Ciężko mi powiedzieć, bo dawno takiej literatury nie czytałem, ale może tak być - jednak żaden w tym komplement.uglak pisze:ponad poziom przecietnego fantasy jednak tak.Bolt pisze:Nie. A przynajmniej nie jest to poziom wybijający się ponad przeciętność.byrgh pisze:A autentycznie dobrze napisane?
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gram z tatełe we warcaby - nagrodą jest posiedzenie na tronie naszym domowym (klopie)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie jest to prawda.Plastek pisze:Ogląda jakaś rozklapicha Wayward Pines? Ponoć to nowe Twin Peaks.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Rozwiń myśl.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ogladalem 1wszy odcinek i jest potencjal, ale porownania do twin peaks to przesada, fakt ze jest male miasteczno, ktore zamieszkuja same dziwne postacie i gina ludzie i jest agent specjalny, ale to tyle z twin peaks. wiadomo ze tp to serial idealny nie do przebicia... choc widac ze tworcy inspirowali sie tp.Plastek pisze:Rozwiń myśl.
ksiazek nie czytalem a moze warto.... na razie zapowiada sie ciekawie. troche ryje beret.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Plastek
- Kontakt:
Dzięki, pocisnę serial z ciekawości, choć jak powiedziałeś - przebicie Twin Peaks jest niemożliwe.

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- maciek z klanu
to faktPlastek pisze:Dzięki, pocisnę serial z ciekawości, choć jak powiedziałeś - przebicie Twin Peaks jest niemożliwe.

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Dragazes
- w mackach Zła
No właśnie, porównania tylko z tego powodu, że miasteczko, że las, że tajemnica. Obejrzałem 3 odcinki i szału nie ma.maciek z klanu pisze:ogladalem 1wszy odcinek i jest potencjal, ale porownania do twin peaks to przesada, fakt ze jest male miasteczno, ktore zamieszkuja same dziwne postacie i gina ludzie i jest agent specjalny, ale to tyle z twin peaks. wiadomo ze tp to serial idealny nie do przebicia... choc widac ze tworcy inspirowali sie tp.Plastek pisze:Rozwiń myśl.
ksiazek nie czytalem a moze warto.... na razie zapowiada sie ciekawie. troche ryje beret.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- grot
Sense8
manieczki dobór niektórych bohaterów w sam raz dla ciebie :)
manieczki dobór niektórych bohaterów w sam raz dla ciebie :)
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
Podbijam. Obejrzałem 4 i zdecydowanie szału nie ma, po łebkach to wszystko, pędzi na łeb na szyje, klimatu nie tworzy... ale, serialowy elementarz przerobiony czyli zaintrygowało mnie na tyle, że będę czekał do rozwiązania. Chociaż jeśli jest to rozpisane na więcej sezonów to po pierwszym odpuszczę.Dragazes pisze:No właśnie, porównania tylko z tego powodu, że miasteczko, że las, że tajemnica. Obejrzałem 3 odcinki i szału nie ma.maciek z klanu pisze:ogladalem 1wszy odcinek i jest potencjal, ale porownania do twin peaks to przesada, fakt ze jest male miasteczno, ktore zamieszkuja same dziwne postacie i gina ludzie i jest agent specjalny, ale to tyle z twin peaks. wiadomo ze tp to serial idealny nie do przebicia... choc widac ze tworcy inspirowali sie tp.Plastek pisze:Rozwiń myśl.
Grrrówno!
- gelO
- rasowy masterfulowicz
E tam, nie jest złe. Co prawda na razie nie bardzo wiem o co chodzi :) Dillon daje radę, jakiś tam klimat jest, fajne miasteczko. Będę oglądał dalej. Oczywiście z Twin Peaks nie ma to nic wspólnego.
- booshee
- postuje jak opętany!
Ja zobaczyłem 3 czy 4 pierwsze odcinki i zapytałem zioma który jest fanem czy dużo jest tych zimowych zombie to zaśmiał się :] "Jeszcze poczekasz." Taka moda na sukces fantasy, ten jest z tym, tamten to córka tego, ten jest zdrajcą a tamten jest synem zdrajcy i rucha córkę tego co jest synem tego drugiego. Ostatnio zapytałem kumpla czy nadal "winter is coming?", tym razem się nie zaśmiał, chyba wie że należy do grupy mocno robionej w chuja. Dojenie ludzi z czasu takie trochę.Biały pisze:Cały ten serial (GoT) to rozkręcanie wątków, które po pięciu sezonach praktycznie do niczego nie doprowadziły. Po każdej kolejnej zakończonej serii ma się wrażenie jakby to był pierwszy wprowadzający sezon i dalej będzie się już działo. Serial jest przegadany , wydaje się, że S05 dopiero się zaczął ale on już się zaraz kończy i mieliśmy jeden ciekawy moment. Jak tak dalej będzie się toczyło tempo akcji to będą to wlekli przez 20 sezonów.
