Dokładnie tak. Właściwie serial poza konkurencją (oceniając pierwszy sezon i to, co dzieje się do tej pory w drugim).Block69 pisze:3 odcinek za mną i wszystko jest na miejscu. Mnóstwo charakterystycznych mord, mnóstwo czarnego humoru, wciągająca fabuła i jeszcze długo tak by szło wymieniać. Po niewypale jakim był 2 sezon Detektywa nie miałem wielkich oczekiwań, a tu taka niespodzianka. Póki co jest równie dobrze jak w 1 sezonie. Kto wie czy nie będzie jeszcze lepiej.Biały pisze:obawiam się tylko, że ten klimat z pierwszego sezonu rodem z czarnej komedii nie będzie tutaj powtórzony, a była to jedna z najmocniejszych cech tego serialuSgt. Barnes pisze:Drugi sezon Fargo rozpoczęty - i będzie chyba równie dobrze, jak w pierwszym. Blondyna rozpierdala ;-)
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
Grrrówno!
- Wasyl
Mam nadzieję, że będzie lepszy niż pierwszy sezon. Ten mnie trochę zawiódł. Po 3 - 4 bardzo dobrych odcinkach nastąpił spadek formy. Scenarzystom zabrakło pomysłu jak to dalej pociągnąć. Kolejne odcinki były trochę sztampowe i przeciągane. Większość bohaterów też irytująco do siebie podobna. Odznaczali się podobnym poziomem fajtłapowatości i ograniczenia umysłowego. Mimo tych wad, serial mi się podobał. Fantastycznym klimat, humor i główny pan Zły.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

zajebiste te nowe Muppety :-)
nie polecam fanom Bergmana
- Oki
"Dom grozy" drugi sezon - na razie całkiem, całkiem
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

półmetek :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Dipsychia
- rozkręca się
Ash is back....Groovy!yossarian84 pisze:oczywiście! rzecz obowiązkowa dla fanów trylogii.gelO pisze:Ash Vs. Evil Dead - zajebiste!

- Silent_Sea
Ash Vs. Evil Dead pierwszy odcinek świetny i mam nadzieję, że kolejne utrzymają poziom.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
obejrzałem na TV Puls i faktycznie są OK, ale niestety czar prysł poprzez polski dubbing. Mogli dać napisy albo lektora... a tak to zmasakrowali to....yossarian84 pisze:
zajebiste te nowe Muppety :-)
nie polecam fanom Bergmana
a Muppetami mam jak z Simpsonami - tylko oryginalne głosy plus napisy ewentualnie lektor, dubbing niszczy cały urok tych seriali....
- Block69
Fortitude skończone. Widoki genialne, fabularnie dobry z plusem. Szkoda, że tak późno się zabrałem za ten serial, bo 2 miesiące temu szwędałem się po tym miasteczku (Reyðarfjörður, wschodnia Islandia) kompletnie nieświadomy co tu się kręciło.
PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
uknułem sobie zobaczenie Ashvs evil na całego po emisji wszystkich odcinków. Teraz odświeżam archiwum x bo się nowa seria szykuje na rok 2016.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dlatego trzeba kraść z torrentów :-)Stoigniew pisze: obejrzałem na TV Puls i faktycznie są OK, ale niestety czar prysł poprzez polski dubbing. Mogli dać napisy albo lektora... a tak to zmasakrowali to....
a Muppetami mam jak z Simpsonami - tylko oryginalne głosy plus napisy ewentualnie lektor, dubbing niszczy cały urok tych seriali....
- Plastek
- Kontakt:
yossarian84 pisze:dlatego trzeba kraść z torrentów :-)Stoigniew pisze: obejrzałem na TV Puls i faktycznie są OK, ale niestety czar prysł poprzez polski dubbing. Mogli dać napisy albo lektora... a tak to zmasakrowali to....

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Gumiak

Będzie oglądane dziś, oczekiwania spore.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
5 odcinek Fargo 2 morduje! (dosłownie)
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Żułek

uff jeszcze 3 sezony :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
cudowność!black_lava pisze:5 odcinek Fargo 2 morduje! (dosłownie)
do tego Bruce Campbell i jego gadka w kiblu :D
- gelO
- rasowy masterfulowicz
A w zasadzie jej brak :D
Homeland zajebisty, ładnie Quinn rozjebał tego cwela.
Homeland zajebisty, ładnie Quinn rozjebał tego cwela.
- Żułek
Serial "Miasto zła" to pierwsza produkcja, która zadebiutowała jesienią 2015 roku i padła ofiarą słabej oglądalności. Stacja NBC postanowiła przerwać emisję zaledwie po trzech odcinkach.
Przedstawiciele stacji NBC oficjalnie oświadczyli, iż emisja serialu "Miasto zła" dobiega końca. Ze względu na bardzo słabe wyniki oglądalności produkcja zakończy się po trzech odcinkach. Mimo że nakręconych została osiem epizodów, nie wiadomo czy NBC planuje dalszą emisję.
Przypomnijmy, że "Miasto zła" jest również emitowane w Polsce przez kanał TVN7. Stacja nie wydała jeszcze oficjalnego oświadczenia, ale można przypuszczać, iż wyemituje wszystkie osiem docinków, które zostały nakręcone.
"Miasto zła" to osadzony w latach 80. serial kryminalny. Betty i Kent to para seryjnych morderców, którzy terroryzują Sunset Strip w Los Angeles. Kochanków-morderców ściga para policjantów: Jack Roth i Paco Contreras.
W obsadzie znaleźli się: Ed Westwick, Erika Christensen, Jeremy Sisto, Taissa Farmiga, Gabriel Luna, Karolina Wydra.
- Plastek
- Kontakt:
Ładnie, ale mała strata w sumie. Serial ten to chujowizna.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- zero7
- zaczyna szaleć
I jak PAKT?? Mam zamiar ogladnac warto??Gumiak pisze:
Będzie oglądane dziś, oczekiwania spore.
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."