Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Biały
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
co do muzyki racja, trzeba będzie sobie ogarnąć soundtrack
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Skończyłem 2 sezon True Detective, i nie wiem coście się tak do niego przyjebali. Pierwszy sezon był dużym powiewem świeżości, drugi powiela niektóre utarte schematy, ale to nie można oczekiwać, że każdy kolejny sezon będzie zostawiał dziurę w mózgu. Itak sezon drugi to jest poziom nieosiągalny dla 98% rzeczy które się produkuje do oglądania. Vince Vaughn i Farell w rolach głównych rozdali karty, role drugoplanowe już takie dobre nie były.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ten scenariusz: oddałem życie za marynarke,chłe,chłe ..
miałem coś pisać ale jeden z kolegów profesorów przeprowadził już dogłębną analize która ostatecznie zamyka temat.
" onclick="window.open(this.href);return false;
miałem coś pisać ale jeden z kolegów profesorów przeprowadził już dogłębną analize która ostatecznie zamyka temat.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Na serio nie skumales dlaczego on nie oddał marynarki? Nie, nie oddał życia za marynarkę
No to ja się nie dziwię ze was ten serial przerósł.... Tam się trzeba było czasem mocno skupić żeby nadążyć za wszystkimi detalami intrygi wiec jak takie rzeczy umykaja to faktycznie ciężko
No to ja się nie dziwię ze was ten serial przerósł.... Tam się trzeba było czasem mocno skupić żeby nadążyć za wszystkimi detalami intrygi wiec jak takie rzeczy umykaja to faktycznie ciężko
this is a land of wolves now
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Tu nie chodziło o Marynarkę. W każdym odcinku ten bohater był czegoś pozbawiany, wiernych współpracowników, oszczędności, dorobku całego życia, na końcu pozbawili go pieniędzy, i chłop po prostu nie wytrzymał. Popełnił głupi błąd bo nie zapanował nad sobą, a może po prostu wolał umrzeć niż być gołodupcem w Ameryce południowej? Właśnie to mi się podobało w ostatnim odcinku, popełnili głupie ludzkie błędy i dlatego obaj zginęli.
Ostatnio zmieniony 11-08-2015, 08:44 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dobrze, że mamy tutaj takiego intelektualistę jak ty, który pięknie nam wyjaśni smaczki głębokiego serialu jakim był "True Detective" sezon 2.Riven pisze:Na serio nie skumales dlaczego on nie oddał marynarki? Nie, nie oddał życia za marynarkę
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Riven
- Kontakt:
Jak juz jedziemy bez spoilerow... W marynarce były diamenty za miliony dolarów, cały jego dorobek i jedyna prawdziwa kasa bez której byłby nikim i nie mógłby skutecznie zniknąć w Wenezueli
Edit, o, plastus wrócił z ośrodka
Edit, o, plastus wrócił z ośrodka
- Skaut
ale wiesz, że raczej wszyscy to skumali? Aż sie ciśnie mem Captain Obvious na usta ;]Riven pisze:Jak juz jedziemy bez spoilerow... W marynarce były diamenty za miliony dolarów, cały jego dorobek i jedyna prawdziwa kasa bez której byłby nikim i nie mógłby skutecznie zniknąć w Wenezueli
Ostatnio zmieniony 11-08-2015, 09:02 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Kontakt:
No z postu V wynikało co innego ale już huj z tym. Akcja z marynarka była świetna i zupełnie sensowna, a cała sekwencja na pustyni piękna. Ogólnie to strasznie kiepski gust macie i nie znacie się na serialach. For real.
- maciek z klanu
rajwen czytasz ksiazki filozoficzne, twarde s-f a nie umiesz prostej ironi wylapac.... czy ty aby czasem nie pozujesz na intelektualiste w grubych czarnych oprawkach bez szkieł ???
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
takRiven pisze:Akcja z marynarka była świetna i zupełnie sensowna,
mógł mieć jednak ciekawsze zwidya cała sekwencja na pustyni piękna.
ale to nawet nie chodziło o to jak go załatwili tylko jak głupio dał sie złapać
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Riven
- Kontakt:
No ale to był właśnie taki koleś. Miał jaja i ambicje, do tego był bystry. Ale zawsze o czymś zapominal, coś spieprzyl. Podpalił kluby a kompletnie nie wziął pod uwagę ze w ten sposób ryzykuje porachunki z dużo silniejsza od niego mafia. To przecież było do przewidzenia. Mimo wszystko do samego końca nie chciał się poddać i ta końcowa scena była tego zajebistym podsumowaniem. Tragiczna i zajebista postać.
- Skaut
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re:
Skaut pisze:Vulture, czemu zamknąłeś fanpage'a?[V] pisze:ten scenariusz: oddałem życie za marynarke,chłe,chłe ..
I dobrze, plankton podążający za trendem przestanie zwracać uwagi na serial - TYM LEPIEJ.
co do tego fanpage'a - Zamiast rzetelnego prowadzenia strony, i kreowania ciekawych dyskusji, przyjął pozę nieomylnego mentora, potem zaczęli śmieli się z niego.
- Żułek
ja mysle że to ładne podsumowanie 2 sezonu ;)

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
Nie widziałem, aby jakoś ktoś specjalnie śmiał się z fanpage Vultura. Całkiem sensownie tam pisał, a ton mentorski? Nie wyczułem tego. Poza tym - to jego fanpage, może sobie mentorzyć jak mu się podoba.Only_True_Believers pisze:Skaut pisze:Vulture, czemu zamknąłeś fanpage'a?[V] pisze:ten scenariusz: oddałem życie za marynarke,chłe,chłe ..
I dobrze, plankton podążający za trendem przestanie zwracać uwagi na serial - TYM LEPIEJ.
co do tego fanpage'a - Zamiast rzetelnego prowadzenia strony, i kreowania ciekawych dyskusji, przyjął pozę nieomylnego mentora, potem zaczęli śmieli się z niego.
Coś tam było! Człowiek!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W ogólnym rozrachunku to całkiem dobry ten drugi Detektyw. Było trochę mielizn, ale za to zakończenie moim zdaniem lepsze niż w jedynce. Jak w niektórych momentach kręciłem nosem, tak teraz trochę żałuję, że to już koniec. Liczę na kolejną historię.
support music, not rumors
- manieczki
jak trocki poleca, to obejrze bo musi byc to wybitne kino. Dodam ze nie ogladam seriali (czasem klan jak mam ochote)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
Głos rozsądku.Rattlehead pisze:W ogólnym rozrachunku to całkiem dobry ten drugi Detektyw. Było trochę mielizn, ale za to zakończenie moim zdaniem lepsze niż w jedynce. Jak w niektórych momentach kręciłem nosem, tak teraz trochę żałuję, że to już koniec. Liczę na kolejną historię.