Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
A co z Watahą? Serial ma jeden plus w postaci nieogranych twarzy. Poza tym szału nie ma i dupy nie urywa.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
+1black_lava pisze:fargo miażdży jajca
Trochę zakręcony ale ogląda się zajebiście.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Biały
- w mackach Zła
+ zajebisty klimat jakby to wszystko odbywało się pół żartem pół serio
- Lobas
- zaczyna szaleć
Ostatnio oglądałem dwa genialne seriale - Fargo i True Detective. Oba tak podniosły poprzeczkę w kategorii "seriale", że wszystkie inne wypadają słabo. Próbuję znaleźć jakiś inny ciekawy serial, ale póki co nie udało mi się takowego znaleźć (Sons of Anarchy i House of Cards nie przypadło mi do gustu). Pozostaje mi tylko oglądanie South Park.
Chelsea Bus Company
- Biały
- w mackach Zła
Utopie sobie sprawdź
- Lobas
- zaczyna szaleć
Próbowałem jakiś czas temu, ale zakończyłem oglądanie na drugim odcinku. Serial ciekawie zrobiony (kolory, itd), ale jako całość w ogóle mnie nie zaintrygował
Chelsea Bus Company
- Biały
- w mackach Zła
po dwóch odcinkach to rzeczywiście można mieć obraz całości
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Niby ma już pare lat, ale nadal robi wrażenie.
Oczeń haraszo.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj skończyłem The Killing. Szkoda, że to już koniec... chociaż chyba lepszy niedosyt niż przesyt.
- Pierec
- postuje jak opętany!
Netfix zrobił serialowy From Dusk Till Dawn, całkiem dobre jak na taką konwencje (filmu). Rodriguez jest jednym z producentów, widać to, ale jest więcej niż w filmie, głównie fabularnie. nie ma parodii na pewno, całkiem niezła rozrywka.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Zdecydowanie polecam The Fall.Lobas pisze:Ostatnio oglądałem dwa genialne seriale - Fargo i True Detective. Oba tak podniosły poprzeczkę w kategorii "seriale", że wszystkie inne wypadają słabo. Próbuję znaleźć jakiś inny ciekawy serial, ale póki co nie udało mi się takowego znaleźć (Sons of Anarchy i House of Cards nie przypadło mi do gustu). Pozostaje mi tylko oglądanie South Park.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja sobie dziś trochę przypomniałem The Wire i uderzyło mnie, jak totalnie wykurwisty był to serial. Może nawet najlepszy, jaki w życiu widziałem. Tak, lepszy nawet od The Shield, napisałem to. Może nie wzbudzał takich emocji jak The Shield (no ale umówmy się - który wzbudzał?), ale poza dłużyznami na początku pierwszego sezonu nie mam mu totalnie NIC do zarzucenia. Scenariusz to majstersztyk, genialne dialogi, zajebiście napisane i zagrane postacie (same skurwysyny, jak w rzeczywistości), znakomicie poprowadzona akcja, mnóstwo świetnego humoru gdy sytuacja tego wymagała (jeszcze raz powtórzę przy okazji humoru: GENIALNE dialogi), zajebiście nakręcona akcja. Totalnie dojebany serial, 10/10, would fap to this. Gdybym nie miał lepszych rzeczy do roboty, to bym sobie zrobił powtórkę. Zresztą może i tak sobie zrobię za te parę lat.
tl;dr - poletzam The Wire. Shiiiieeeeeeeeeet.
tl;dr - poletzam The Wire. Shiiiieeeeeeeeeet.
-
- postuje jak opętany!
hehehe w zasadzie to powinno wystarczyc za rekomendacje ;)Self pisze:Shiiiieeeeeeeeeet.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj obejrzałem dwa ostatnie odcinki "Fargo". Doskonały serial pod każdym względem, a ostatni odcinek to po prostu majstersztyk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
+ million.polecam od początku świata.SOWIX666 pisze:Zdecydowanie polecam The Fall.Lobas pisze:Ostatnio oglądałem dwa genialne seriale - Fargo i True Detective. Oba tak podniosły poprzeczkę w kategorii "seriale", że wszystkie inne wypadają słabo. Próbuję znaleźć jakiś inny ciekawy serial, ale póki co nie udało mi się takowego znaleźć (Sons of Anarchy i House of Cards nie przypadło mi do gustu). Pozostaje mi tylko oglądanie South Park.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gumiak
Oglada ktos 4ty sezon Homeland? Warto sie za to brac, czy chujnia totalna?
- Block69
Z braku laku można zerknąć. 3 sezon był daremny, 4 jest ok. Jest w miare równy, więc szybko będziesz wiedział czy warto oglądać dalej.
PENIS METAL
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a ja jestem ciekawy tego

trylogia filmowa z Carterem była całkiem fajna :)

trylogia filmowa z Carterem była całkiem fajna :)

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
Gumiak pisze:Oglada ktos 4ty sezon Homeland? Warto sie za to brac, czy chujnia totalna?
Jest OK. Lepszy od przekombinowanej trójki, ogląda się z zainteresowaniem.
Aktualnie - The Killing - sezon 4. Wciąga.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Gumiak
[youtube][/youtube]
Motz. Bedzie ogladane.
Dzieki za przychylna opinie o czwartej odslonie Homeland. Zassalem i wessalem naraz wszystkie dotychczasowe odcinki. Oprocz zjebanego watku ze szczylem - reszta mnostwo ok. Zero pierdolenia, sama akcja, Quinn wyrasta na najlepsza postac serialu; koncowka zas.. (czyli 8 i 9 odcinek) - takie kurwa Homelandy to ja rozume! Groza, wybuchy, lzy i nadchodzace NAPIERDALANIE. Jesli nie zjebia na finiszu i w finale, czworka moze sie okazac najlepszym sezonem.
Motz. Bedzie ogladane.
Dzieki za przychylna opinie o czwartej odslonie Homeland. Zassalem i wessalem naraz wszystkie dotychczasowe odcinki. Oprocz zjebanego watku ze szczylem - reszta mnostwo ok. Zero pierdolenia, sama akcja, Quinn wyrasta na najlepsza postac serialu; koncowka zas.. (czyli 8 i 9 odcinek) - takie kurwa Homelandy to ja rozume! Groza, wybuchy, lzy i nadchodzace NAPIERDALANIE. Jesli nie zjebia na finiszu i w finale, czworka moze sie okazac najlepszym sezonem.