Obejrzałem. Wpierdol, jedna z lepszych adaptacji komiksu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
True true, ostatnie 2 odcinki miazga. Chociaż trochę mnie brakuje tej "prostej" gangsterki z pierwszego sezonu. Teraz jakieś mieszania z politykierami, sowietami, etc.Żułek pisze:
długo się rozkręcało ale dla ostatnich 2 odcinków warto było się pomęczyć :)
Hardy w 5 odcinki rozdał :)
Żułek pisze:
nostalgronka najlepsze :P
Gówno. Serial właśnie się skończył także liczę na Plastka i będziesz miał to wytłumaczone jeszcze bardziej bezpośrednio.yossarian84 pisze:co ty pierdolisz?Block69 pisze:
Najbardziej przereklamowany serial tego roku.
Ja oglądam. Do pierwowzoru im daleko. Serialik jest nastawiony bardziej na komedie, Damon Wayans zbyt często odwala pozy jak w cześniejszych serialach - trochę mnie to irytuje. Riggs jest mało autodestrukcyjny w porównaniu do pierwszych filmów. Na szczęście da się obejrzeć 6,5/10.Żułek pisze:
oglada ktos to cuś ? bo sie zastanawiam a troche sie boje czy nie popsuli
Very nice. Szkoda, że film to zmarnowany potencjał, ale OST to jebane mistrzostwo.Plastek pisze:
Obejrzałem. Wpierdol, jedna z lepszych adaptacji komiksu.
no to sobie sprawdze :)RottinG pisze:Ja oglądam. Do pierwowzoru im daleko. Serialik jest nastawiony bardziej na komedie, Damon Wayans zbyt często odwala pozy jak w cześniejszych serialach - trochę mnie to irytuje. Riggs jest mało autodestrukcyjny w porównaniu do pierwszych filmów. Na szczęście da się obejrzeć 6,5/10.Żułek pisze:
oglada ktos to cuś ? bo sie zastanawiam a troche sie boje czy nie popsuli