Nowości w kinach

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: Nowości w kinach

20-01-2015, 09:28

vicek pisze:
Plastek pisze:No komedia to jest przednia. Najbardziej mnie rozpierdoliło jak ci biedni niewolnicy ciągnęli wielkie kamienne bloki za pomocą sznureczków i mozolnie budowali piramidy. Groteska w chuj.
Czyli tak jak myślałem ... to kosmici i przekazali wiedze iluminatom
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

07-02-2015, 16:42

Ty, nowy. Nie fikaj lichym żartem, bo cię panicz Plastek wygrzmoci że ino dupa spuchnie. Znaj swe miejsce śmieciarzu.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

09-02-2015, 21:13

Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Ty, nowy. Nie fikaj lichym żartem, bo cię panicz Plastek wygrzmoci że ino dupa spuchnie. Znaj swe miejsce śmieciarzu.
dokladnie to wyczuwam fisting i penetracje wielkim czarnym drewnianym dildosem z gwozdziami !!!!! :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-04-2015, 11:48

Jeśli to nie jest prima aprilis, to 22 maja pojawi się w kinach:

[youtube][/youtube]
MarcinM1992
świeżak

20-04-2015, 16:45

Byłem ostatnio na nowych Szybkich, typowa mordownia i rozwałka, nie specjalnego, ale ładnie na koniec filmu Walker'a uhonorowali, z klasą
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-04-2015, 20:53

nowy zwiastun nowego parku jurajskiego

[youtube][/youtube]

ale GOWNO.... :(((
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
uglak

20-04-2015, 22:49

jak na taki budzet to cgi wyglada slabo, ale to i tak pierwszy film po hobbicie na ktory wybiore sie do kina
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-04-2015, 22:52

no CGI nedza totalna, ostatnio ogladalem po raz 30 park jurajski 1 i raptory tam wygladaly 100x lepiej niz te nedzne animacje... ale cgi to najmniejszy problem...tu wszyskto lezy. Tresowane raptory, no ja jebie
Awatar użytkownika
uglak

20-04-2015, 23:03

Riven pisze:Tresowane raptory, no ja jebie
zbedne, ale nie glupie. jesli udaloby sie cos takiego sklonowac to niemal na pewno daloby sie go wytresowac - to tylko zwierze
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-04-2015, 23:06

no dobra, ale raptor to byla najwieksza groza jurassic park - zaden tam trex, tylko te skurwysynskie, piekielnie inteligentne i przede wszystkim nieokielznane potwory (kultowe "Clever girl"). a tu zrobili z nich jakis team jebanych pokemonow z drewnianym lalusiem na czele. co to ma byc? BNDB!!!!:-(
Awatar użytkownika
Bloodcult

20-04-2015, 23:33

Riven pisze:nowy zwiastun nowego parku jurajskiego

[youtube][/youtube]

ale GOWNO.... :(((
jaka sraka :D :D :D

if we do this, we do this my way
w 1:46 to JEBŁEM
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

20-04-2015, 23:34

no przegryw whuj ;__;
Awatar użytkownika
uglak

23-04-2015, 20:32

Nasum pisze:Jeśli to nie jest prima aprilis, to 22 maja pojawi się w kinach:

[youtube][/youtube]
dzis dopiero ogladnalem trailer i, w przeciwienstwie do jurassic park, robi bardzo dobre wrazenie. jest odpowiedni klimat - mam nadzieje, ze nie zepsuja go bzdurnoscia w stylu modnych ostatnio transformersow i superbohaterow
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

23-04-2015, 22:24

uglak pisze:
Nasum pisze:Jeśli to nie jest prima aprilis, to 22 maja pojawi się w kinach:

[youtube][/youtube]
dzis dopiero ogladnalem trailer i, w przeciwienstwie do jurassic park, robi bardzo dobre wrazenie. jest odpowiedni klimat - mam nadzieje, ze nie zepsuja go bzdurnoscia w stylu modnych ostatnio transformersow i superbohaterow
bardzo przyzwoite wrażenie robi
Nasum

29-04-2015, 11:14

[youtube][/youtube]

Też jestem ciekaw jak to wypadnie.... choć na Mad Maxa czekam nieco bardziej.
Nasum

29-04-2015, 12:36

Tak przy okazji premier: jeśli chodzi o Mad Maxa, to podobno tylko 20% ogółu efektów specjalnych stworzono za pomoca komputera, bez którego w chwili obecnej chyba obejść się nie da, reszta natomiast nakręcona została starymi sposobami. Podobno wedle słów Georga M, film to niemal non stop jeden wielki pościg - bardzo dużo nawiązań do Wojownika szos, najlepszej części trylogii. Jest post apokaliptyczny klimat, jest wypalony i samotny twardziel, który przemierza pustynię, są zjeby na cudacznych, szybkich maszynach, - czego chcieć więcej? Zapowiada się niezłe widowisko, z chęcią sprawdzę w kinie jak się prezentuje. Jestem pełen obaw i nadziei, czy warto było tak długo czekać na kolejną część.

Jurrasic Park - sraka czy nie, zawsze fajnie popatrzeć jak troszkę większe jaszczurki wpierdalają ludzi, rekiny, siebie nawzajem... zapowiada się fajna rozrywka, byle nie przesłodzili zbyt mocno, żadnych oczekiwań względem tego tytułu nie mam.

