Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Biały
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
http://www.filmweb.pl/news/Archiwum+X+p ... %21-110502
z tego wynika, że to już pewne - zajebiście
z tego wynika, że to już pewne - zajebiście
-
- świeżak
- Kontakt:
13 lat to trochę długo... Ciekawe czy znajdą jakieś ciekawe historię. Ponieważ czasem mam wrażenie, że temat już im się wyczerpał :)
Wiosna!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zahartowany metalizator
Już tylko miesiąc pozostał do premiery nowego Game of Thrones. Nie czekam :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Oglądacie czeci sezon House of Cards? Byłem rozczarowany motzno po pierwszy czy tam drugim odcinku, myśląc, że Frank zdziadział na dobre, ale akcja rozkręca się z odcinka na odcinek i w sumie to jestem całkiem kontent po dziewięciu odcinkach.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Ja się na drugim mocno wymęczyłem, a na trzeci wcale nie czekałem. Jeszcze jak na każdym kroku są negatywne opinie, to pewnie nieprędko obejrzę. Wystrzelali się w pierwszej odsłonie z pomysłów, a teraz to tylko kontynuują, bo kasa leci niczym z nieba.
Odnośnie Archiwum X: im więcej milf Gillian, tym lepiej. Przecudnie się babeczka starzeje, mogę oglądać i oglądać.
Odnośnie Archiwum X: im więcej milf Gillian, tym lepiej. Przecudnie się babeczka starzeje, mogę oglądać i oglądać.
-
obejrzany dawno.końcówka mocna,wraca stary frank,mega chuj,którego wszyscy kochamy.Jak early black metal.Self pisze:Oglądacie czeci sezon House of Cards? Byłem rozczarowany motzno po pierwszy czy tam drugim odcinku, myśląc, że Frank zdziadział na dobre, ale akcja rozkręca się z odcinka na odcinek i w sumie to jestem całkiem kontent po dziewięciu odcinkach.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
Najsłabszy sezon. Już zresztą pisałem w temacie o filmach. Zero przebiegłości Franka, praktycznie zero zaskoczeń. Niestety Spacey zdziadział, bo intrygi już też słabiutkie, a najlepiej wypadł ... prezydent Rosji.Self pisze:Oglądacie czeci sezon House of Cards? Byłem rozczarowany motzno po pierwszy czy tam drugim odcinku, myśląc, że Frank zdziadział na dobre, ale akcja rozkręca się z odcinka na odcinek i w sumie to jestem całkiem kontent po dziewięciu odcinkach.
Coś tam było! Człowiek!
- Biały
- w mackach Zła
wątek z kopią Putina najlepszy, cały sezon ślizga się od początku do końca bez jakichś większych fajerwerków i mamy to co było już zauważalne w drugim sezonie, coraz więcej gierek politycznych i brak jakichś mocnych akcentów (chociaż jak zostało już zauważone w końcówce Frank powrócił do siebie z pierwszej serii). Aktorzy ciągle dają radę i przez to cały czas dobrze się to ogląda ale problem jest taki, że oczekiwania względem tego serialu były ogromne po pierwszym sezonie, a na razie po każdym kolejnym spadają, chociaż nie skreślałbym możliwości powrotu poziomu z S01, bo potencjał ciągle jest ogromny.
-
Re:
Igzekli. Wątek kryzysu w pożyciu był nudny jak flaki z olejem - równie mało atrakcyjnie prezentował się motyw z tym jego pomagierem. Ja rozumiem, że miało to swój fabularny sens, ale owocowało dłużyznami. Ciekawe podejście do rosyjskiego prezydenta - zwłaszcza, że była to zapewne jakaś próba przedstawienia Amerykanom relacji z Rosją. W tych czasach to ciekawe, obserwować jak się kształtuje masowy odbiór przywódcy innego imperium. Stąd pewnie ta jego fobia wilków we własnym stadzie, dziedziczona po większości carów :)Skaut pisze:Najsłabszy sezon. Już zresztą pisałem w temacie o filmach. Zero przebiegłości Franka, praktycznie zero zaskoczeń. Niestety Spacey zdziadział, bo intrygi już też słabiutkie, a najlepiej wypadł ... prezydent Rosji.Self pisze:Oglądacie czeci sezon House of Cards? Byłem rozczarowany motzno po pierwszy czy tam drugim odcinku, myśląc, że Frank zdziadział na dobre, ale akcja rozkręca się z odcinka na odcinek i w sumie to jestem całkiem kontent po dziewięciu odcinkach.
Grrrówno!
- grot
I do tego aktorsko bardzo dobrze sobie radzi - jej role w The Fall i Hannibalu to klasa światowa. I przy okazji dowód, że chłodny profesjonalizm w granych przez nią postaciach bardzo jej pasuje, tutaj nic się nie zmieniło od czasu X Files :)Gumiak pisze:Odnośnie Archiwum X: im więcej milf Gillian, tym lepiej. Przecudnie się babeczka starzeje, mogę oglądać i oglądać.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

