TROMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: TROMA
A tak, Bad Taste to dobry film również :)Scaarph pisze:zły smak również nie jest zły :) .
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
proszę nie krzyczeć na mnie, chciałem dobrze :(
- Stan_wojenny
- świeżak
Na wytwórnie Troma nie ma chuja. Te filmy robiątaki rozpierdol że to chuj nie temat a klimat w nich atrakcyjny i lepki niczym gacie nastolatki z gimnazjum w gdyni. Tylko ja mam dylemat który Toxic avenger jest lepszy (I czy też IV)?
KATYŃ WAS AN INSIDE JOB.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Combat Shock, Bloodsucking Freaks, Terror Firmer, Tromeo and Juliet, Sgt. Kabukiman N.Y.P.D., jedynka Class of Nuke’em High - polecam i pozdrawiam.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To ten, polecam więc resztę z ww.hcpig pisze:Jeżeli to ten film, z którego użytkownik mistrzsardu miał przez lata na forume avatar, to również oglądałem.Plastek pisze:Bloodsucking Freaks
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Dobra:
Toxic Avenger 2 - fajne, nawet zabawne, dobre sceny walki, ogólnie lepsze od niezłej jedynki.
Toxic Avenger 3 - nudne gówno, nic się nie dzieje, takie męczenie buły.
Toxic Avenger 4 - żenada, to ma być najlepsza część? Ło Lemmy, Ło Ron Jeremy, ło edżi staff. Rejting: gimnazjum/10.
Combat Shock - ok ale to po prostu thriller psychologiczny, chciałem horror kurwa.
Troma's War - kończę, kilku randomowych kolesi wycina w pień całą armię, no thanks chociaż ma to swój urok.
Został mi Kabukiman ale nie wiem czy zdzierżę... Mam nadzieję na japońskie klimaty z dwójki TA.
Myślałem, że znajdę jakieś 'normalne' horrory a dostałem rycie bani klasy E.
Toxic Avenger 2 - fajne, nawet zabawne, dobre sceny walki, ogólnie lepsze od niezłej jedynki.
Toxic Avenger 3 - nudne gówno, nic się nie dzieje, takie męczenie buły.
Toxic Avenger 4 - żenada, to ma być najlepsza część? Ło Lemmy, Ło Ron Jeremy, ło edżi staff. Rejting: gimnazjum/10.
Combat Shock - ok ale to po prostu thriller psychologiczny, chciałem horror kurwa.
Troma's War - kończę, kilku randomowych kolesi wycina w pień całą armię, no thanks chociaż ma to swój urok.
Został mi Kabukiman ale nie wiem czy zdzierżę... Mam nadzieję na japońskie klimaty z dwójki TA.
Myślałem, że znajdę jakieś 'normalne' horrory a dostałem rycie bani klasy E.
Yare Yare Daze