TENHI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
TENHI
Kolejny fajny będ o którym tu jeszcze topika nie było, a okazja przednia, bo:
On October 29, the TENHI albums "Kauan" (1999), "Väre" (2002), "Maaäet" (2006), "Airut:Aamujen" (2006), as well as the 3-CD compilation "Folk Aesthetic 1996-2006" (2007) will be re-issued in noble, portrait format digibooks with massively extended booklets in a limited edition of 1.500 copies each. The limited TENHI collector's box "The Collected Works 1997-2007" (lim. 500) containing all five digibooks plus a TENHI logo patch will be released at the same date. All products are available for pre-order in Prophecy's online shop now:
On October 29, the TENHI albums "Kauan" (1999), "Väre" (2002), "Maaäet" (2006), "Airut:Aamujen" (2006), as well as the 3-CD compilation "Folk Aesthetic 1996-2006" (2007) will be re-issued in noble, portrait format digibooks with massively extended booklets in a limited edition of 1.500 copies each. The limited TENHI collector's box "The Collected Works 1997-2007" (lim. 500) containing all five digibooks plus a TENHI logo patch will be released at the same date. All products are available for pre-order in Prophecy's online shop now:
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Re: TENHI
Maaäet swego czasu nie zrobiło na mnie wrażenia. Któryś z pozostałych jest obiektywnie/subiektywnie lepszy/inkszy? 
"Takie odcinanie kuponów od tego, że się mruczy w egzotycznym języku" - nie opuszczała Wujaszka myśl przez cały odsłuch materiału.

"Takie odcinanie kuponów od tego, że się mruczy w egzotycznym języku" - nie opuszczała Wujaszka myśl przez cały odsłuch materiału.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Morph
- Kontakt:

In the cultural world of the Finnish Sami, "Saivo" is one of the realms of the dead where the departed continue their everyday life, content and in the company of their families and forebears. "Saivo" is also the title of the new album by TENHI that will finally see its release after four years of painstaking work on November 25th, 2011.
See left the evoking cover artwork, once again painted by Tyko Saarikko. The track listing reads as follows:
1. Saivon Kimallus
2. Pojan Kiiski
3. Uloin
4. Pienet Purot
5. Sateen Soutu
6. Haaksi
7. Surunuotta
8. Savoie
9. Vuoksi
10. Paluu Joelle
11. Sees
12. Siniset Runot
Watch a video teaser for "Saivo" here: "Saivo" video teaser.
Further information on "Saivo" as well as pre-order options soon!
Give birth to something dead
- morbid
- rasowy masterfulowicz
czaje sie na to wydawnictwo ;)
http://www.mystic.pl/plyty_cd,tenhi-the ... ,10552.htm
http://www.mystic.pl/plyty_cd,tenhi-the ... ,10552.htm
- maciek z klanu
He he, jak zobaczylem topic wlasnie o to chcialem pytac, bo mam zamiar to kupic juz od jakiegos czasu, a nie wiem czy warto (oczywiscie nie mam "ALE" do muzyki, ale do wydania).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyzby wszyscy oprocz kregozmyka przeoczyli fakt wyjscia nowej plyty?
woodpecker from space
- grot
- weteran forumowych bitew
Wrzuciłem parę postów wyżej, ale w niczym nie zmienia to faktu, że to dobry klip.kregozmyk pisze:Może dźwięk i obraz zachęcą pozostałych?Triceratops pisze:czyzby wszyscy oprocz kregozmyka przeoczyli fakt wyjscia nowej plyty?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.