fajny klimat ma ten serial, może to nie poziom Penny Dreadful, ale jest ok.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Block69
Ja zobaczyłem końcówke ostatniego i tyle mi wystarczy ;)83koper83 pisze:Obejrzał ktoś drugi sezon "The Knick"? Jestem po trzech odcinkach, co kiedyś cuchnęło opium, kostnicą i jodyną zaczyna podśmierdywać telenowelą i nie wiem, czy jest sens się męczyć.
ASH vs EVIL DEAD skończone i było warto. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w 2 sezonie.
Wziąłem się za NARCOS i tak wciąga, że najpóźniej do jutra zobaczę całość. Zajebiste póki co.
PENIS METAL
- Gumiak
- weteran forumowych bitew

Próbujemy.
- Sgt. Barnes
http://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/ ... oku/zq3w9k" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Trailer "Kaznodziei" nie napawa optymizmem.Sgt. Barnes pisze:http://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/ ... oku/zq3w9k
Kerosene keeps me warm.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

bardzo dobry ale ostatni odcinek jakiś dziwny :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Block69
Za dużo tego. Będzie trzeba poczekać na pierwsze recenzje i może jeden czy dwa sie sprawdzi.Sgt. Barnes pisze:http://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/ ... oku/zq3w9k
NARCOS zakończony i bez problemu wchodzi do top 3 zeszłego roku. Mogli to jednak zamknąć w jednym sezonie.
PENIS METAL
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ash vs evil dead
Dawno nie widziałem czegoś tak bezsensownego, kiczowate, głupie, czerstwe. Bawiłem sie świetnie 7/10.
Dawno nie widziałem czegoś tak bezsensownego, kiczowate, głupie, czerstwe. Bawiłem sie świetnie 7/10.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

fajne
- Żułek

zajebiste ;) obie trylogie w pigułce w świecie Lego :) lepsze od filmów ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
sezon 1

pingwiny to nie są ale też bardzo fajne :)

pingwiny to nie są ale też bardzo fajne :)
- TORTURER
- w mackach Zła
Właśnie zacząłem wczoraj oglądać.Rzeczywiście odrażająca aura i brud,patologia USA w 110%.Realne skurwysyństwo i zło...Gumiak pisze:
Polecam, mimo że to wybitnie odrażający seans. Żeby kolesiowi dwukrotnie życie spieprzyć... Obejrzyjcie, konkretny dokument o tym, jak źle działa system prawa w Stanach, jakim tragicznym żartem był w przypadku pokazanym w serialu.
Death Dwells in Love
- Żułek

zajebiste :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
teź właśnie zacząłem i skurwysyństwo poziom hard, ale cóż, było nie wrzucać żywego kotka do ognia, to by karma może nie wróciła :-)TORTURER pisze:Właśnie zacząłem wczoraj oglądać.Rzeczywiście odrażająca aura i brud,patologia USA w 110%.Realne skurwysyństwo i zło...Gumiak pisze:
Polecam, mimo że to wybitnie odrażający seans. Żeby kolesiowi dwukrotnie życie spieprzyć... Obejrzyjcie, konkretny dokument o tym, jak źle działa system prawa w Stanach, jakim tragicznym żartem był w przypadku pokazanym w serialu.
przy okazji po raz kolejny polecam The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
http://www.filmweb.pl/serial/Przekl%C4% ... 015-737090" onclick="window.open(this.href);return false;
nie bądźcie lamusami i obejrzyjcie, kurwa!
- Biały
- w mackach Zła

bdb sezon, poziom z drugiego sezonu, zajebiste aktorstwo, klimat, muzyka
- Self
- rasowy masterfulowicz
To o Kuklinskim jest? Tak mi się jakoś zdjęcie kojarzy...yossarian84 pisze:teź właśnie zacząłem i skurwysyństwo poziom hard, ale cóż, było nie wrzucać żywego kotka do ognia, to by karma może nie wróciła :-)TORTURER pisze:Właśnie zacząłem wczoraj oglądać.Rzeczywiście odrażająca aura i brud,patologia USA w 110%.Realne skurwysyństwo i zło...Gumiak pisze:
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^ niezupełnie
Skończyłem to oglądać, mocna rzecz. Od połowy akcja toczy się głównie na sali sądowej, więc kogoś to może przymulić, ale ja akurat zawsze lubiłem takie klimaty. Facet jest generalnie chyba najbardziej pechowym człowiekiem na świecie, a jego siostrzeniec największym młotkiem :-)
Łyknąłem też Utopię, bdb.
Teraz może The Knick i Shameless. Jutro rusza Archiwum X, w lutym Better Call Saul, czyli cały czas jest coś do oglądania.
Skończyłem to oglądać, mocna rzecz. Od połowy akcja toczy się głównie na sali sądowej, więc kogoś to może przymulić, ale ja akurat zawsze lubiłem takie klimaty. Facet jest generalnie chyba najbardziej pechowym człowiekiem na świecie, a jego siostrzeniec największym młotkiem :-)
Łyknąłem też Utopię, bdb.
Teraz może The Knick i Shameless. Jutro rusza Archiwum X, w lutym Better Call Saul, czyli cały czas jest coś do oglądania.
-
- postuje jak opętany!

Powtórka z rozrywki, nie mam pojęcia, który raz oglądam wszystkie odcinki od nowa. Zawsze to kochałam.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
A słyszała, jaki był oryginalny zamysł scenariusza (miał być tylko jeden sezon)?mothra pisze:
Powtórka z rozrywki, nie mam pojęcia, który raz oglądam wszystkie odcinki od nowa. Zawsze to kochałam.
Kerosene keeps me warm.
- zero7
- zaczyna szaleć
MISTRZOSTWO :) lubie :) wozny wygrywa :Dmothra pisze:
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."