fajne!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
szkoda w chuj, że tylko jeden sezonRottinG pisze:You Me And The Apocalypse - S01 - całkiem fajnie się zapowiada
Nie to?Pierec pisze:co prawda temat o nowych serialach, ale z braku laku zapytam tu. pamięta któryś z Panów taki serial z lat 90 emitowany na publicznej tv którego bohater sypiał nago w kartonie w swoim domu (co było spowodowane traumą z dzieciństwa, kiedy to stary go tak trzymał)? bo za cholerę nie mogę przypomnieć sobie tytułu.
tak, myślę że to było to, nie pamiętam fabuły żadnego odcinka, nie wiem czy to dobre w ogóle było, ale jakoś zapadło w pamięć. wielkie dzięki!Wasyl pisze:Nie to?Pierec pisze:co prawda temat o nowych serialach, ale z braku laku zapytam tu. pamięta któryś z Panów taki serial z lat 90 emitowany na publicznej tv którego bohater sypiał nago w kartonie w swoim domu (co było spowodowane traumą z dzieciństwa, kiedy to stary go tak trzymał)? bo za cholerę nie mogę przypomnieć sobie tytułu.
[youtube][/youtube]
Mnie nawet zaczynał wkurzać... wolę hamerykański ElementaryBiały pisze:jw. zresztą ten cały Sherlock od początku notował spadek poziomu z każdym kolejnym sezonem i zamiast skupić się na konkretnych łamigłówkach kryminalnych, zrobili z tego jakieś majaczenia narkomana i poplątanie z pogmatwaniem... do tego irytujący Watson z tą swoją żonką - potrzebny był ten wątek jak piździe oko, pół każdego odcinka to jakieś biadolenie i stękanie z jego strony