Bardzo jestem także ciekaw tego:

Dystrykt dał radę, zobaczymy czy wypadek przy pracy, czy mamy w branży nowe mocne nazwisko :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
District 9 to byl bardzo slaby film, nie da sie temu zaprzeczyc, ale chyba jednak przeginasz z szydera. Blomkamp w koncu tez czlowiek, choc z talentem u niego kiepsko ;)witchfinder pisze:Dystrykt dał radę, zobaczymy czy wypadek przy pracy, czy mamy w branży nowe mocne nazwisko :)
Takie właśnie są obawy, ale Dystrykt mi się podobał! Może to faktycznie nie "Blade Runner XXI wieku" jak reklamował go dystrybutor (może dlatego się nie podobał? :D), i może to także kwestia tego, że oglądając spodziewałem się kolejnego debilnego filmu o inwazji kosmitów na USA, a tu proszę, coś sporo ciekawszego.0ms pisze: Elysium niestety wyglada na dokladnie to samo po raz drugi, tyle ze tym razem bedzie wiecej kiepskiego CGI i drozsze nazwiska na plakacie. Yay?
no i dobra, im mniej mówi tym lepiej :)streetcleaner pisze:Podobno Gosling w OGF wypowiada 17 zdań :)
Wchodzę w to! Tylko mizoginizm może przywrócić zdemoralizowanym przez feminizm kobietom należną im cześć i miejsce w hierarchii społecznej.Scaarph pisze:"Trudno znaleźć gorszy film niż »Tylko Bóg wybacza« Nicholasa Windinga Refna. To g****ana fantazja macho – hiperbrutalna, etycznie obrzydliwa, smutna, nonsensowna, śmiertelnie nudna, powolna jak flaki z olejem, idiotyczna, prawdopodobnie mizoginistyczna, dusząca wizualnie i pretensjonalna" - napisał recenzent "Variety".
wręcz przeciwnie, jeden z lepszych sf0ms pisze: District 9 to byl bardzo slaby film, nie da sie temu zaprzeczyc,
Świetny był. Musze zobaczyc drugi raz.chaos pisze:wręcz przeciwnie, jeden z lepszych sf0ms pisze: District 9 to byl bardzo slaby film, nie da sie temu zaprzeczyc,
http://film.onet.pl/wiadomosci/tylko-bo ... omosc.htmlMort pisze:Próbki "Only God Forgives"