właśnie obejrzałem ten najnowszy odcinek i mam nadzieję na przynajmniej utrzymanie poziomu 2 sezonu, który był sporym skokiem jakościowym po przeciętnym 1
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Biały
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
jak dla mnie ten cały serial (Gra o tron) to przez 6 sezonów jest jakieś wprowadzenie. Tylko póki co to się zastanawiam do czego to wszystko ma zmierzać, bo dotychczasowa mnogość wątków i tempo ich prowadzenia pokazuje, że to może lecieć w nieskończoność. Chyba, że komuś przyjdzie do głowy uciąć wszystkie łby w jednym odcinku...Gumiak pisze:Mówię o drugim odcinku, pierwszy był jedynie wprowadzeniem.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ponoć ma być 8 sezonów Gry o Tron a dwa ostatnie mają mieć razem 13 odcinków
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Oki
- weteran forumowych bitew
proste i uniwersalne zakończenie:)Biały pisze:jak dla mnie ten cały serial (Gra o tron) to przez 6 sezonów jest jakieś wprowadzenie. Tylko póki co to się zastanawiam do czego to wszystko ma zmierzać, bo dotychczasowa mnogość wątków i tempo ich prowadzenia pokazuje, że to może lecieć w nieskończoność. Chyba, że komuś przyjdzie do głowy uciąć wszystkie łby w jednym odcinku...Gumiak pisze:Mówię o drugim odcinku, pierwszy był jedynie wprowadzeniem.
- Dragazes
- w mackach Zła
Jedynie historia Egberta była ciekawa jak dla mnie to ten serial mógłby być już tylko o nim.Gumiak pisze:Tak, już trzeci był zniżką formy, a tutaj jest jeszcze gorzej. Najbardziej kuleje scenariusz, nie wiem czy zmienili ludzi od tego, czy im kompletnie odjebało, ale skręcili w złą stronę. Beznadziejne nowe postaci, rozwój obecnych wołający o pomstę do nieba (co oni zrobili z Ragnara) i oczywiście za dużo sitcomu. Jeśli w następnym ma zabraknąć wszystkich czołowych postaci (Ragnara, Rollo, Lagerthy), to nie będzie się tego dało oglądać.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- zero7
- zaczyna szaleć
no to mielibysmy taki Last Kingdom ...Dragazes pisze:Jedynie historia Egberta była ciekawa jak dla mnie to ten serial mógłby być już tylko o nim.Gumiak pisze:Tak, już trzeci był zniżką formy, a tutaj jest jeszcze gorzej. Najbardziej kuleje scenariusz, nie wiem czy zmienili ludzi od tego, czy im kompletnie odjebało, ale skręcili w złą stronę. Beznadziejne nowe postaci, rozwój obecnych wołający o pomstę do nieba (co oni zrobili z Ragnara) i oczywiście za dużo sitcomu. Jeśli w następnym ma zabraknąć wszystkich czołowych postaci (Ragnara, Rollo, Lagerthy), to nie będzie się tego dało oglądać.
widac ze zamiast na fabule w 4 sezonie skupili sie na efektach bo walka na statkach na rzece elegansia :)
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie oglądałem, ale wiem o czym to jest, warto?zero7 pisze:no to mielibysmy taki Last Kingdom ...Dragazes pisze:Jedynie historia Egberta była ciekawa jak dla mnie to ten serial mógłby być już tylko o nim.Gumiak pisze:Tak, już trzeci był zniżką formy, a tutaj jest jeszcze gorzej. Najbardziej kuleje scenariusz, nie wiem czy zmienili ludzi od tego, czy im kompletnie odjebało, ale skręcili w złą stronę. Beznadziejne nowe postaci, rozwój obecnych wołający o pomstę do nieba (co oni zrobili z Ragnara) i oczywiście za dużo sitcomu. Jeśli w następnym ma zabraknąć wszystkich czołowych postaci (Ragnara, Rollo, Lagerthy), to nie będzie się tego dało oglądać.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Gumiak
Jak najbardziej, pisałem co nieco o nim, gdy był emitowany, ale nie wiem, czy ktoś się pokusił o sprawdzenie.
Nie ma zbędnego pierdolenia, dobry skrypt i aktorstwo, zresztą serial jest na podstawie książek. Pierwszy sezon króciutki, także można spokojnie w weekend sobie obejrzeć.
Dodatkowym atutem jest obecność tej prześlicznej Pani:

Nie ma zbędnego pierdolenia, dobry skrypt i aktorstwo, zresztą serial jest na podstawie książek. Pierwszy sezon króciutki, także można spokojnie w weekend sobie obejrzeć.

-
- mistrz forumowej ceremonii

fuck yeah.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Tymothy
- postuje jak opętany!
długo to się nie nagrała :)Gumiak pisze:Jak najbardziej, pisałem co nieco o nim, gdy był emitowany, ale nie wiem, czy ktoś się pokusił o sprawdzenie.
Hello darkness, my old friend
-
ale zajebiste to jest.[V] pisze:
fuck yeah.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maro
sprawdzi się[V] pisze:ale zajebiste to jest.[V] pisze:
fuck yeah.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nowy MacGyver. Wygląda jak pierdolec.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- uglak
- Biały
- w mackach Zła
aż dziwne, że czarny nie jest
- Sgt. Barnes
2 sezon Gliny Pasikowskiego, wbrew pozorom, po raz pierwszy.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
ale to zawsze było - co prawda fajne ale - gówno, jak herkules, xena i słoneczny patrol, dla ludzi z kablówką :DPlastek pisze:[youtube][/youtube]
- uglak
- Biały
- w mackach Zła
nie całkiem fajne tylko zajebiste, Chłopaki z baraków 10/10
-
- rozkręca się
zacząłem oglądać, na zachętę należy dodać, że w pierwszym odcinku premier Wielkiej Brytanii rucha świnię, aby ocalić księżniczkę Zuzannę przed śmiercią. jeżeli to was nie zachęci, to nie wiem, corozumiemy się? pisze:z rzeczy mniej znanych acz wyśmienitych polecam brytyjski mini-serial:
'Black Mirror'
w dużym skrócie to serial o nowych technologiach i o tym jak w przeróżny, najczęściej zły sposób wpływają na nasze życie,
Każdy odcinek o czym innym, więc spokojnie można oglądać w dowolnej kolejności.
http://jeszczejedenblog.pl/recenzje/bla ... e-idealny/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://film.org.pl/a/artykul/black-mirr ... izm-36786/" onclick="window.open(this.href);return false;