Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
Fajne to Family Guy! Rodzina Borgiów również, ciekawie przedstawiona jest historia tej rodziny, Lukrecja moją faworytką :)
You've got nothing to lose but your lives.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Dopiero teraz odkryłaś tę kreskówkę? :DRandom Apex pisze:Fajne to Family Guy!
- Random Apex
Widziałam memy z tym, obrazki, koszulki, ale nie oglądałam :) dopiero teraz pierwsze odcinki obejrzałam :) co chcesz powiedzieć? Że zacofana jestem? :Dyossarian84 pisze:Dopiero teraz odkryłaś tę kreskówkę? :DRandom Apex pisze:Fajne to Family Guy!
You've got nothing to lose but your lives.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie, że ja to oglądam od 10 lat :D Ale wiadomo, też pewnie nie widziałem wielu rzeczy, które widzieli już wszyscy inni :)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- white_pony
cisne sobie to breaking bad i powiem wam ze calkiem dobrze wchodzi.
aha, dobry wieczór po chwili absencji :)
aha, dobry wieczór po chwili absencji :)
do not make equal what is unequal
- Glene
A ja skoczylem II sezon Gry o Tron. Teraz najpierw ogladam kolejny sezon pozniej czytam ksiazke, bo inaczej to serialu mi sie nie bedzie chcialo ogladac, a nawet fajny. Koncze tez drugi sezon Borgiow jeden z lepszych historycznych seriali. Ciagle miele South Park, Family Guy i Desperat Housewives.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja chyba naprawde jestem jakiś dziwny bo gdzie nie spojrzę tam widzę pozytywne opinie; ja nie potrafię przypomnieć sobie przypomnieć drugiego serialu który byłby dla mnie tak bezpłciowy i mdły. Momentami nawet mi się podobał, ale biorąc pod uwagę całość to jestem zdecydowanie na nie. Rozwleczony do granic, jakiś biedy świat przedstawiony i całe uniwersum i najgorsze co może być: po obejrzeniu dwóch sezonów, żadnej, ale to absolutnie żadnej więzi emocjonalnej z którymkolwiek z bohaterów. Fail na całej linii.Glene pisze:A ja skoczylem II sezon Gry o Tron. Teraz najpierw ogladam kolejny sezon pozniej czytam ksiazke, bo inaczej to serialu mi sie nie bedzie chcialo ogladac, a nawet fajny.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Glene
No nawet z karlem? :D Uwiez mi oni leca w tym serialu i tak po lebkach w odniesieniu do ksiazki, jakby byli wierni pierowzorowi to bys dopiero mial o opinie o tym serialu:D CO do fabuly moim zdaniem jest bardzodobra dzieki czestym zwrotom akcji, bohaterowie nie dzialaja przewidywalnie i nawet troche widac w tym wszystkim naturalnosci, o ile oczym takim mozemy mowic poruszajac sie w relaiac fantasy. Samo uniwersum zgrabnie zrobione, oczywiscie masa zapozyczen, ale nie da sie tego uniknac poruszjac sie obecnie w tym gatunku.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No momentami ratował, ale jedna jaskółka...Glene pisze:No nawet z karlem?
Niestety.
Bardzo możliwe że potrzeba większej dozy wnikliwości żeby w pełni docenić ten serial, ale nie oglądałem go jednym okiem czy robiąc coś innego, ale tak jak wszystkie inne.
-
- zaczyna szaleć
To samo u mnie.Alsvartr pisze:Ja chyba naprawde jestem jakiś dziwny bo gdzie nie spojrzę tam widzę pozytywne opinie; ja nie potrafię przypomnieć sobie przypomnieć drugiego serialu który byłby dla mnie tak bezpłciowy i mdły. Momentami nawet mi się podobał, ale biorąc pod uwagę całość to jestem zdecydowanie na nie. Rozwleczony do granic, jakiś biedy świat przedstawiony i całe uniwersum i najgorsze co może być: po obejrzeniu dwóch sezonów, żadnej, ale to absolutnie żadnej więzi emocjonalnej z którymkolwiek z bohaterów. Fail na całej linii.Glene pisze:A ja skoczylem II sezon Gry o Tron. Teraz najpierw ogladam kolejny sezon pozniej czytam ksiazke, bo inaczej to serialu mi sie nie bedzie chcialo ogladac, a nawet fajny.
Polecam Sons Of Anarchy, który powoli się rozkręca, ale tempo akcji w późniejszych odcinkach wynagradza to z nawiązką. Krótko mówiąc, rozpierdol jakich mało.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
@ up tez pisalem o tym juz dawno dawno, ze gra o tron to nudne gówno w fajnym świecie i tyle.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Alsvartr pisze:Ja chyba naprawde jestem jakiś dziwny bo gdzie nie spojrzę tam widzę pozytywne opinie; ja nie potrafię przypomnieć sobie przypomnieć drugiego serialu który byłby dla mnie tak bezpłciowy i mdły. Momentami nawet mi się podobał, ale biorąc pod uwagę całość to jestem zdecydowanie na nie. Rozwleczony do granic, jakiś biedy świat przedstawiony i całe uniwersum i najgorsze co może być: po obejrzeniu dwóch sezonów, żadnej, ale to absolutnie żadnej więzi emocjonalnej z którymkolwiek z bohaterów. Fail na całej linii.Glene pisze:A ja skoczylem II sezon Gry o Tron. Teraz najpierw ogladam kolejny sezon pozniej czytam ksiazke, bo inaczej to serialu mi sie nie bedzie chcialo ogladac, a nawet fajny.
W sumie obok Półczłowieka to mam jeszcze sympatię do tej dziwki, ale nie kojarzę imienia. Fajny motyw, jak chciała przelecieć eunucha. TEN wyraz twarzy gdy go dot6knęła you know where '-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz

Pierwszy sezon skończony. Zajebista sprawa, zaraz zabieram się za drugi.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nowe breaking bady spoko, daleko temu do rewelacji ale fajnie sie oglada.
nowe odcinki Louie - totalnie zajebiste :))) akcja z tym grubym bachorem i kiblem... jeblem na maske :))
nowe odcinki Louie - totalnie zajebiste :))) akcja z tym grubym bachorem i kiblem... jeblem na maske :))
this is a land of wolves now
-
"Magic City" wciagnęło mnie bardzo . Mam za sobą 5 odcinków pierwszego sezonu.narazie jest dobrze.lubię ten amerykański klimat.
- Random Apex
- Riven
- Kontakt:
dla fanow game of thrones - intro na gitarze:
zajebiste
zajebiste
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
moze i tak, ale zajebiscie zaaranzowane i zagrane. ten akord na 7 sekundzie mnie rozkurwia ;)
trzeba sie nauczyc, got jest popularne teraz to dupy beda leciec x)
trzeba sie nauczyc, got jest popularne teraz to dupy beda leciec x)