Obejrzałem pierwsze pięć odcinków "True Detective" i nie mam pytań, jestem zaorany. Wszystko niszczy w tym serialu (ZDJĘCIA!!!). Oby nie spierdolili końcówki.
Są cycki,
są maski gazowe w pięknych okolicznościach przyrody,
no sa w tym serialu cycki niesamowite, az pachna mlodym biustem z ekranu :D
zdjecia tez niszcza. ale dlaczego nikt nie wspomina o muzyce? jest DOSKONALA. brakuje tam tylko jaya munlyego i woven hand. poza tym nawoluje do opamietania: The Sopranos jest znacznie lepsze. Nie mniej kwestia o wiecznym powrocie przyprawila mnie o ciary jakich nie mialem przy zadnym innym serialu.
Już jest? A ja wczoraj dopiero szósty odcinek zbadałem. Fajno.
Na moim etapie (6/8) jestem zdania, że jest bardzo zajebiście. Kompozycja tej historii jest doskonała i stonowany, tymczasowo spokojniejszy odcinek szósty (w którym następuje przearanżowanie sceny wydarzeń, że się tak wyrażę, oraz płynne przejście między dotychczasowymi dwoma planami czasowym) tylko to potwierdza
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
"The Office" kult. Amerykańskie chyba nawet lepsze, niż brytyjskie, ale to jest tzw. "grower". Koniecznie od początku trzeba oglądać. Zanim poznałem ten serial, nie cierpiałem Carella i nie rozumiałem, co ludzie w nim widzą, a ten człowiek trzyma całość przez pierwsze parę sezonów.
tak, potem ten sezon bez niego to straszny spadek jakosci, chociaz juz kolejny znow jest bdb. w kazdym razie w wiekszosci odcinkow sa takie akcje, ze brzuch boli ze smiechu.
Dokładnie, uwielbiam filmy historyczne i bardzo mnie cieszy, że pomimo dużych kosztów produkcji takiego serialu (sceneria, kostiumy) , "Black Sails" doczeka się kontynuacji w 2 sezonie. Ponadto wystartował z rozmachem 2 sezon "Wikingów"" coś pięknego:)
Jaz tymi Wikingami mam trochę pod górkę, obczaiłem trzy pierwsze odcinki pierwszej serii i jakoś nie zażarło do końca. Nie mówię, że zły serial, tym bardziej, że uwielbiam skandynawskie klimaty, ale spodziewałem się czegoś innego. Ale może jeszcze wrócę do niego, bo jak wieść gminna niesie, kolejne odcinki są coraz ciekawsze.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Sgt. Barnes pisze:Jaz tymi Wikingami mam trochę pod górkę, obczaiłem trzy pierwsze odcinki pierwszej serii i jakoś nie zażarło do końca. Nie mówię, że zły serial, tym bardziej, że uwielbiam skandynawskie klimaty, ale spodziewałem się czegoś innego. Ale może jeszcze wrócę do niego, bo jak wieść gminna niesie, kolejne odcinki są coraz ciekawsze.