zero7 pisze:MISTRZOSTWO :) lubie :) wozny wygrywa :Dmothra pisze:
Powtórka z rozrywki, nie mam pojęcia, który raz oglądam wszystkie odcinki od nowa. Zawsze to kochałam.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
zero7 pisze:MISTRZOSTWO :) lubie :) wozny wygrywa :Dmothra pisze:
Powtórka z rozrywki, nie mam pojęcia, który raz oglądam wszystkie odcinki od nowa. Zawsze to kochałam.
na to przyjdzie jeszcze pora ale jakimś true fanem nigdy nie byłem ;) najbardziej z tego serialu podobała mi sie muzyczka ;)booshee pisze:pierwszy odcinek X Files....
100% racji, zero charyzmy, zero Muldera w Mulderzebooshee pisze: a następnie: Duchovny nigdy nie był mistrzem rzemiosła, ale albo przy nagraniu miał ciężką grypę i kaca, albo właśnie przeistoczył się w kawałek solidnej deski stropopodłogowej.
100% racji, fatalnie to wyglądałobooshee pisze: Może się czepiam ale coś nie tak było z montażem, zwłaszcza w dialogach, nie wiem czy dogrywali niektóre ujęcia po kilku dniach, bo wyraźnie czuć "skoki energii" u aktorów, Duchovny zadaje pytanie i jako tako siedzi w rytmie sceny, ujęcie na opowiadającego, ujęcie na Duchovnego i wygląda i mówi jakby właśnie się zorientował że się zesrał
Hasjarl?zero7 pisze:
doskonalepr0metheus pisze:19 lutego o 22 na history rusza nowy sezon wikingów. Tak jak x files,premiera dzień po premierze w USA.
niestety mam podobne odczucia po pierwszym odcinku nowej serii. z sentymentu obejrzę wszystko i tak, ale gdyby nie to był kompletnie nowy serial to po więcej bym nie sięgał. XF miało wprawdzie i znacznie gorsze odcinki niż s10e01 (zeby daleko nie szukac - FPS czy wiekszosc 9 serii) ale po takim oczekiwaniu mogli bardziej ie wysilić. pierwszy odcinek zdecydowanie przygasil moje nadzieje na dobry reboot. ot, wstydu nie ma, ale i chwalic nie ma za co.Skaut pisze:pierwszy odcinek X Files![]()
Duchovny to po prostu Hank Moody, poza tym wygląda tak jakby go z łóżka dopiero co wyciągnęli i siłą zaciągnęli na plan zdjęciowy. Scully z twarzą zbitego psa kompletnie nie wie po co ma się w walkę z konspirą łączyć. Sama konspira na szybko zmontowana po to, aby zespoić wszystkie sezony z nowym odcinkiem. No i zamiast budować suspens jak dotychczas, dostajemy od razu wszystko ładnie na talerzu (latającym), dużo wybuchów, jeszcze więcej obcych i niestety więcej czerstwych dialogów.![]()
No ale ponoć drugi odcinek lepsiejszy.