A i jeszcze beka z Lannisterów (tutaj spojler) - jeszcze niedawno za Joffreya każdy się bał krzywo spojrzeć aby nie skończyć przykrą śmiercią, a teraz królowa i matka siedzą w lochu i nic się nie da zrobić LOL.
-
No już bez przesady :D Kto chce, to ogląda. Ja nadal śledzę choć rzeczywiście nie mam pojęcia do czego to prowadzi, tak na dobrą sprawę. I niewiele mnie to interesuje, bo gdyby było inaczej to poczytałbym książki.booshee pisze: Ostatnio zapytałem kumpla czy nadal "winter is coming?", tym razem się nie zaśmiał, chyba wie że należy do grupy mocno robionej w chuja. Dojenie ludzi z czasu takie trochę.
Grrrówno!
-
- postuje jak opętany!
A mi tam GoT nawet się podoba. Mnogość wątków stanowi spoko opcję. Bardzo przyjemna rozrywka. Dwa pierwsze sezony ok. Trzeci taki se ale pod koniec przywalono z grubej rury. Czwarty nieco lepszy, choć szału nie ma. Piąty sezon najsłabszy i nudny ale ostatni odcinek wyemitowany ratuje.
-
Dokłądnie. Jak wspomniałem w swoim poście: dobra, zdarza się nawet emocjonująca rozrywka, nieaspirująca w mniemaniu wyrobionego widza do wyższej sztuki poza użytkową.
Ale do rzeczy. Na podstawie dwóch scen S05E09 w dwóch zdaniach: nielogiczny, jak piszą czytelnicy, niewierny oryginałowi rytuał spalenia na stosie oraz jeden z jaśniejszych punktów tego sezonu, kilkudziesięciominutowa ubojnia kończąca odcinek...który, swoją drogą, niszczy idiotycznie zrealizowany lot na smoku...
Adnotując, stając w obronie pierwszej opisanej sceny powiem, że twórcy serialu wraz z drugim sezonem świadomie odeszli od ścisłej adaptacji i oparli się na luźnym podejściu do pierwowzoru - za zgodą i z udziałem Martina.
Ale do rzeczy. Na podstawie dwóch scen S05E09 w dwóch zdaniach: nielogiczny, jak piszą czytelnicy, niewierny oryginałowi rytuał spalenia na stosie oraz jeden z jaśniejszych punktów tego sezonu, kilkudziesięciominutowa ubojnia kończąca odcinek...który, swoją drogą, niszczy idiotycznie zrealizowany lot na smoku...
Adnotując, stając w obronie pierwszej opisanej sceny powiem, że twórcy serialu wraz z drugim sezonem świadomie odeszli od ścisłej adaptacji i oparli się na luźnym podejściu do pierwowzoru - za zgodą i z udziałem Martina.
- uglak
chyba przedostatni? ostatni byl jednym z najnudniejszych odcinkow nie tylko w tym sezonie, ale i w calym serialuNothingface pisze:A mi tam GoT nawet się podoba. Mnogość wątków stanowi spoko opcję. Bardzo przyjemna rozrywka. Dwa pierwsze sezony ok. Trzeci taki se ale pod koniec przywalono z grubej rury. Czwarty nieco lepszy, choć szału nie ma. Piąty sezon najsłabszy i nudny ale ostatni odcinek wyemitowany ratuje.
Guilty of being right
- Żułek
dokładnie
powinni przyspieszyć watek z innymi, dali ich na chwile i od razu ile się działo :)
powinni przyspieszyć watek z innymi, dali ich na chwile i od razu ile się działo :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Riven
- Kontakt:
e tam, fajny byl :) koncowka kiczowata jak skwysyn, ale dobrze sie ogladalo :) Stanis srogi pojeb :DDDDuglak pisze:chyba przedostatni? ostatni byl jednym z najnudniejszych odcinkow nie tylko w tym sezonie, ale i w calym serialuNothingface pisze:A mi tam GoT nawet się podoba. Mnogość wątków stanowi spoko opcję. Bardzo przyjemna rozrywka. Dwa pierwsze sezony ok. Trzeci taki se ale pod koniec przywalono z grubej rury. Czwarty nieco lepszy, choć szału nie ma. Piąty sezon najsłabszy i nudny ale ostatni odcinek wyemitowany ratuje.
this is a land of wolves now
-
stannis najciekawsza postac ostatniego sezonu
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt: