najwyzej delikatnie. nie jest to moze najzajebistsza pozycja ze skandynawii, ale mimo wszystko bardzo solidny serialswetrwser pisze:Eee. ...coś patrzę, ale do opsrania daleko. No chyba, że się rozkręci po 4 odcinku.Plastek pisze:
Mocny wpierdol, polecam.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
Guilty of being right
- Block69
- zahartowany metalizator
Jeśli chodzi o kryminały to jest mus:

Spokojnie łapie się do pierwszej 10 najlepszych seriali ostatnich lat. Największy plus należy się za realizm i genialny, ponury klimat, który od początku zapowiada, że każdy prędzej czy później niewesoło skończy.

Spokojnie łapie się do pierwszej 10 najlepszych seriali ostatnich lat. Największy plus należy się za realizm i genialny, ponury klimat, który od początku zapowiada, że każdy prędzej czy później niewesoło skończy.
PENIS METAL
-
Panowie gdzieś to na nc+ leci? Skąd to macie?yossarian84 pisze:
^zajebiste to jest
- Dragazes
- w mackach Zła
np tutaj można znaleźć jako stream http://streamallthis.is/" onclick="window.open(this.href);return false;
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
/\ dzięki
wczoraj widziałem dwa pierwsze odcinki i jest to bardzo przyjemne kino. Czuć mocno duch filmów i seriali lat 80/90 kina sc-fi , fajne postacie młodych bohaterów które nie drażnią a powodują niekontrolowany uśmiech z powodu ich zachowań i redagowanych dialogów:) Młodzieżowe kino które nie trąci tandetą jak większość tego typu hamerykańskich produkcji adresowanych dla młodzieży szkolnej z coraz lepiel zapowiadająca się fabuła. Ot grupka gimnazjalnych looserów uwikłanych w intrygę szemranych eksperymentów tajnych korporacji z harcującym obcym w tle. Bez obsrania dupy ale pełny cziilał.
wczoraj widziałem dwa pierwsze odcinki i jest to bardzo przyjemne kino. Czuć mocno duch filmów i seriali lat 80/90 kina sc-fi , fajne postacie młodych bohaterów które nie drażnią a powodują niekontrolowany uśmiech z powodu ich zachowań i redagowanych dialogów:) Młodzieżowe kino które nie trąci tandetą jak większość tego typu hamerykańskich produkcji adresowanych dla młodzieży szkolnej z coraz lepiel zapowiadająca się fabuła. Ot grupka gimnazjalnych looserów uwikłanych w intrygę szemranych eksperymentów tajnych korporacji z harcującym obcym w tle. Bez obsrania dupy ale pełny cziilał.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

2 sezon dosyć nierówny, sporo odcinków przegadanych chociaż były perełki w postaci ALFa :P
w sumie ALF mógłby wrócić ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Im dalej tym gorzej. Za miętkie toto na mnie. Nie że taki twardy madafaka ze mnie ale nagromadzenie słodyczy i naiwnego sc-fi w za dużym stężeniu jak dla mnie. Ledwo dobrnąłem do końca.tomaszm pisze:/\ dzięki
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a przeciez jesteś niedojrzały emocjonalnie, ziomeczku
-
Jestem, jestem to prawda ale to np, w klimacie młodzieżowym bardziej mi się podobałoyossarian84 pisze:a przeciez jesteś niedojrzały emocjonalnie, ziomeczku
obadaj sobie

http://www.cda.pl/video/108054c7
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
tomaszm pisze:Jestem, jestem to prawda ale to np, w klimacie młodzieżowym bardziej mi się podobałoyossarian84 pisze:a przeciez jesteś niedojrzały emocjonalnie, ziomeczku
obadaj sobie
http://www.cda.pl/video/108054c7
cda serio? jako wykształcony polak ze środowiska elit polityczno biznesowych powinieneś umieć torrrent :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Nerwowy
Cda jak Cda, ale torrenty to też przeżytek przecież ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- świeżak
- Kontakt:
Może to nie nowy serial, ale ostatnio oglądałam „Black mirror” - jest to mini serial brytyjski (kilka odcinków) i jest to chyba najlepsza seria, jaką widziałam. Odcinki nie są ze sobą powiązane, ale mają jedną cechę wspólną - każdy przedstawia świat ludzi w przyszłości. PS. Pierwszy odcinek jest chyba najgorszy, więc proszę się za bardzo nie zrażać :-)
Jestem tancerką orientalną o pseudonimie „Hadija”, prowadzę pokazy tańca brzucha. Uczę także dziewczyny tańca na wieczorach panieńskich.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Przecież torrenty mogą mieć duzo lepszą jakość niż streeaming o.ONerwowy pisze:Cda jak Cda, ale torrenty to też przeżytek przecież ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
rozpierdala suty ten serialhadija pisze:Może to nie nowy serial, ale ostatnio oglądałam „Black mirror” - jest to mini serial brytyjski (kilka odcinków) i jest to chyba najlepsza seria, jaką widziałam. Odcinki nie są ze sobą powiązane, ale mają jedną cechę wspólną - każdy przedstawia świat ludzi w przyszłości. PS. Pierwszy odcinek jest chyba najgorszy, więc proszę się za bardzo nie zrażać :-)
- Żułek
2 sezon

The Rock nadal w formie :)

The Rock nadal w formie :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Jadę wspominkowo "Arrested Development". Ależ ten serial kurwa rządzi.
Kerosene keeps me warm.
- Żułek

nie wiem co o tym myśleć, w sumie to jest głupie ale jednocześnie ciekawe
mam nadzieje ze w 2 sezonie bedzie mniej cipowaty bo diabłu takie cuś nie przystoi :P
- Plastek
- Kontakt:

Dziś premiera, ktoś już oglądał?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Maro
- weteran forumowych bitew
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Ja powoli kończę Cage'a, jeszcze dwa odcinki mi zostały.