Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
Jestem po drugim odcinku i jak na razie to przeokrutne gówno. Dobre zdjęcia, produkcja i Dorociński, reszta do odstrzału. Nawet nie chce mi się pisać, najgorsze dialogi jakie kiedykolwiek słyszałem w serialu.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Wiadomo coś, czy Mob City będzie kontynuowane? Szkoda by było, gdyby go anulowali przez słabą oglądalność, bo pierwszy sezon był całkiem w pizdę, choć w sumie niczym nie zaskakiwał.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Widzial ktos taki serial pracoholicy? Ja pierdole co tam sie wyrabia:D
niech to miejsce niebawem zniknie
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Maro
- zero7
- zaczyna szaleć
Poziom watahy i innego gówna ... ehh to odstawie taki depresant :/Gumiak pisze:Jestem po drugim odcinku i jak na razie to przeokrutne gówno. Dobre zdjęcia, produkcja i Dorociński, reszta do odstrzału. Nawet nie chce mi się pisać, najgorsze dialogi jakie kiedykolwiek słyszałem w serialu.
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
- Sgt. Barnes

kurwa, 3 sezon zaczynał sie tak sobie, ale w miarę rozwoju sytuacji idzie na lidera -MOTZ!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
-
Sgt. Barnes pisze:
kurwa, 3 sezon zaczynał sie tak sobie, ale w miarę rozwoju sytuacji idzie na lidera -MOTZ!
Jestem w połowie drugiego i wieje nudą;/
- Gumiak
Bo to taki smętny, specyficzny kryminał. Oglądaj, druga część sezonu znacznie lepsza, jak zawsze zresztą.
Tymczasem lecimy z:

Po trzech odcinkach - bdb. Jeśli ktoś oglądał Daredevila i mu się podobało, to od razu może się brać za JJ - ten sam, wysoki poziom.
Tymczasem lecimy z:

Po trzech odcinkach - bdb. Jeśli ktoś oglądał Daredevila i mu się podobało, to od razu może się brać za JJ - ten sam, wysoki poziom.
- Plastek
- Kontakt:
Potwierdzam, bardzo fajny serial.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
moja opinia jest po srodku - co prawda to zdecydowanie najslabszy sezon, ale i tak oglada mi sie dobrzeEfowski pisze:Jestem w połowie drugiego i wieje nudą;/Sgt. Barnes pisze:
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!

Chłopaków z baraków sobie odświeżam, moje małe guilty pleasure.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^ czemu guilty pleasure?? mistrzowski serial :-)
wczoraj skończyłem Freaks And Geeks i prawie się pochlastałem, że powstało tylko 18 odcinków ze względu na słabą oglądalność. wiadomo, amerykanie to jebani debile i jak nie mają strzelania, ćpania, ruchania i prostackich żartów, to nie oglądajo... jeden z najlepszych seriali, jakie obejrzałem, 10/10.
wczoraj skończyłem Freaks And Geeks i prawie się pochlastałem, że powstało tylko 18 odcinków ze względu na słabą oglądalność. wiadomo, amerykanie to jebani debile i jak nie mają strzelania, ćpania, ruchania i prostackich żartów, to nie oglądajo... jeden z najlepszych seriali, jakie obejrzałem, 10/10.
- manieczki
Josi nazwijmy rzeczy po imieniu ok
Nie jebani amerykanie
Tylko jebana zezwierzecona masa miesna, czyli +/- 90% ogolu ludziuw ok bez zaleznosci czy ósa, kanada, lolska, itp.
Nie jebani amerykanie
Tylko jebana zezwierzecona masa miesna, czyli +/- 90% ogolu ludziuw ok bez zaleznosci czy ósa, kanada, lolska, itp.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
z napisami patrzałeś ? bo znalazłem serial ale napisy tylko do 3 odcinków więc dałem se spokójyossarian84 pisze:
wczoraj skończyłem Freaks And Geeks.
Ostatnio zmieniony 29-11-2015, 16:01 przez Żułek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Fakt, jest mistrzowski, jednak nie jest najwyższych lotów i dlatego guilty pleasure, no ale co zrobić, ten serial to jedna z moich słabości : )yossarian84 pisze:^ czemu guilty pleasure?? mistrzowski serial :-)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
polskie są do czterech, resztę musiałem oglądac z angielskimiŻułek pisze:z napisami patrzałeś ? bo znalazłem serial ale napisy tylko do 3 odcinków więc dałem se spokójyossarian84 pisze:
wczoraj skończyłem Freaks And Geeks.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A pełnometrażówki i te dwa nowe sezony też oglądalaś?mothra pisze:Fakt, jest mistrzowski, jednak nie jest najwyższych lotów i dlatego guilty pleasure, no ale co zrobić, ten serial to jedna z moich słabości : )yossarian84 pisze:^ czemu guilty pleasure?? mistrzowski serial :-)
- Biały
- w mackach Zła
no ale co ty gadasz, ten serial jest doskonały i jest najwyższych lotów, a słabość mogą mieć tylko ci, którzy nie dostrzegają jego zajebistościmothra pisze:Fakt, jest mistrzowski, jednak nie jest najwyższych lotów i dlatego guilty pleasure, no ale co zrobić, ten serial to jedna z moich słabości : )yossarian84 pisze:^ czemu guilty pleasure?? mistrzowski serial :-)
Chłopaki z baraków to absolutnie jedna z najlepszych/najśmieszniejszych rzeczy jakie w życiu widziałem + doskonałe tłumaczenie lektora i teksty w stylu kurde faja, sklejasz akcję, świńskim truchtem... ogólnie genialne postacie, akcje, dialogi - nie ma tu słabego punktu