Właśnie nie, ale mam w planach teraz to nadrobić. Opłaca się po te pełnometrażówki sięgać?yossarian84 pisze:A pełnometrażówki i te dwa nowe sezony też oglądalaś?
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Nowe seriale
- Biały
- w mackach Zła
ten sam poziom co serial
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Fargo z odcinka na odcinek coraz lepiej. Siódmy mistrzostwo :)
- Biały
- w mackach Zła
Fargo miazga i ma być trzeci sezon :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
pewnie. oglądałem je dość dawno, ale z tego co pamiętam, to były nieco poważniejsze niż serial, zwłaszcza ta ostatnia.mothra pisze:Właśnie nie, ale mam w planach teraz to nadrobić. Opłaca się po te pełnometrażówki sięgać?yossarian84 pisze:A pełnometrażówki i te dwa nowe sezony też oglądalaś?
- Raagoon
Ostatni jak do tej pory, piąty Pakt robi dobre kuku. Nawet juz te dialogi tak nie przeszkadzają.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
ma byc? bo ogladalnosc jest bardzo marnaBiały pisze:Fargo miazga i ma być trzeci sezon :)
Guilty of being right
- Biały
- w mackach Zła
http://www.filmweb.pl/news/Jeszcze+wi%C ... %22-114595uglak pisze:ma byc? bo ogladalnosc jest bardzo marnaBiały pisze:Fargo miazga i ma być trzeci sezon :)
- uglak
bardzo dobra wiadomosc :-)Biały pisze:http://www.filmweb.pl/news/Jeszcze+wi%C ... %22-114595uglak pisze:ma byc? bo ogladalnosc jest bardzo marnaBiały pisze:Fargo miazga i ma być trzeci sezon :)
Guilty of being right
-
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
yossarian84 pisze:polskie są do czterech, resztę musiałem oglądac z angielskimiŻułek pisze:z napisami patrzałeś ? bo znalazłem serial ale napisy tylko do 3 odcinków więc dałem se spokójyossarian84 pisze:
wczoraj skończyłem Freaks And Geeks.
no i dupa :(

jeszcze jeden, jeszcze jeden :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gumiak
Kurwa, jaki finał Bron/Broen to nie mam pytań. Dojebali do pieca dokumentnie, śmiało można napisać, że trzeci sezon najlepszy i Henrik >> Martin. Tylko teraz pytanie, czy przewidują kontynuację? W sumie takie zakończenie serialu byłoby idealne, ale potencjał na ich samodzielne śledztwo naprawdę spory.
- uglak
mimo wszystko Henrik << Martin, ale sezon faktycznie bardzo dobry. w szwecji ogladalnosc tez bardzo dobra (co sezon rosnie im ~20%, dunskich statystyk nie widzialem). problem w tym, ze z tego co kojarze to serial byl planowany na 3 sezony i takie tez kontrakty miala ekipa.Gumiak pisze:Kurwa, jaki finał Bron/Broen to nie mam pytań. Dojebali do pieca dokumentnie, śmiało można napisać, że trzeci sezon najlepszy i Henrik >> Martin. Tylko teraz pytanie, czy przewidują kontynuację? W sumie takie zakończenie serialu byłoby idealne, ale potencjał na ich samodzielne śledztwo naprawdę spory.
co do potencjalu zakonczenia to o tutaj go nie widze - przez 3 sezony glowny watek to byla walka z czasem, a nagle mieliby sie zajmowac archiwalnymi sprawami? bardzo licze na 4 sezon, ale z inna sprawa
Guilty of being right
- Gumiak
Dla Henrika one wciąż żyją, więc jak tylko złapią jakiś trop w sprawie, sytuacja stanie się identyczna i będą się ścigać z czasem. Archiwalność sprawy przekreśliło wiadome znalezisko w ostatnim odcinku. Poza tym, jeśli w ogóle pojawi się 4 sezon, to wyobrażasz sobie, że tak po prostu porzucą ten wątek, uznają za niebyły?
- uglak
moze nie za niebyly, ale skoro i tak do tej pory byl sezon co dwa lata to mozna spokojnie zrobic przeskok w czasie: sprawa sie rozwiazala tak czy inaczej, henrik nie wytrzymal napiecia i skonczyl w wodach baltyku, a saga wraca do policji po oddaleniu zarzutow
Guilty of being right
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:

Dobre gówno, podobało mi się.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Ogląda ktoś Ash vs Evil? Spierdolili czy może się podobać?
- Sgt. Barnes
3 sezon Mostu nad Sundem zaliczony. Niby ma być koniec, ale furtka nadal otwarta. coś jak w ostatnim sezonie The killing...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
mi się podoba :-)tomaszm pisze:Ogląda ktoś Ash vs Evil? Spierdolili czy może się podobać?
a teraz odświeżam:

TOTALLY CULT FOR ME!!!!!!!!!!
- Block69
Musi sie podobać ! Jest tu wszystko z czego słynie seria Evil Dead. Byłem do tego sceptycznie nastawiony, ale 1 odcinek rozwiewa wątpliwości. Najchętniej zobaczyłbym całość przy jednym posiedzeniu. Odcinki są krótkie i za każdym razem chce się więcej.tomaszm pisze:Ogląda ktoś Ash vs Evil? Spierdolili czy może się podobać?
PENIS METAL