Terminator - patrzę na ten trailer, i zastanawiam się jak mocno zapętlili fabułę, bo teraz to namieszali chyba dość ostro. Start rakiet przypomina mi scenę z filmu "Nazajutrz". Fajnie że znów pokażą nieco inne ujęcie momentu, kiedy Skynet rozpoczął eksterminację ludzkości, szkoda, że znów terminatory wrócą do przeszłości i tam będą się naparzać, a chciałbym zobaczyć część terminatora, która w jakiś sensowny sposób spięłaby w klamrę wszystkie części - moment w którym po nieudanych próbach zabicia Johna ludzkość w ostatecznej walce niszczy Skynet, chciałbym zobaczyć w jaki sposób byłby przedstawiony ( w ostatniej części próbowali, ale to nie to), w sumie to chyba ta część już się zbliża, bo po pierwsze Arnold wiecznie żyć nie będzie, a poza tym ile razy można maszyny wysyłać w przeszłość - motyw staje się powoli strasznie oklepany, przewidywalny... mimo wszystko pójdę zobaczyć na dużym ekranie, z sentymentu.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

30-04-2015, 18:27

Nasum pisze:Tak przy okazji premier: jeśli chodzi o Mad Maxa, to podobno tylko 20% ogółu efektów specjalnych stworzono za pomoca komputera, bez którego w chwili obecnej chyba obejść się nie da, reszta natomiast nakręcona została starymi sposobami. Podobno wedle słów Georga M, film to niemal non stop jeden wielki pościg - bardzo dużo nawiązań do Wojownika szos, najlepszej części trylogii. Jest post apokaliptyczny klimat, jest wypalony i samotny twardziel, który przemierza pustynię, są zjeby na cudacznych, szybkich maszynach, - czego chcieć więcej? Zapowiada się niezłe widowisko, z chęcią sprawdzę w kinie jak się prezentuje. Jestem pełen obaw i nadziei, czy warto było tak długo czekać na kolejną część.

Jurrasic Park - sraka czy nie, zawsze fajnie popatrzeć jak troszkę większe jaszczurki wpierdalają ludzi, rekiny, siebie nawzajem... zapowiada się fajna rozrywka, byle nie przesłodzili zbyt mocno, żadnych oczekiwań względem tego tytułu nie mam.

Terminator - patrzę na ten trailer, i zastanawiam się jak mocno zapętlili fabułę, bo teraz to namieszali chyba dość ostro. Start rakiet przypomina mi scenę z filmu "Nazajutrz". Fajnie że znów pokażą nieco inne ujęcie momentu, kiedy Skynet rozpoczął eksterminację ludzkości, szkoda, że znów terminatory wrócą do przeszłości i tam będą się naparzać, a chciałbym zobaczyć część terminatora, która w jakiś sensowny sposób spięłaby w klamrę wszystkie części - moment w którym po nieudanych próbach zabicia Johna ludzkość w ostatecznej walce niszczy Skynet, chciałbym zobaczyć w jaki sposób byłby przedstawiony ( w ostatniej części próbowali, ale to nie to), w sumie to chyba ta część już się zbliża, bo po pierwsze Arnold wiecznie żyć nie będzie, a poza tym ile razy można maszyny wysyłać w przeszłość - motyw staje się powoli strasznie oklepany, przewidywalny... mimo wszystko pójdę zobaczyć na dużym ekranie, z sentymentu.
To mój ulubiony moment, mam nadzieje że będzie miał miejsce już wkrótce.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
manieczki

01-05-2015, 01:27

Czekam na jurajski park tak jak Plastek na fisting analny!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Nasum

01-05-2015, 17:17

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Tak przy okazji trailerów, mała ciekawostka. Zobaczcie sobie scenę w której Arnie wyskakuje na moście z radiowozu, w pierwszym trailerze znajdziecie tą scenę w 1:46, w drugim w 1;22. Przyjrzyjcie się radiowozowi.

Druga sprawa, to taka, że ta część Terminatora nie ma być ciągiem dalszym czwórki, która nota bene zbyt szczęśliwa nie była, ale niejako reanimacją całej trylogii, i pierwszą częścią kolejnej... trochę sie tego obawiam, bo z fajnego filmu zrobi się maszynka do robienia pieniędzy i zamiast fajnego klimatu dostaniemy kolejną część gdzie absurd będzie gonił absurd jak w szybkich i wsciekłych...
Nasum

01-05-2015, 17:23

Plastek pisze:
Nasum pisze: momentu, kiedy Skynet rozpoczął eksterminację ludzkości,.
To mój ulubiony moment, mam nadzieje że będzie miał miejsce już wkrótce.

W sumie gdyby taką scenę nieco rozwinąć i pokazać tą chwilę, kiedy nadchodzi Dzień Sądu i kolejne miasta obracają się w popiół, kiedy nadchodzi zmierzch ludzkości i na pierwszy plan wysuwają się maszyny aby rozpocząć walkę z niedobitkami.... wszystko oczywiście skąpane w ciemnościach, tak jak w pierwszych dwóch częsciach to byłby to chyba nie tylko Twój ulubiony moment. W trójce pod koniec filmu można już było zobaczyć bunt maszyn, fajnie to nawet powiązano, teraz czekam na finałową walkę w ruinach Los Angeles czy innego San Francisco. Tyle, że chyba się nie doczekam, bo to byłoby zbyt mało widowiskowe chyba.
ODPOWIEDZ