1 sezon poza ostatnim odcinkiem nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda chociaż ćpunek dawał nieco rozrywki ;)
6 sezon z głowy ;)
kwestia wielkiego wróbla została rozwiązana i niestety nic poza tym :/
nie wiem jak oni chcą skończyć serial w 13 odcinkach, chyba ze wynajmą speedy gonzalesa aby wszystkich pozabijał :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
odnośnie GOT to kolejny sezon, w którym mija 10 odcinków i tak naprawdę to nic się nie wydarzyło, i po raz kolejny jedynie ostatni odcinek pcha akcję na przód. Ten serial w ogóle mógłby się składać z samych finałów sezonów, i tak pewnie byłoby jasne o co w tym wszystkim chodzi, a przynajmniej oglądalibyśmy dynamiczną akcję zamiast przegadanego gniota...
a tego Fear The Walking Dead to dziwie się, że ktoś w ogóle ogląda skoro oryginalny Walking Dead to gówno, to co dopiero obsrywana wszędzie dookoła podróba...
Biały pisze:a tego Fear The Walking Dead to dziwie się, że ktoś w ogóle ogląda skoro oryginalny Walking Dead to gówno, to co dopiero obsrywana wszędzie dookoła podróba...
podziwiam Twoj entuzjazm - ja po rezygnacji z pierwszego WD nie zamierzam sie brac za cokolowiek z tym logo i sprawdzac czy tym razem lepiej wyszlo ;-)
nie no ja też tego nie oglądałem i nie zamierzam, byłem tylko ciekaw swego czasu czy trzyma poziom oryginału i z tego co widzę po różnych portalach to można upaść jeszcze niżej. a skoro WD to rozmemłana melodrama z fatalnym aktorstwem to nie wiem co można zrobić gorszego bądź co bądź z niezłym pomysłem na serial
Biały pisze:odnośnie GOT to kolejny sezon, w którym mija 10 odcinków i tak naprawdę to nic się nie wydarzyło, i po raz kolejny jedynie ostatni odcinek pcha akcję na przód. Ten serial w ogóle mógłby się składać z samych finałów sezonów, i tak pewnie byłoby jasne o co w tym wszystkim chodzi, a przynajmniej oglądalibyśmy dynamiczną akcję zamiast przegadanego gniota...
dlatego też twórcy stwierdzili, że przyszłe sezony będą mieć po 7 odcinków. mimo wszystko to wciąż o 6 odcinków więcej niż dotychczas ;)
Dopiero kilka odcinków, ale bardzo podoba mnie się to, gdyby może skondensować te odcinki bo o jakieś 13-15% za dużo pierdzenia a przecież jest na czym budować napięcie.
no i pan Ben Mendelhson
ale to jest kozak, ale umi w aktorstwo, muszę zacząć nadrabiać jego dyskografię
znacie jakieś nowe seriale, mroczne, psychologiczne, chore? coś w stylu jak Twin Peaks. True Detective oglądałem, rozjebało mnie doszczętnie. Ale może jeszcze coś jest?
Mariusz Wędliniarz pisze:znacie jakieś nowe seriale, mroczne, psychologiczne, chore? coś w stylu jak Twin Peaks. True Detective oglądałem, rozjebało mnie doszczętnie. Ale może jeszcze coś jest?
Żułek pisze:
6 sezon z głowy ;)
kwestia wielkiego wróbla została rozwiązana i niestety nic poza tym :/
nie wiem jak oni chcą skończyć serial w 13 odcinkach, chyba ze wynajmą speedy gonzalesa aby wszystkich pozabijał :P
TAk jak to zrobiła Cersei, wyjebi... wszystkich w kosmos zielonym ogniem :P
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."