TARMVRED

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

TARMVRED

09-01-2010, 23:40

I kolejny cios ciosem w ciosy, znaczy wymiot elektroniczny znakomitością nacechowany. Temat zakładam trochę na wyrost bo nadal muszę obadać pełny album Subfusc, ale to co słyszałem do tej pory spowodowało u mnie mrowienie członków wystających.

Mowa o trzech epkach:
Obrazek
Onomatopeic'

Obrazek
Viva 6581

Obrazek
Tintorama

oraz splicie z Panacea i Needle Sharing
Obrazek

Baczną uwagę radzę zwrócić zwłaszcza na czteroutworową epę Tintorama, która brzmi jak skrzyżowanie Venetian Snares, Ulver (!) i Boards of Canada i niszczy, mieli, gwałci, niszczy, śmieci, dewastuje, bezcześci, zlizuje, połyka, wydala i wydziela (kurwa, coś bez sensu mi wyszło). W każdym razie zdecydowanie polecam i gwarantuję (samo)zadowolenie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

Re: TARMVRED

10-01-2010, 19:33

Słyszałem tylko "Tintorama". Z tego, co pamiętam, to bardzo dobry materiał, ale musiałbym go sobie odświeżyć, żeby powiedzieć coś więcej. Zresztą nie bardzo wiem do czego to porównać, bo nie siedzę za dużo w klimatach power noise / rhythmic noise. Z tego typu rzeczy podoba mi się jeszcze CONVERTER - [vis·cer·a], no i zajebisty HYPNOSKULL, chociaż nigdy bym nie powiedział, że to czysty power noise. O tym ostatnim może coś wkrótce napiszę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

Re: TARMVRED

19-01-2010, 21:51

Obrazek

No i nabyłem i otrzymałem wreszcie Subfusc. Matko boska, co to jest za płyta. Wkręca się jak wiertarka, a jednocześnie nie razi bezmózgim napierdolem. Taki soundtrack do zepsutego, zgniłego i przerdzewiałego miasta. Polecam, zwłaszcza że idzie nabyć skandalicznie tanio. Zgłębiam dalej.
Give birth to something dead
Give birth to something old
ODPOWIEDZ