Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowe seriale
widocznie mi uciekło ale sie nadrobi na dniach ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gall
- weteran forumowych bitew
Zaraz, a które z zakończeń było tym właściwym, a które alternatywnym? Powiem szczerze, że nie wiedziałem o tym dotąd.yossarian84 pisze:Swoją drogą, to dopiero niedawno dowiedziałem się, że w tamtych czasach AC była puszczana z zakończeniem alternatywnym, a nie właściwym :-) Całe życie byłem przekonany, że było na odwrót :-)
Edyta:
Już wiem co i jak ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
http://film.org.pl/dir_cut/army_of_darkness.html" onclick="window.open(this.href);return false;Gall pisze:Zaraz, a które z zakończeń było tym właściwym, a które alternatywnym? Powiem szczerze, że nie wiedziałem o tym dotąd.yossarian84 pisze:Swoją drogą, to dopiero niedawno dowiedziałem się, że w tamtych czasach AC była puszczana z zakończeniem alternatywnym, a nie właściwym :-) Całe życie byłem przekonany, że było na odwrót :-)
Edyta:
Już wiem co i jak ;)
tutaj masz wszystkie roznice miedzy wersja zwykla i rezyserska
swoja droga zgadzam sie z Żułekiem i yossarian84 - serial jest bardzo przecietny i absolutnie nie mozna go stawiac obok filmow
Guilty of being right
-
serial operuje w innej konwencji: Ash jest totalnie przerysowany i głupota tutaj nie zna granic:dlatego jest to takie zajebiste:D
Ostatnio zmieniony 13-03-2016, 00:12 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gall
Ash ;)
Byłem sceptycznie nastawiony do tego serialu, ale po obejrzeniu zajawki kupiony byłem od razu. Duuuży plus za muzykę.
Byłem sceptycznie nastawiony do tego serialu, ale po obejrzeniu zajawki kupiony byłem od razu. Duuuży plus za muzykę.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Gwoli ścisłości - ja lubię serial, dobrze się przy nim bawiłem, choć w połowie zaczął nieco przymulać. Ale ostatnie 2-3 odcinki, to był powrót do początkowej formy. W skrócie - 7/10 wg filmebowej skali :-)uglak pisze:
swoja droga zgadzam sie z Żułekiem i yossarian84 - serial jest bardzo przecietny i absolutnie nie mozna go stawiac obok filmow
-
czekam na drugi sezon popijając zime piwo i jedząc swojską kiełbasę. Więcej krwi,burackich tekstów i zalewającej ekran głupoty proszę.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- uglak
ja dalem 6, ale tylko z sentymentu i tylko za odcinki w domkuyossarian84 pisze:Gwoli ścisłości - ja lubię serial, dobrze się przy nim bawiłem, choć w połowie zaczął nieco przymulać. Ale ostatnie 2-3 odcinki, to był powrót do początkowej formy. W skrócie - 7/10 wg filmebowej skali :-)uglak pisze:
Guilty of being right
- Maro
dokładnie tak[V] pisze:czekam na drugi sezon popijając zime piwo i jedząc swojską kiełbasę. Więcej krwi,burackich tekstów i zalewającej ekran głupoty proszę.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Patrzę kurwa znowu na to i chce mi się płakać. Jak można jeden z najlepszych komiksów w historii spierdolić tak chujowymi aktorami? Aktor grający główną rolę nie ma za grosz charyzmy Custera, Cassidy jakiś niedojebany, a Tulip...Tulip jest kurwa czarna!!!!!!!!!! CZARNOSKÓRA Tulip do kurwy!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz komuś zajebie.
Patrzę kurwa znowu na to i chce mi się płakać. Jak można jeden z najlepszych komiksów w historii spierdolić tak chujowymi aktorami? Aktor grający główną rolę nie ma za grosz charyzmy Custera, Cassidy jakiś niedojebany, a Tulip...Tulip jest kurwa czarna!!!!!!!!!! CZARNOSKÓRA Tulip do kurwy!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz komuś zajebie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Nowy sezon Wikingów to jakiś crap buk wie skąd wzięty - co się stało temu serialu?
Nowy sezon House of Cards zapowiada się dużo lepiej od słabej trójki, mam nadzieję, że poziom nie będzie spadał.
Vinyl - bdb!
Nowy sezon House of Cards zapowiada się dużo lepiej od słabej trójki, mam nadzieję, że poziom nie będzie spadał.
Vinyl - bdb!
Grrrówno!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz

bardzo spoko, mroczny i krwawy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- TheDude

Bardzo kurwa dobre.
- Gumiak
Idealnie się wstrzeliłeś w ramy czasowe, w piątek nowy sezon. Na polskim netflixie będzie od razu z pełnymi polskimi napisami/dubbingiem.Only_True_Believers pisze:
bardzo spoko, mroczny i krwawy.
- harvestman

Jutro się za to zabieram, oglądał już ktoś? Warto?
-
Ja nie widziałem, ale mój ojciec jest zachwycony więc coś musi być na rzeczy, bo jest bardzo wybredny.harvestman pisze:
Jutro się za to zabieram, oglądał już ktoś? Warto?
- Maro
'Vinyl" mistrzostwo świata :)
-
pierwszy odcinek wyjebongo, później troche siada napięcie..
-
- postuje jak opętany!
Cóż, lepiej było nie ruszać niż na starcie spierdolić. Szczególnie, że szanse na spierdolenie przy tak zajebistym temacie są niestety spore.Plastek pisze:[youtube][/youtube]