Najgorszy film mojego życia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Najgorszy film mojego życia!
A Henriksen to wisienka na torcie :D
- Anarch777
- rozkręca się
Tak jak tu ktoś zauważył, wymienianie polskich tytułów z ostatnich lat to łatwizna. Co jeden to lepszy. Z własnych ostatnich seansów, obydwa w większym gronie i pod wpływem, ale nawet to im nie pomogło - Weekend i Wyjazd integracyjny. Totalne dno dna.
Z innych ostatnich porażek jakie widziałem to Drużyna A kinowa. Rozumiem, że lajtowe podejście i zgrywa, ale nie byłem w stanie unieść czołgu na spadochronie i paru innych motywów.
No i ostatnie co pamiętam to film Tekken aktorski. Jako fanatyk Tekkena od kilkunastu lat, jestem kurewsko rozczarowany poziomem tego czegoś.
Z innych ostatnich porażek jakie widziałem to Drużyna A kinowa. Rozumiem, że lajtowe podejście i zgrywa, ale nie byłem w stanie unieść czołgu na spadochronie i paru innych motywów.
No i ostatnie co pamiętam to film Tekken aktorski. Jako fanatyk Tekkena od kilkunastu lat, jestem kurewsko rozczarowany poziomem tego czegoś.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Skoro nie wymieniamy polskich, to w takim razie Mortal Kombat, Street Fighter, Super Mario Bros i wszystkie inne bazujące na grach komputerowych. Wiem, że ten pierwszy to dla niektórych kult, ale ja nie byłem w stanie przez to przebrnąć ;)
Ach, jeszcze to

Ach, jeszcze to

- 0ms
- rasowy masterfulowicz
MK tutaj to nieporozumienie, bo wbrew pozorom jest calkiem niezle zrobiony. Masa dobrej zabawy. Zreszta, Scaarph zaraz przyjdzie i ci to wylozy dokladnie ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Rescue Dawn nie byl wcale taki zly. Nie pamietam juz dokladnie jakie wrazenia zrobil, ale w tym temacie to bym go jednak nie umieszczal. Jest zylion gorszych filmow.
this is a land of wolves now
- Scaarph
wiadoma sprawa, mortal kombat jest git, tylko trzeba jeszcze gry kumać.0ms pisze:MK tutaj to nieporozumienie, bo wbrew pozorom jest calkiem niezle zrobiony. Masa dobrej zabawy. Zreszta, Scaarph zaraz przyjdzie i ci to wylozy dokladnie ;)
- ultravox
Gra był fajna, ale film niestety nie oddawał w żadnym stopniu emocji związanych z graniem. Ale jak komuś się podobał to luz, w końcu temat jest dość subiektywny.
-
- mistrz forumowej ceremonii
To przecież zupełnie przeciętny film z aspiracjami do bycia dobrym. Ultravox coś kręci;)Riven pisze:Rescue Dawn nie byl wcale taki zly. Nie pamietam juz dokladnie jakie wrazenia zrobil, ale w tym temacie to bym go jednak nie umieszczal. Jest zylion gorszych filmow.
...chyba, że tak.ultravox pisze:temat jest dość subiektywny.
- ultravox
Nie no, jak tak dobry reżyser zabiera się za kino w stylu "Zaginiony w akcji" i próbuje to zrobić na serio, a do tego jeszcze bierze sobie do głównej roli aktora, który zamienia tę poważną w gruncie rzeczy historię w komedię to ja wysiadam ;) Tak subiektywnie ;)
- Riven
- Kontakt:
tak mi sie wlasnie kojarzy, jakies 5/10. mozna obejrzec bez wiekszego bolu ;)est pisze: To przecież zupełnie przeciętny film z aspiracjami do bycia dobrym. .
oczywiscie na tle starych herzogow wypada blado
-
Przyznam, że ten film był trochę dziwny. Może dlatego go zapamiętałem. A Bale faktycznie czasem rozśmiesza nie tam gdzie trzeba.
- Riven
- Kontakt:
ten jego nowszy film, 'My Son, My Son, What Have Ye Done' tez mi sie srednio podobal
- Glene
- weteran forumowych bitew
Ludzka stonoga
-
Nie widziałem tego Herzoga. A swoja drogą to albo coś przeoczyłem albo kolega 0ms nie wpisał jeszcze Świętych z Bostonu.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Racja. Probowalem to wyprzec z pamieci ;) Nie zapominajmy tez o sequelu. No i z nowszych Limitless bym dopisal
- grot
- weteran forumowych bitew
A widzieliście The Room?
Trudno uwierzyć że aktorzy mogą AŻ TAK źle zagrać jak główny bohater.
Trudno uwierzyć że aktorzy mogą AŻ TAK źle zagrać jak główny bohater.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Oh hai grot. The Room to kult i mistrzowstwo :D

Widziałem może z 30 minut tego filmu, ale niżej wklejona informacja wcale mnie nie dziwi :)
Director/producer Fyodor Bondarchuk said in an interview that he was so outraged by Vasiliy Stepanov's bad acting that he had a nervous breakdown and recovered only about 18 months after the filming.
-
Było jeszcze tak okrutne gówno jak żołnierze kosmosu - nie pamiętam czy taki był dokładnie tytuł, ale fabuła była tak infantylna, gra aktorów tak denna, o efektach specjalnych nie wspominając, bo te były na poziomie wojny światów 2 , że z trudem wytrzymałem do końca.
- Morph
- Kontakt:
Nasum pisze:Było jeszcze tak okrutne gówno jak żołnierze kosmosu - nie pamiętam czy taki był dokładnie tytuł, ale fabuła była tak infantylna, gra aktorów tak denna, o efektach specjalnych nie wspominając, bo te były na poziomie wojny światów 2 , że z trudem wytrzymałem do końca.

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old