całkiem fajny sezon chociaż w drugiej cześci troche zaczeli przynudzać
niech 6 bedzie ostatnim bo tak można łazić do usranej smierci :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
ostatni odcinek zywszy, bo faktycznie druga czesc sezonu byla strasznie nudna. niestety 6 nie bedzie ostatni, bo caly czas im ogladalnosc idzie w gore... jak tak dalej pojdzie to zarzna ich dopiero wymagania kasowe obsady, bo chyba amerykanie lubia sie nudzic ogladajac zombie
Guilty of being right
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Wklejam z wiki ;
Future seasons
Executive producer David Alpert said the original comics have given them enough ideas for Rick Grimes and company over the next seven years. "I happen to love working from source material, specifically because we have a pretty good idea of what Season 10 is gonna be", Alpert said. "We know where seasons 11 and 12 [will be]... we have benchmarks and milestones for those seasons if we're lucky enough to get there
Future seasons
Executive producer David Alpert said the original comics have given them enough ideas for Rick Grimes and company over the next seven years. "I happen to love working from source material, specifically because we have a pretty good idea of what Season 10 is gonna be", Alpert said. "We know where seasons 11 and 12 [will be]... we have benchmarks and milestones for those seasons if we're lucky enough to get there
- uglak
jak beda tak przec z akcja do przodu to im wystarczy na 70 sezonow... no chyba ze komiks tez taki zmulony?
Guilty of being right
- uglak
swoja droga:

konsekwentnie sie psuje - jesli ktos chcial zaczac ogladac to polecam zaczekac do konca sezonu na opinie, bo na razie to rownia pochyla i po dwoch dobrych odcinkach jest coraz gorzej.
ponawiam,wiec pytanie: poleci ktos cos komediowego? niewulgarnego, zabawnego i lekkiego? pomijajac oczywistosci w stylu big bang theory, etc.

konsekwentnie sie psuje - jesli ktos chcial zaczac ogladac to polecam zaczekac do konca sezonu na opinie, bo na razie to rownia pochyla i po dwoch dobrych odcinkach jest coraz gorzej.
ponawiam,wiec pytanie: poleci ktos cos komediowego? niewulgarnego, zabawnego i lekkiego? pomijajac oczywistosci w stylu big bang theory, etc.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Jak nie widziales to polecam "VIP" swego czasu zrył mi banie, kupa śmiechu ;)
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
z Pamelą ? :PSodomix pisze:Jak nie widziales to polecam "VIP" swego czasu zrył mi banie, kupa śmiechu ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- uglak
prosze o powazne propozycje ;-)Żułek pisze:z Pamelą ? :PSodomix pisze:Jak nie widziales to polecam "VIP" swego czasu zrył mi banie, kupa śmiechu ;)
Guilty of being right