nie należy do tej kategorii.
moze powinienes pomyslec o tym ze przyswajanie niektorych rzeczy nie stanowi progresu, wrecz odwrotnie [/quote]
Wiesz, jak to mawiają, gdy poznam gówno i złoto to odczuję różnicę. Chociaż oczywiście wolałbym rzadziej trafiać na gówno.
Akurat SP nie należy do tej kategorii.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt: