Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Nowe seriale

07-04-2014, 22:58

Riven pisze:nowy sezon GOT sie zaczal

ogolnie odcinek raczej kiepski, za wyjatkiem ostatniej sekwencji,ktora byla mega zajebista.
poza tym naprawde wyjebalbym w pizdu caly watek tej blondi ze smokami.z reguly GOT to fajny, mroczny klimat, intrygi, makiawelizm, kasa, dziwki, super dialogi etc. a ta czesc to po prostu fantasy klasy C. nadchodzi potezna ksiezniczka na smoku odzyskac wladze, po drodze uwalnia niewolnikow i zabija zlych wlascicieli ziemskich. no i te watki milosne ktore tam sa. facepalm totalny. jedyny plus to jej dobra uroda.

no, ale arya+the hound to genialny duet, dla nich warto bylo ogladac :)
sam mógłbym to napisać ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

07-04-2014, 23:12

Dzisiaj obejrzałem, za namową kolegi z pracy, pierwszy odcinek True Detective. I, szczerze pisząc, nie mogę doczekać się kolejnych. Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że "otwieracz" to jeszcze nic takiego, że jeszcze niczego nie widziałem, ale działa tak, jak dobra przystawka - tylko trzeba pamiętać, żeby nie wchłonąć od razu całego obiadu, gdyż to niezdrowo ;) McConaughey i Harrelson - cóż, spodziewam się, że w miarę rozwoju akcji ten duet niszczy obiekty (dosłownie i w przenośni). Dobre mam przeczucie? ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Baton
weteran forumowych bitew

07-04-2014, 23:37

Sybir pisze:McConaughey i Harrelson - cóż, spodziewam się, że w miarę rozwoju akcji ten duet niszczy obiekty (dosłownie i w przenośni). Dobre mam przeczucie? ;)
Tak.
W sumie to bardziej film niż serial, trwający osiem godzin. Będzie tylko lepiej, broni się od początku do końca, wszystkim.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

08-04-2014, 21:46

Riven pisze:nowy sezon GOT sie zaczal

ogolnie odcinek raczej kiepski, za wyjatkiem ostatniej sekwencji,ktora byla mega zajebista.
poza tym naprawde wyjebalbym w pizdu caly watek tej blondi ze smokami.z reguly GOT to fajny, mroczny klimat, intrygi, makiawelizm, kasa, dziwki, super dialogi etc. a ta czesc to po prostu fantasy klasy C. nadchodzi potezna ksiezniczka na smoku odzyskac wladze, po drodze uwalnia niewolnikow i zabija zlych wlascicieli ziemskich. no i te watki milosne ktore tam sa. facepalm totalny. jedyny plus to jej dobra uroda.

no, ale arya+the hound to genialny duet, dla nich warto bylo ogladac :)
Mi sie odcinek podobal, ale watek Danerys (chyba tak ma na imie) faktycznie cieniutki i niepotrzebny. Tak BTW to chetnie odwiedzilbym ten burdel w ich stolycy
KVLT lizania CZASZKI
[V]

08-04-2014, 21:52

Baton pisze:
Sybir pisze:McConaughey i Harrelson - cóż, spodziewam się, że w miarę rozwoju akcji ten duet niszczy obiekty (dosłownie i w przenośni). Dobre mam przeczucie? ;)
Tak.
W sumie to bardziej film niż serial, trwający osiem godzin. Będzie tylko lepiej, broni się od początku do końca, wszystkim.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Żułek

09-04-2014, 00:07

tak jeszcze propo GOT
Game Of Thrones is a giant hit for HBO and is being treated as such — receiving a two-year renewal a day after the fourth-season premiere delivered the fantasy series’ biggest ratings to date and HBO’s largest audience since The Sopranos finale. This is the first multi-season pickup for Game Of Thrones, which is now assured to run for least six seasons. How far can the hit go seems to be in the hands of the novels’ writer George R.R. Martin, who is still writing Book 6 in the seven-book series. There is breathing room — the current Season 4 chronicles events that take place toward the end of the third book. “Game Of Thrones is a phenomenon like no other,” said HBO programming president Michael Lombardo. “(Creators) David Benioff and D.B. Weiss, along with their talented collaborators, continue to surpass themselves, and we look forward to more of their dazzling storytelling.”
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
Phantom
zaczyna szaleć

