RAMONA REY 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
RAMONA REY 2
śliczny, popowo-elektroniczny album z minimalistycznymi, fajnymi, niezobowiązującymi lirykami.
album sam w sobie minimalistyczny, raczej mało polski, zachęcam do obadania, choć nie będzie prawdopodobnie coś niezwykłego - ludzie chyba lubią omijać tę formę, a szkoda, bo naprawdę fajna muzyka. jak nie jesteście uprzedzeni - polecam!
być może kogoś zachęci śliczne, miłe...ramonka śpiewa po polsku. PO POLSKU. idzie się zakochać.
album sam w sobie minimalistyczny, raczej mało polski, zachęcam do obadania, choć nie będzie prawdopodobnie coś niezwykłego - ludzie chyba lubią omijać tę formę, a szkoda, bo naprawdę fajna muzyka. jak nie jesteście uprzedzeni - polecam!
być może kogoś zachęci śliczne, miłe...ramonka śpiewa po polsku. PO POLSKU. idzie się zakochać.
- Nerwowy
Re: RAMONA REY 2
Singiel wkurwia mnie niemożebnie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- w mackach Zła
prowokacja/10
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
znam tylko z klipów - nowe kawałki bardzo OK, ale jak każdy prawdziwy metaluch skupiam się na rzeczach negatywnych i np. ten stary numer z debiutu: wieje polską wiochą, w dodatku z udziałem jakiejś hip hopowej wersji Stachurskiego (choć końcówka tej piosenki z gnatem w ręce nieźle wypada z tekstem) - teraz wygląda jednak to wszystko duuużo lepiej 
ale ogólnie rzecz biorąc - jeżeli coś ma być trendy i jazzy w tym kraju to niech to będzie Ramona Rey zamiast jakichś gówien pokroju Afromental

ale ogólnie rzecz biorąc - jeżeli coś ma być trendy i jazzy w tym kraju to niech to będzie Ramona Rey zamiast jakichś gówien pokroju Afromental
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie sądzę żeby to było ani trendy, ani jazzy, ta płytka jest tak mało polska że mało komu się spodoba.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
jak jeszcze nie jest to będzie - ale nie rozumiem mnie źle.. ja uważam, że to dobrze - wierzę, że wreszcie może polskie mentalne szambo gotowe jest na przepłukanie się chociaż trochę przez coś innego, wartościowego, nieodwalonego 'na sztukę' przez Pana Producenta dla Pani Piosenkarki Z Wyeksponowanym Biustem - a jakieś Gaby Kulki czy Marie Peszek (z całym szacunkiem) tego nie zrobią.
Z resztą Czerniawski, który chyba cały czas komponuje dla Ramony (?) to już w latach 80-tych temu robił dosyć podobne rzeczy z Aya RL - pamiętam, że byłem wtedy pod wielkim wrażeniem jako gówniarz:
Z resztą Czerniawski, który chyba cały czas komponuje dla Ramony (?) to już w latach 80-tych temu robił dosyć podobne rzeczy z Aya RL - pamiętam, że byłem wtedy pod wielkim wrażeniem jako gówniarz:
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Lykantrop
Arisowicz pisze:prowokacja/10
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
to ja już wolę KIM NOWAK z Fiszem i Emade
- Skaut
a nie wkurwia Cię ta odpustowa elektronika? Głos dziewczę ma bardzo spoko, ale podkłady to chyba od Reni Jusis zapożyczyla - strasznie wkurwiające na dłuższą metę. Mam problemy z wysłuchaniem do końca. Na razie jedyne co przyciąga to jej melorecytacje pod te wiejskie bityOlo pisze: ale ogólnie rzecz biorąc - jeżeli coś ma być trendy i jazzy w tym kraju to niech to będzie Ramona Rey zamiast jakichś gówien pokroju Afromental

Coś tam było! Człowiek!
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
przesłuchałem.
wolę Goldfrapp
wolę Goldfrapp

- Morph
- Kontakt:
Re:
Nie są złe te podkłady, i zupełnie nie są wiejskie. Dobre za to do niezłego klubu bez karków i białych rękawiczekSkaut pisze: a nie wkurwia Cię ta odpustowa elektronika? Głos dziewczę ma bardzo spoko, ale podkłady to chyba od Reni Jusis zapożyczyla - strasznie wkurwiające na dłuższą metę. Mam problemy z wysłuchaniem do końca. Na razie jedyne co przyciąga to jej melorecytacje pod te wiejskie bity

Give birth to something dead
- Skaut
do niezłego klubu bez karków i rękawiczek to masz IsoléeMorph pisze:Nie są złe te podkłady, i zupełnie nie są wiejskie. Dobre za to do niezłego klubu bez karków i białych rękawiczekSkaut pisze: a nie wkurwia Cię ta odpustowa elektronika? Głos dziewczę ma bardzo spoko, ale podkłady to chyba od Reni Jusis zapożyczyla - strasznie wkurwiające na dłuższą metę. Mam problemy z wysłuchaniem do końca. Na razie jedyne co przyciąga to jej melorecytacje pod te wiejskie bity.

Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Scaarph
elo chłopacy już jest ramonka trzecia! ktoś coś? bo jedynie w jakiejś skurwiałej jakości znalazłem.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Generalnie bardzo ją lubię, muszę sprawdzić drugą płytę w całości, moim zdaniem można marudzić, ale nie przesadzajmy na naszej nudnej scenie muzyki rozrywkowej (tanecznej (sic!)) strasznie wybija się z tłumu kiepskich wykonawców.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem, nie widziałem dzisiaj w MM, sprawdzę w niedzielę albo i poniedziałek i kupię wraz z nowym Megadeth. :-)Scaarph pisze:elo chłopacy już jest ramonka trzecia! ktoś coś? bo jedynie w jakiejś skurwiałej jakości znalazłem.
all the monsters will break your heart
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
"Pięknie jest" bardzo dobre. Fajna, nienachalna elektronika, świetny głos. Kawałek stworzony do nocnej jazdy samochodem.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Scaarph
włączyłem sobie trójkę w skurwiałym 128kbps, nie wytrzymałem. leci drugi kawałek i jestem rozkurwiony. jeśli tylko cała płyta jest na takim poziomie to o jezus maria.
- Scaarph
- Scaarph
no jak ktoś chce do tego tańczyć to powodzenia :D:D:DD:D:D:D::D