Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolf Creek serial bdb, lepszy niż oba filmy. Ten sam vibe co w WC 1&2 - Australia, widoki, szosa, motywy pościgu w stylu Autostopowicza + wątek fabularny z tą laską. Ogólnie imo masa serial.
Polecam czeską mini-serię produkcji HBO: Pustina (Pustkowie, Wasteland). Nie znałem dotąd czeskiego kina od tej strony. Ponure, biedne zadupie; ludzie niby zwyczajni, a każdy ma coś do ukrycia; do tego niezła muzyka (pojawia się i Peja), trochę zdjęć kręconych w Polsce oraz smaczek: bezwzględny kapitalista rodem z naszej ukochanej ojczyzny :D
Biały pisze:Wolf Creek serial bdb, lepszy niż oba filmy. Ten sam vibe co w WC 1&2 - Australia, widoki, szosa, motywy pościgu w stylu Autostopowicza + wątek fabularny z tą laską. Ogólnie imo masa serial.
Mnie nie podszedł; jedyny plus, że zajebał dziecko w pierwszym odcinku.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Plastek pisze:jedyny plus, że zajebał dziecko w pierwszym odcinku.
to zawsze na plus, ogólnie koleś się w tańcu nie pierdoli
dla mnie dużą robotę robi tutaj klimat i widoki miejsca, w który rozgrywa się akcja, więc dla fanów road themed movies mus pozycja
Wolę kakaową dziurę!!
Pilot Taboo bdb. Produkcja z pewnością nie dla wszystkich, bo akcji to tam ze świecą szukać, a fabuła też pewnie w zatrważającym tempie gnać do przodu nie będzie, ale te obrzydliwe zdjęcia dziewiętnastowiecznego Londynu, specyficzny klimat oraz Hardy robią robotę. Dla fanów wolnotlących się seriali pokroju Black Sails / Peaky Blinders jak znalazł.
Nowego Sherlocka też zdążyłem obejrzeć i w sumie jest całkiem przyjemnie. Pierwszy odcinek można uznać za lekki falstart, natomiast w drugim były już same pyszności. Finał powinien rozdać.
Nowy sezon The Man in the High Castle jest duzo słabszy od pierwszego. Jedyny plus to można sobie popatrzeć jakby wyglądał świat gdyby wygrali Ci dobrzy ;)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Lukass pisze:Polecam czeską mini-serię produkcji HBO: Pustina (Pustkowie, Wasteland). Nie znałem dotąd czeskiego kina od tej strony. Ponure, biedne zadupie; ludzie niby zwyczajni, a każdy ma coś do ukrycia; do tego niezła muzyka (pojawia się i Peja), trochę zdjęć kręconych w Polsce oraz smaczek: bezwzględny kapitalista rodem z naszej ukochanej ojczyzny :D
szkoda tylko ze morderca okazal sie ten mlodziak, bo czekalem na ahhh final i dupa zbita. no i sporo dłużyzn ma ten serial
gelO pisze:Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek Gotham. Jako wielki fan Batmana pod każda postacią, mówię - kurwa jakie to jest straszliwe gówno! Aktorstwo, humor z dupy, kobieta kot :)))))))) ja pierdole.
wczoraj obejrzalem 4 odcinki i bede dalej ogladal. postacie dobrane z dupy. jedynie cabblepot spoko sie wydaje. ale fajnie poogladac historyjki mniej znanych postaci jak balonmana itd aktor grajacy gordona to niezla kloaka i te jego miny :D
Gotham to sraka, ale i tak oglądam na bieżąco, jakoś dziwnie to wciąga. Gordon boski, ma mordę jakby miał wieczne zatwardzenie. Pingwin to najciekawsza postać, choć maminsynek i pedalicho jak się potem okazuje:)
Wolę kakaową dziurę!!
Lukass pisze:Polecam czeską mini-serię produkcji HBO: Pustina (Pustkowie, Wasteland). Nie znałem dotąd czeskiego kina od tej strony. Ponure, biedne zadupie; ludzie niby zwyczajni, a każdy ma coś do ukrycia; do tego niezła muzyka (pojawia się i Peja), trochę zdjęć kręconych w Polsce oraz smaczek: bezwzględny kapitalista rodem z naszej ukochanej ojczyzny :D
szkoda tylko ze morderca okazal sie ten mlodziak, bo czekalem na ahhh final i dupa zbita. no i sporo dłużyzn ma ten serial
też czekalem na finał ale już nie muszę, dzieki za super spoiler. jestem po dwóch odcinkach i trochę się wkurwiłem. zrobiłeś to specjalnie czy po prostu jesteś upośledzony?
Jadę wszystkie odcinki. Mój ulubiony serial z tego uniwersum.
Wolę kakaową dziurę!!