Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale

całkiem spoko, zaśmiane kilka razy

tylko uwaga nie jest to serial dla homofobów

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mówiłem ze wrócimy do Kevina 
ja to nawet kiedyś gdzieś urywkami widziałem bo miałem kilka takich małych olśnień "jej ja to przecież pamiętam"

ale niestety bez ciągu dalszego, dawno takiego bełkotu nie widziałem
nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z nadmiaru durnoty, nie mam siły na ciąg dalszy
jednak aby nie było, z Kevinem się jeszcze nie żegnamy ale o tym później

ja to nawet kiedyś gdzieś urywkami widziałem bo miałem kilka takich małych olśnień "jej ja to przecież pamiętam"

ale niestety bez ciągu dalszego, dawno takiego bełkotu nie widziałem
nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z nadmiaru durnoty, nie mam siły na ciąg dalszy
jednak aby nie było, z Kevinem się jeszcze nie żegnamy ale o tym później

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
- zahartowany metalizator
Kurde oglądałem kiedyś ten serial i mi się podobał. Ze 2 albo 3 sezony chyba. Nie pamiętam.
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
3 sezony ale nie miałem siły na kolejne, ja rozumiem robić gliniarzy w bambuko ale to jest przesada
tym czasem z Amazonka

spodziewałem się więcej, Kevin swoje tutaj odwala i robi to całkiem fajnie ale jako całość co najwyżej średnie
8 odcinków po 30 minut wiec na wiele miejsca tu nie ma ale jednak od demonów wymaga się więcej
nie wiem czy będzie ciąg dalszy bo jeszcze nie ogłosili co z tym zrobią
tym czasem z Amazonka

spodziewałem się więcej, Kevin swoje tutaj odwala i robi to całkiem fajnie ale jako całość co najwyżej średnie
8 odcinków po 30 minut wiec na wiele miejsca tu nie ma ale jednak od demonów wymaga się więcej

nie wiem czy będzie ciąg dalszy bo jeszcze nie ogłosili co z tym zrobią

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- w mackach Zła
Jestem po dwóch odcinkach nowego Black Mirror - jest duuuży apetyt na kolejne, bo czuje że te dwa bardzo dobre to tylko przystawka.
Czuć ten znany i niezapomniany niepokój, gdy się oglądało poprzednie części antologii. Uwielbiam tą serię - wybitność.
Czuć ten znany i niezapomniany niepokój, gdy się oglądało poprzednie części antologii. Uwielbiam tą serię - wybitność.
- Żułek
Walaszek całkiem zwariował

obejrzałem 1 odcinek i

to jakoś poszło ale co najwyżej ujdzie, zobaczymy jak będzie poźniej

obejrzałem 1 odcinek i

to jakoś poszło ale co najwyżej ujdzie, zobaczymy jak będzie poźniej

- Major Zagłoba
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Świetny serial, Ali Larter jako Angie Norris kapitalna.

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Ascetic
Gniecie ten otwieracz. W planie z córą miałem dzisiaj ogarnąć dwa, ale w obecnej sytuacji, atmosfera tak zżelatyniła się, że nikomu się już nie chciało. Ale fakt, czasem odjebanie się to jedyna sensowna opcja. Nawet takie kontrolowane. Pewnie mało kto przy tym odcinku miał takie konstatacje, ale to jakby kwestia szerszego kontekstu.tommek pisze: ↑13-04-2025, 23:05
Nowy sezon "Czarnego lustra", obejrzałem pierwszy odcinek i trochę żałuję bo strasznie dołujący. U kobiety wykryto guza mózgu, jedynym ratunkiem jest w miejsce usuniętego guza wszczepienie implantu. Operacja jest za darmo ale żeby funkcjonować trzeba opłacić abonament, na początku jest za 300 dolarów ale później wchodzą nowe wersje coraz droższe. Nie było jej stać więc na podstawowym abonamencie nieświadoma niczego mówiła teksty reklamowe albo w czasie snu wykorzystywali jej mózg jak komputer. Poprzedni sezon był dość lajtowy ten zaczyna się ciężko.
Dla tych z luźnymi gumami, co oglądali jako futurystyczną wizję wchodzenia z butami technologii do medycyny, czyli bez akurat mojego kontekstu, oczywiście też polecam.
Pls dodatni to gra głównego aktora.
Gitówa i smaczycho, jak się ochłonie na kolejne, właściwie mojego ulubionego serialu odcinki.
A pozniej będzie szukanie tych nebulowo awardsowych pisarzy SF, co tam przyłożyli pióro do scenerio. Taka zabawa.
Poro
-
- w mackach Zła
Ja musze dawkowac ta serie - odcinek/tydzien bo jakos tak zostaje ze MNA na dlugo kazdy temat. Ten powyzszy odcinek bardzo dotkliwie rozpoczal serie I tak juz chyba zostanie ku koncowi.
Ogladalem dwa DNI temu trzeci epizod, ktory mine przerazil i popchnal do kilku nowych spostrzezen a i pogadane bylo z kilkoma osobami juz na podstawie tematyki, mrocznej tej historic.
Ogladalem dwa DNI temu trzeci epizod, ktory mine przerazil i popchnal do kilku nowych spostrzezen a i pogadane bylo z kilkoma osobami juz na podstawie tematyki, mrocznej tej historic.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Mocarny serial!
Dziś wieczorem obadam takie coś:

albo

Dziś wieczorem obadam takie coś:

albo

-
- rasowy masterfulowicz
...baardzo mocno dał radę...

- Żułek
oglądało się dużo lepiej niż 1 sezon, musze sobie przypomnieć film aby zachować ciągłość
- Żułek

łojezuśku ale nudny ten sezon

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Co to? Fajne?
Wydaje mi się że to Ty polecałeś Dopesick. Skończyłem niedawno i muszę powiedzieć, że to jedna z lepszych rzeczy jakie kiedykolwiek widziałem. Bardzo mocno daje do myślenia, chociaż niby człowiek wie te rzeczy. Zawsze mówię, że leki może i opracowują naukowcy, ale potem to już produkują i sprzedają korporacje, a ty ufać na słowo nigdy nie naley.
Teraz oglądam Common Side Effects i wydaje mi się, że to też Ty wrzucałeś, i też super. Czuję niejasny vibe podobny w jakiś sposób do Into the Abyss.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
DiD jest całkiem zabawne. Do obejrzenia na Netfliksie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
Oba sezony 10/10 i nie zapraszam do dyskusji.szczylun pisze:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz