Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
Ok, po prostu podoba Ci się bez powodu, spoko.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie, podoba mi sie bo w przekonujacy sposob zagral nieszablonowa postac. Mial kilka chujowych kwestii, zgadza sie, ale wszystko odkupil genialnym finalem.
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator

obaczyłem dziś z ciekawości 1 odcinek i zaskoczyło od samego początku. chce zobaczyć całość jak najszybciej. polecam oderwać się od detektywowej pogadanki i sprawdzić Mr Robot
PENIS METAL
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj obejrzałem dwa ostatnie odcinki TD i nie było to wcale gówno (słowo strasznie cenione na tym forum). Pierwszy sezon oczywiście dużo lepszy, ale Colin i Vince dawali bardzo rade. Bardzo nie dawała rady żona Franka, ale to już zostało powiedziane.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Plastek pisze:
GÓWNO NIESAMOWITE.
po 2gim odcinku skonczylem, bo nie dalem rady.. szczerze 1wszy odcinek robil nadzieje....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek

szkoda ze tylko 4 sezony
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- Żułek
eeetam ;)uglak pisze:+ odcinki specjalne =)Żułek pisze:szkoda ze tylko 4 sezony
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- manieczki
http://technologie.gazeta.pl/internet/1 ... olski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zycze im jak najlepiej, ale watpie zeby w Lolsce odniesli jakis wiekszy sukces...
Zycze im jak najlepiej, ale watpie zeby w Lolsce odniesli jakis wiekszy sukces...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
dobra reklame juz maja, oferte tez - jesli beda powaznie podchodzic do polskiego rynku to na pewno bede subskrybowac
Guilty of being right
- Raagoon
Ile epizodów ma Mr Robot? Dziewiąty wyglądał na ostatni...
- Gumiak
Jeszcze jeden.
- Skaut
Gdzieś w połowie przewidziałem zakończenie sezonu i trochę mi to zepsuło odbiór całości. No i do tego oczywisty utwór na sam koniec ostatniego odcinka. Widać doskonale jakim filmem reżyser się zasugerował tworząc cały serial. Ogólnie na plus. Jedynie blondyna w Mr Robot była tak słaba i aseksualna, że aż miałem ochotę przewijać sceny z jej udziałem. Do tego było trochę momentów, które niepotrzebnie się dłużyły.Raagoon pisze:Ile epizodów ma Mr Robot? Dziewiąty wyglądał na ostatni...
Coś tam było! Człowiek!
- Lukass
W sumie nie rozumiem tego jojczenia na drugi sezon. Z odcinka na odcinek było coraz lepiej. Końcówka znakomita. A dziwaczne kwestie, szczególnie Franka, raczej nie były wpadką ich twórców. Ta postać chyba miała po prostu taka być, taki przeintelektualizowany gangster, któremu nie poszło za dobrze, i którego trudno nie polubić.gelO pisze:Wczoraj obejrzałem dwa ostatnie odcinki TD i nie było to wcale gówno (słowo strasznie cenione na tym forum). Pierwszy sezon oczywiście dużo lepszy, ale Colin i Vince dawali bardzo rade. Bardzo nie dawała rady żona Franka, ale to już zostało powiedziane.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek

dobre

genialne :) Robbins zyciowa rola :P
- Skaut
Tarantino fajnie ten sezon skwitował ;]Lukass pisze:W sumie nie rozumiem tego jojczenia na drugi sezon. Z odcinka na odcinek było coraz lepiej. Końcówka znakomita. A dziwaczne kwestie, szczególnie Franka, raczej nie były wpadką ich twórców. Ta postać chyba miała po prostu taka być, taki przeintelektualizowany gangster, któremu nie poszło za dobrze, i którego trudno nie polubić.gelO pisze:Wczoraj obejrzałem dwa ostatnie odcinki TD i nie było to wcale gówno (słowo strasznie cenione na tym forum). Pierwszy sezon oczywiście dużo lepszy, ale Colin i Vince dawali bardzo rade. Bardzo nie dawała rady żona Franka, ale to już zostało powiedziane.
Coś tam było! Człowiek!
- Sgt. Barnes

pierwszy sezon za mną, bdb., a Saga Norien to jest prawdziwa mistrzyni ciętej riposty ;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- uglak
jeden z moich ulubionych skandynawskich seriali! spiesz sie z drugim, bo zaraz startuje trzeci sezon :)Sgt. Barnes pisze:
pierwszy sezon za mną, bdb., a Saga Norien to jest prawdziwa mistrzyni ciętej riposty ;-)
Guilty of being right
- Raagoon
The previously filmed season finale of Mr. Robot contains a graphic scene similar in nature to today’s tragic events in Virginia. Out of respect to the victims, their families and colleagues, and our viewers, we are postponing tonight’s episode. Our thoughts go out to all those affected during this difficult time.
- Sgt. Barnes
uglak pisze:jeden z moich ulubionych skandynawskich seriali! spiesz sie z drugim, bo zaraz startuje trzeci sezon :)Sgt. Barnes pisze:
Dzisiaj zasysam dwójkę :-) w sumie z opinii wynika, że nie gorszy od jedynki, więc tym większy apetyt :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.