Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Biały
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
Obejrzałem wszystkie dotychczasowe odcinki Sherlocka i dobrze się ogląda, fajny klimat, bohaterowie ale to kolejna przehajpowana pozycja (na imdb to już każde kolejne gówno, które trafia do tv ma powyżej 9/10, serio lepiej filmweb sprawdzać pod kątem obiektywności). Z produkcją się nie spieszą, 3 odcinki co dwa lata LOL, więc do 2016 trza czekać...
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
A ja zaczynam Banshee. Po ciaglej serii kryminalow i dramatow czas na cos odrobine odprezajacego. Po pierwszym odcinku calkiem niezle sie zapowiada, obejrzy sie dalej.
-
- mistrz forumowej ceremonii
obejrzałem wszystkie sezony,bardzo fajna rozrywka,dużo dup i czarnych charakterów;)Gumiak pisze:A ja zaczynam Banshee. Po ciaglej serii kryminalow i dramatow czas na cos odrobine odprezajacego. Po pierwszym odcinku calkiem niezle sie zapowiada, obejrzy sie dalej.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Też zacząłem. Fajnie może być.
-
skończyłem THE KILLING. Wszystkie sezony świetne,wybornie się oglądało.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
word[V] pisze:skończyłem THE KILLING. Wszystkie sezony świetne,wybornie się oglądało.
Grrrówno!
- Block69
- zahartowany metalizator
Ja po 2 tak średnio, ale jeszcze dam szanse.pr0metheus pisze:The Knick, moze byc niezle, po 3 odc.zainteresowalem sie
PENIS METAL
- Self
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, jesteś szybszy ode mnie, ja dopiero w połowie trzeciego. :D Dwa pierwsze znakomite, trzeci rozkręca się jeszcze dłużej niż poprzednie, ale wygląda na to, że szykuje się jeszcze ostrzejsza jazda niż poprzednio.[V] pisze:skończyłem THE KILLING. Wszystkie sezony świetne,wybornie się oglądało.
- Silent_Sea

Polecałke - aż się chce wrzucić na ruszt jakieś podroby ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
skończyłem dzisiaj 1 sezon i jutro biore się za 2Silent_Sea pisze:
Polecałke - aż się chce wrzucić na ruszt jakieś podroby ;)
póki co jest dobrze a nawet bardzo chociaż Will to pizda straszna :P a Scully gra jakby miała kij w dupie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Biały
- w mackach Zła
Mikkelsen robi ten serial. Całość jest nieco podkoloryzowane, a zbrodnie zbyt fantastyczne, ale przyznać trzeba, że w tym aspekcie pomysłowość mają, klimat też na duży plus. Co do samej ciągłości serialu to zastanawiam się co pokażą w 3 sezonie, bo z tego co było dotychczas wychodzi, że powinna być nowa historia (coś w stylu True Detective).
-
jest super.naprawde bdb super dobre. tęsknie za tym już ;(Self pisze:Kurwa, jesteś szybszy ode mnie, ja dopiero w połowie trzeciego. :D Dwa pierwsze znakomite, trzeci rozkręca się jeszcze dłużej niż poprzednie, ale wygląda na to, że szykuje się jeszcze ostrzejsza jazda niż poprzednio.[V] pisze:skończyłem THE KILLING. Wszystkie sezony świetne,wybornie się oglądało.
- grot
Cieszę się, że nie tylko ja polubiłem ten serial. O ile rozumiem, że wizje Willa czy zabójstwa są nierealistyczne, ale właśnie to granicząca z przesadą estetytazacja właściwie każdego elementu jest tym czymś co wyróżnia ten serial.Biały pisze:Mikkelsen robi ten serial. Całość jest nieco podkoloryzowane, a zbrodnie zbyt fantastyczne, ale przyznać trzeba, że w tym aspekcie pomysłowość mają, klimat też na duży plus. Co do samej ciągłości serialu to zastanawiam się co pokażą w 3 sezonie, bo z tego co było dotychczas wychodzi, że powinna być nowa historia (coś w stylu True Detective).
Co do 3 serii - mają pojawić się wątki Dolarhyde z "Czerwonego smoka". Już zacieram rączki.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Gumiak
Oglada ktos Orphan Black? Tak w skrocie: glowna aktorka niszczy.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ano, zdecydowanie bdb, choć końcówka trzeciego sezonu nieco przewidywalna, a śledztwo z ostatniego w zasadzie było tłem, a nie głównym wątkiem. Tym niemniej znakomity serial, jeden z lepszych, jakie widziałem.[V] pisze:jest super.naprawde bdb super dobre. tęsknie za tym już ;(Self pisze:Kurwa, jesteś szybszy ode mnie, ja dopiero w połowie trzeciego. :D Dwa pierwsze znakomite, trzeci rozkręca się jeszcze dłużej niż poprzednie, ale wygląda na to, że szykuje się jeszcze ostrzejsza jazda niż poprzednio.[V] pisze:skończyłem THE KILLING. Wszystkie sezony świetne,wybornie się oglądało.
Tymczasem dziś obejrzałem pilot Justified. Niezły skurwysyn z tego Raya, zapowiada się fajnie. ;)
-
spodoba Ci się, pierwsze seozny jest moc...
- moonfire
- zahartowany metalizator
Obejrzałem 3 sezony Breaking Bad, zabieram się za czwarty. Porażająca jest metamorfoza tego gościa, a raczej wypływanie na powierzchnię tego, co w nim głęboko siedzi.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj skończyłem pierwszy sezon Banshee. Takiej braku logiki, głupoty dawno nie widziałem :) Na początku to było zajebiste, ale 3-4 ostatnie odcinki to już szczyt wszystkiego. Ciekawe co w drugim sezonie, hehe
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

o ile do 1 sezonu jeszcze można się przyczepić to drugi ZAJEBISTY i czekam na więcej :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
sons of anarchy..warto?