Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
Jest jakiś serial o wszechobecnych spiskach, niewyjaśnionych nadzjawiskach i kosmicznych spodkach poza Z archiwum x na podobnie wysokim poziomie?
Chciałem napisać jeszcze ,że Z archiwum x rozpiedala, jestem na 4 serii i mam ciąg niekontrolowanych wzwodów
Chciałem napisać jeszcze ,że Z archiwum x rozpiedala, jestem na 4 serii i mam ciąg niekontrolowanych wzwodów
-
- postuje jak opętany!

Zapomniałam, że ten serial jest taki zajebisty.
- Gumiak
- weteran forumowych bitew

Polecam, mimo że to wybitnie odrażający seans. Żeby kolesiowi dwukrotnie życie spieprzyć... Obejrzyjcie, konkretny dokument o tym, jak źle działa system prawa w Stanach, jakim tragicznym żartem był w przypadku pokazanym w serialu.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a Office koleżanka zna i lubi, czy tylko zna?mothra pisze:
Zapomniałam, że ten serial jest taki zajebisty.
-
- postuje jak opętany!
^Dawniej mi nie przypadło do gustu, ale chyba dam drugą szansę, bo już nie wiem jakie seriale odświeżać.
- Block69
- zahartowany metalizator
FARGO sezon 2 i THE LAST KINGDOM sezon 1 zakończone.
Drugi sezon Fargo utrzymał poziom 1 sezonu, mimo, iż ostatni odcinek był bardzo spokojny. Masakry z przedostatniego przebić by się nie dało, więc miało to swój urok.
The Last Kingdom okazał się sporym zaskoczeniem. Dla mnie najlepszy nowy serial obok Daredevil. Mr Robot na 3 miejscu, a Narcos jeszcze nie widziałem. Dla fanów Vikings pozycja obowiązkowa.
W kolejce czeka wspomniany wyżej Narcos i widzę, że pojawił się 4 sezon Luthera.
I zapomniałem Ash vs Evil Dead wsadzić do grona najlepszych nowych seriali 2015.
Drugi sezon Fargo utrzymał poziom 1 sezonu, mimo, iż ostatni odcinek był bardzo spokojny. Masakry z przedostatniego przebić by się nie dało, więc miało to swój urok.
The Last Kingdom okazał się sporym zaskoczeniem. Dla mnie najlepszy nowy serial obok Daredevil. Mr Robot na 3 miejscu, a Narcos jeszcze nie widziałem. Dla fanów Vikings pozycja obowiązkowa.
W kolejce czeka wspomniany wyżej Narcos i widzę, że pojawił się 4 sezon Luthera.
I zapomniałem Ash vs Evil Dead wsadzić do grona najlepszych nowych seriali 2015.
PENIS METAL
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nonsens!mothra pisze:^Dawniej mi nie przypadło do gustu.
- Sgt. Barnes
Dzisiaj w planie:

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
+1 z tym, że ja właśnie zaczynam piąty. Nie ma innego serialu, którego wszystkie sezony przypominałbym sobie co dwa lata :Dtomaszm pisze:Jest jakiś serial o wszechobecnych spiskach, niewyjaśnionych nadzjawiskach i kosmicznych spodkach poza Z archiwum x na podobnie wysokim poziomie?
- Sgt. Barnes
http://moviesroom.pl/the-last-kingdom-s ... m-sezonem/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Gumiak

Zajebisty, odcinki lecą jeden po drugim.
- Maro
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

śmieszne
-
- postuje jak opętany!
The Last Man On Earth zajebiste. Podoba mi się strasznie, że banalny postapokaliptyczny temat jest tutaj uchwycony w tak absurdalny sposób : D
- uglak
dawalem mu kilka szans, ale po paru odcinkach drugiego sezonu ostatecznie zrezygnowalemyossarian84 pisze:
śmieszne
Guilty of being right
- maciek z klanu
uglak pisze:dawalem mu kilka szans, ale po paru odcinkach drugiego sezonu ostatecznie zrezygnowalemyossarian84 pisze:
śmieszne
ja po kilku pierwszego nie dalem rady, zmarnowany potencjal
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- uglak
bardzo dobra decyzja - ja meczylem sie tylko dlatego, ze od kilku lat jest straszna poslucha jesli chodzi o 20min seriale komediowemaciek z klanu pisze:ja po kilku pierwszego nie dalem rady, zmarnowany potencjaluglak pisze:dawalem mu kilka szans, ale po paru odcinkach drugiego sezonu ostatecznie zrezygnowalemyossarian84 pisze:
śmieszne
Guilty of being right
- Gumiak
[youtube][/youtube]
Moc! Szykuje się genialny początek roku i wiosna. Black Sails, The Americans, Vikings, a potem Banshee. Jazda bez trzymanki.
Moc! Szykuje się genialny początek roku i wiosna. Black Sails, The Americans, Vikings, a potem Banshee. Jazda bez trzymanki.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

lekki postep
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Obejrzał ktoś drugi sezon "The Knick"? Jestem po trzech odcinkach, co kiedyś cuchnęło opium, kostnicą i jodyną zaczyna podśmierdywać telenowelą i nie wiem, czy jest sens się męczyć.
Kerosene keeps me warm.