Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
ale przecież że oparł to nie znaczy automatycznie, że należy w takich kategoriach ten świat traktować. przecież to jest kompletnie fikcyjne uniwersum fantasy, nieistotne zupełnie że bazowane na średniowieczu europejskim - martinowski świat nim nie jest i cokolwiek dziwne mi się wydaje odbieranie go w ten sposób.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Zakończenie 2 sezonu Spartacusa rozdaje.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
lol ale jestes biedny, 40 cali? zenada :Dtwoja_stara_trotzky pisze:będę o was myślał w poniedziałek o 22, jak sobie zasiądę przed 40-calówą i odpalę HBO HD :DDDOnly_True_Believers pisze:HobGoblin pisze: Przyjdzie pewnikiem z pół roku poczekać, aż na torrentach pojawi się sezon drugi. Ponoć ma większy budżet i jest jeszcze bardziej wciągający - tak twierdzą ludzie z "Nowej Fantastyki", którzy widzieli już dwa odcinki.
będą w HD jeden dzień po premierze na hbo
this is a land of wolves now
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
przeciez gra o tron - serial to totalne przecietniactwo. reklamuja to jako mega zajebisty i kultowy serial, a tak naprawde to ladna nuda. sraczka do potegi. maksymalnie 5/10. gdzie te mega sceny seksu? bitwy? brutalnosc? starczy to porownac np z 1wszym spartacusem gdzie byly i dobre bitwy i sceny seksu. wczoraj obejrzalem 1wszy ocinek 2gigo sezonu i dalej bieda....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
w poniedziałek o 6 rano mam już odcinek na dysku w HD, oglądam kiedy chcę. I CO TERAS?twoja_stara_trotzky pisze: będę o was myślał w poniedziałek o 22, jak sobie zasiądę przed 40-calówą i odpalę HBO HD :DDD
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- twoja_stara_trotzky
ja go też mam na dekoderze, bo se nagrywam :D
- twoja_stara_trotzky
fabuła, trudne słowo :Dmaciek z klanu pisze:przeciez gra o tron - serial to totalne przecietniactwo. reklamuja to jako mega zajebisty i kultowy serial, a tak naprawde to ladna nuda. sraczka do potegi. maksymalnie 5/10. gdzie te mega sceny seksu? bitwy? brutalnosc? starczy to porownac np z 1wszym spartacusem gdzie byly i dobre bitwy i sceny seksu. wczoraj obejrzalem 1wszy ocinek 2gigo sezonu i dalej bieda....
- Riven
- Kontakt:
Obejrzałem dwa pierwsze odcinki homeland, zapowiada się ciekawie. Główna role gra rudy typ z kompanii braci.
- maciek z klanu
twoja_stara_trotzky pisze:fabuła, trudne słowo :Dmaciek z klanu pisze:przeciez gra o tron - serial to totalne przecietniactwo. reklamuja to jako mega zajebisty i kultowy serial, a tak naprawde to ladna nuda. sraczka do potegi. maksymalnie 5/10. gdzie te mega sceny seksu? bitwy? brutalnosc? starczy to porownac np z 1wszym spartacusem gdzie byly i dobre bitwy i sceny seksu. wczoraj obejrzalem 1wszy ocinek 2gigo sezonu i dalej bieda....
wlasnie fabula jest cienka i malo ciekawa, do tego ciekawym wydaje sie tylko wątek nocnej strazy i karła... reszta to plastykowi bohaterowie. Zabili kozaka w 1 sezonie, a reszta to przystojniaczki z lokami i manicurem. W odcinkach nic, ale totalnie nic sie nie dzieje. Juz duzo lepsza fabula byla w Borgias (tez sie niewiele dzialo), ale knuli, spiskowali i chcialo sie wiedziec co bedzie dalej. Tutaj totalna hipsterska klapa.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
dobry dobry shitRiven pisze:Obejrzałem dwa pierwsze odcinki homeland, zapowiada się ciekawie. Główna role gra rudy typ z kompanii braci.
- Anarch777
- rozkręca się
Zaczynam Sons of Anarchy, na razie jestem po pięciu odcinkach. Jest przyzwoicie, ale szału nie ma.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
długo się rozkręca, ale potem jest klasyczny Sutter - chamówa, sprzeczne lojalności, chamówa, "honor" i jego brak... no i aktorzy z The Shield :DAnarch777 pisze:Zaczynam Sons of Anarchy, na razie jestem po pięciu odcinkach. Jest przyzwoicie, ale szału nie ma.
-
Gra o Tron i tyle w temacie. reszte mam w dupie, wole poczytac ksiazke :)
- Riven
- Kontakt:
zaczynalo sie zajebiscie, ale dalej jakos sie rozlazlo. da sie ogladac, ale poki co nie jestem zachwyconyKelThuz pisze:dobry dobry shitRiven pisze:Obejrzałem dwa pierwsze odcinki homeland, zapowiada się ciekawie. Główna role gra rudy typ z kompanii braci.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
_o_ _o_ _o_
The Wire
_o_ _o_ _o_
Zajebistość do kwadratu, po raz pierwszy było mi autentycznie smutno, kiedy skończyłem ostatni odcinek.
The Wire
_o_ _o_ _o_
Zajebistość do kwadratu, po raz pierwszy było mi autentycznie smutno, kiedy skończyłem ostatni odcinek.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Riven
- Kontakt:
game of thrones sobie obczajam, poki co bardzo fajne. sean benn (czy jak on ma) spoko aktor.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
przekonująco gra sceny umieraniaRiven pisze:game of thrones sobie obczajam, poki co bardzo fajne. sean benn (czy jak on ma) spoko aktor.
-
- w mackach Zła
Kel, spojlerowcu :(
-
w ubieglym roku, przy premierze, po scenie egzekucyjnej (spoileruje, bo kto mial zobaczyc ten juz widzial), bylem wkurwiony i uznalem, ze wiecej nie ogladam, ale sie nie da sie ;) jak zwykle z wielka niecierpliwoscia czekam na premierowe odcinki i nawet prawie cala gowniarska obsada mnie nie irytuje - sa kapitalni w swoich rolach
-
- w mackach Zła
A ja na razie osrałem drugi sezon, najpierw chce sobie przeczytać książki.