Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
Czyli zaraz umrze.
Oglądam to jeszcze z przyzwyczajenia. Niewątpliwym minusem najnowszej serii jest niskie zagęszczenie gołych cycków. W ostatnim odcinku była nawet scena w burdelu, i nie było gołych cycków. To niepokojąca tendencja.
Oglądam to jeszcze z przyzwyczajenia. Niewątpliwym minusem najnowszej serii jest niskie zagęszczenie gołych cycków. W ostatnim odcinku była nawet scena w burdelu, i nie było gołych cycków. To niepokojąca tendencja.
Kerosene keeps me warm.
-
- weteran forumowych bitew
w ksiazce jeszcze go nie ubili, to i tutaj nie ubija. chyba, ze juz calkiem sie odkleja w swoim kierunku, co w sumie maja zrobic bo sie material konczy
Ostatnio zmieniony 11-06-2015, 15:02 przez Vitriol, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zahartowany metalizator
Jego córy też nie ;)
-
no, edytowalem, bo w sumie zaczynaja kombinowac
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
po nieodzalowanym Tywinie (moja ulubiona postac z calego serialu), Stannis jest tam ostatnim przywodca z jajami ze stali.
NIE dla tej blondynki. #Stannis2015
NIE dla tej blondynki. #Stannis2015
this is a land of wolves now
-
mógłby tylko te jaja uwolnić od tej rudej kurwy
- Riven
- Kontakt:
nom. dobra dupa ale to jeszcze nie powod zeby jej sluchac. z drugiej strony wyplula z macicy morderczego demona, takze cos tam potrafi
this is a land of wolves now
- Block69
- Wasyl
Uwaga spoiler. :)
Nie chcę krakać ale pod koniec Tańczących smoków pojawia się plotka o śmierci Stanisa przy zdobywaniu Winterfell. Scenarzyści serialu mogą to wykorzystać.Vitriol pisze:w ksiazce jeszcze go nie ubili, to i tutaj nie ubija. chyba, ze juz calkiem sie odkleja w swoim kierunku, co w sumie maja zrobic bo sie material konczy
- manieczki
Z tą Grą o Tron uważajcie żebyście się nie wczuli jak SD

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ja miałem taką proroczą wizję:Wasyl pisze:Uwaga spoiler. :)
Nie chcę krakać ale pod koniec Tańczących smoków pojawia się plotka o śmierci Stanisa przy zdobywaniu Winterfell. Scenarzyści serialu mogą to wykorzystać.Vitriol pisze:w ksiazce jeszcze go nie ubili, to i tutaj nie ubija. chyba, ze juz calkiem sie odkleja w swoim kierunku, co w sumie maja zrobic bo sie material konczy
- Stannis zdaje się być głównym knucicielem w tym sezonie.
- Stannis spalił córę na stosie.
- Stannis będzie ważną postacią dla nabrzmiewającego pod koniec sezonu zwrotu akcji, bo jego poświęcenie, mądrość oraz królewskie, dalekowzroczne okrucieństwo nie mogą pójść na marne.
- Stannis umrze.

Kerosene keeps me warm.
-
- postuje jak opętany!
No to w finale sezono twórcy dojebali konkret.
- Gumiak
,Jakby sezon 5 został zrobiony po brytyjsku, tj. miniserial trzyodcinkowy (odc. 8-10, ew. 7-10, gdzie w siódmym zawarte byłoby streszczenie odcinków 1-7), to spokojnie można byłoby wystawić ocenę BDB. Końcówka co prawda trochę podreperowała tę mizerię, ale imo to albo najsłabszy albo przed-, oczywiście ten drugi to 4. Teraz najwięcej zależy od premiery nowej książki, jak będzie dojebana, to może i serial wypłynie z mielizn.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
i bylo spore zaskoczenie. nie zebym lubial denata, bo byl strasznie kartonowa postacia, ale nie spodziewalem sie jego smierci
Guilty of being right
-
Ale to "dojebanie" polegało na rozpieprzeniu wszystkich wątków z całego sezonu na zasadzie odwrotności. Bardzo zaskakujące i różnorodne ;D
Grrrówno!
- manieczki
Dziś jest WIELKI dzień
Pierwsze trzy odcinki pilotowe serialu "Klan" wyemitowano w TVP1 16, 17 i 18 czerwca 1997 w ramach konkursu na nową polską telenowelę, który Klan wygrał, pokonując seriale Zaklęta i Złotopolscy. Regularna emisja rozpoczęła się 22 września 1997 od powtórek odcinków pilotowych.
Osiemnaście lat(18)
Oglądamy pierwszy odcinek. Oglądajmy go, ok. To ważne.
Zaraz przyjdę.
http://vod.pl/seriale/klan/9ynr1" onclick="window.open(this.href);return false;
Przed 70. urodzinami Marii w domu Lubiczów zjawia się, po długiej nieobecności, ich córka Monika. W domu Pawła trwają tymczasem gorączkowe przygotowania do wizyty u babci. Żona Krystyna i dwie córki Agnieszka i Ola czekają na wiecznie spóźniającego się ojca. Na urodziny pani Marii wybiera się także Ryszard z żoną. Oboje są w ponurych nastrojach. Wyniki kolejnych badań lekarskich pozbawiły Ryszarda resztek nadziei na posiadanie potomstwa. W rodzinnej aptece pełni dyżur Elżbieta, najstarsza z córek Lubiczów...
Pierwsze trzy odcinki pilotowe serialu "Klan" wyemitowano w TVP1 16, 17 i 18 czerwca 1997 w ramach konkursu na nową polską telenowelę, który Klan wygrał, pokonując seriale Zaklęta i Złotopolscy. Regularna emisja rozpoczęła się 22 września 1997 od powtórek odcinków pilotowych.
Osiemnaście lat(18)
Oglądamy pierwszy odcinek. Oglądajmy go, ok. To ważne.
Zaraz przyjdę.
http://vod.pl/seriale/klan/9ynr1" onclick="window.open(this.href);return false;
Przed 70. urodzinami Marii w domu Lubiczów zjawia się, po długiej nieobecności, ich córka Monika. W domu Pawła trwają tymczasem gorączkowe przygotowania do wizyty u babci. Żona Krystyna i dwie córki Agnieszka i Ola czekają na wiecznie spóźniającego się ojca. Na urodziny pani Marii wybiera się także Ryszard z żoną. Oboje są w ponurych nastrojach. Wyniki kolejnych badań lekarskich pozbawiły Ryszarda resztek nadziei na posiadanie potomstwa. W rodzinnej aptece pełni dyżur Elżbieta, najstarsza z córek Lubiczów...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Piękna rocznica. To bardzo ważny serial dla polskiej telewizji. Dał(n) nam przecież jedną z najbardziej charakterystycznych gwiazd młodego pokolenia:

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
Śmiej się Plastku, śmiej. Nabijaj się do woli. Fakty natomiast są takie, że Pan Piotr Swend za kasę zarobioną za występy w tym kultowym serialu mógłby wykupić cały Twój dobytek, Twoją rodzinę i to nawet wprzód na trzy(3) pokolenia...
- Żułek
szkoda że cały sezon GOT nie był jak 3 ostatnie odcinki ale i tak mi sie podobało ;)
teraz pora na nowego Detektywa
mam nadzieje ze
tego nie spierdoli
teraz pora na nowego Detektywa
mam nadzieje ze

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-