10-04-2014, 21:01

Tak chwalicie True Detective to zabieram sie za ogladanie.....lecimy:)
Awatar użytkownika
Sybir

Re: Odp: Nowe seriale

10-04-2014, 22:03

Phantom pisze:Tak chwalicie True Detective to zabieram sie za ogladanie.....lecimy:)
I jak, oglądasz cięgiem, czy zostawiasz sobie coś na później? ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Phantom
zaczyna szaleć

10-04-2014, 23:36

Na dzisiaj zaplanowałem dwa odcinki a teraz zaluje ze na weekend maratonu nie zrobiłem....ale od jutra lece w kulture:) wciagnal i chce wiecej,wiecej i wiecej:)))))
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

11-04-2014, 18:24

"The Veep". Serial komediowy najwyższej jakości. Lekko trąci parodią "House of Cards", typ humoru pod "The Office" (US). Jestem po pierwszym sezonie, zarząd. Ukradłem następny.

Z tego co widzę, tłumaczenia dostępne via Napi Projekt cienkie, osłuchanie z j. angielskim wybitnie podnosi wartość rozrywkową serialu.
Kerosene keeps me warm.
Sodomix
postuje jak opętany!

12-04-2014, 08:05

Swego czasu łyknąłem oba sezony Veep, polecam. Sporo zabawnych, niewymuszonych sytuacji ;) good shit ;)
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

13-04-2014, 09:33

Ależ ten Vikings zanotował progres. Drugi sezon z odcinka na odcinek lepszy. Nawet przeszkadzać przestały dziwne maniery co niektórych aktorów. Na tą chwile lepiej mi sie to ogląda niż GoT.
Podobno mają plany kręcić kolejne sezony, przez kilka kolejnych lat.
Awatar użytkownika
Gumiak
weteran forumowych bitew

13-04-2014, 16:55

Raagoon pisze:Ależ ten Vikings zanotował progres. Drugi sezon z odcinka na odcinek lepszy. Nawet przeszkadzać przestały dziwne maniery co niektórych aktorów. Na tą chwile lepiej mi sie to ogląda niż GoT.
Podobno mają plany kręcić kolejne sezony, przez kilka kolejnych lat.

Lagertha > ol
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

13-04-2014, 19:32

Katheryn Winnick. Nawet nos ma typowo pyrkaty po przodkach. Uroda typowo słowiańska.
PureHate
weteran forumowych bitew

14-04-2014, 09:01

Sybir pisze:
Phantom pisze:Tak chwalicie True Detective to zabieram sie za ogladanie.....lecimy:)
Serial jest naprawdę rozpierdalający mistrzowski i piękny
" onclick="window.open(this.href);return false; obejrzałem cały 1 sezon i czekam aż ukaże się na dvd/br
Awatar użytkownika
Żułek

14-04-2014, 22:59

musze przyznać ze końcówka 2 odcinka GOT mnie zaskoczyła
miałem nadzieje ten ten mały sadysta zdechnie ale liczyłem na litry krwi i latające flaki a nie takie cuś ;)

Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2014, 00:00

ja to widzialem wiec luz ale moglbys oznaczac spoilere bo komus zjebiesz ogladanie mistrzu... ;)
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Sybir

15-04-2014, 00:15

PureHate pisze:
Sybir pisze:
Serial jest naprawdę rozpierdalający mistrzowski i piękny
" onclick="window.open(this.href);return false; obejrzałem cały 1 sezon i czekam aż ukaże się na dvd/br
Ja, na szczęście, jestem twardy i trzymam się planu - jeden odcinek na 2-3 dni. Właśnie skończyłem trzeci odcinek i... zresztą, sam wiesz ;) Bardzo dobrze rozwija się fabuła tego serialu.
Awatar użytkownika
Żułek

15-04-2014, 00:28

Riven pisze:ja to widzialem wiec luz ale moglbys oznaczac spoilere bo komus zjebiesz ogladanie mistrzu... ;)
no ale przeciez nie napisałem kto zdechł ;) jest tam kilku sadystów ;)

Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2014, 00:49

come on ;)
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