czyli mówisz, że z Mindhunter wyszło ID? można było się tego spodziewać, widząc kolejny nakręcony/any (w dużej mierze samoistnie) do niemożliwości hype ;)Plastek pisze:
Banał, banał i jeszcze raz banał. 1837437484909505050505 wersja sztampy pod tytułem - styrany psychicznie policjant siedzący po ciemku i wpatrujący się pustym wzrokiem w okno; jego dusza cierpi, on ma mroczne strony i oglądamy go w chwili, gdy nietzscheańska otchłań zaczyna się w niego wpatrywać. Letnie, totalnie rozwodnione i sztucznie rozwleczone pretensjonalne gówienko. Gdyby nie Kemper to nie byłoby w tym serialu absolutnie niczego.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Nowe seriale
- booshee
- postuje jak opętany!
STRANGER THINGS 2 - fajno! Tak jak w jedynce jest pchanie 80ątych na siłę ale tutaj z większą dawką humoru. Sporo puszczania oka bardziej subtelnego (np. do fanów tak Alien jak i Aliens). Ogólnie ma się wrażenie że tam gdzie ma być śmiesznie jest dużo śmieszniej (Dustin rozpierdala!). Horroru znacznie więcej. Trochę fabularnego rozpierdolu (ekipa podzielona działa w różnych miejscach, ciągnie różne wątki). I jak na dziewięć epizodów to jeden spierdolony jest tak, że nie ma co zbierać. Kto to wymyślił xD? Jak komuś wchodzi jedynka to polecam.
- Plastek
- Kontakt:
Dobrze gadasz człowieku, drugi sezon "Stranger Things" zajebisty! Wyssałbym chętnie braci Duffer za zrobienie tak fajnego serialu.
No i "Whip It" Devo w pierwszym odcinku, jak tego serialu nie kochać?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- booshee
- postuje jak opętany!
Zjebali ten jeden odcinek...ale reszta zajebista. Horrorowe wstawki bezbłędne (choć CGI) pospoilerował bym smaczki, niestety "too soon" ale humor miażdżący: Dustin rozmawiający o pułapce z mamą xD, moment "Yes, my lord?", wszyscy palą papierosy, dzieciaki klną jak szewc "Son of a BITCH!". Inteligentnie napisane, zawodowo nakręcone, aktorzy wyjebani, naiwne to takie, szczere, szczenięce ale widać że im się za bardzo nie wpierdalajo w produkcje.Plastek pisze:Dobrze gadasz człowieku, drugi sezon "Stranger Things" zajebisty! Wyssałbym chętnie braci Duffer za zrobienie tak fajnego serialu.
- Plastek
- Kontakt:
Ale co mówisz, że zjebali pierwszy odcinek? Toż dobry je.booshee pisze:Zjebali ten jeden odcinek...ale reszta zajebista. Horrorowe wstawki bezbłędne (choć CGI) pospoilerował bym smaczki, niestety "too soon" ale humor miażdżący: Dustin rozmawiający o pułapce z mamą xD, moment "Yes, my lord?", wszyscy palą papierosy, dzieciaki klną jak szewc "Son of a BITCH!". Inteligentnie napisane, zawodowo nakręcone, aktorzy wyjebani, naiwne to takie, szczere, szczenięce ale widać że im się za bardzo nie wpierdalajo w produkcje.Plastek pisze:Dobrze gadasz człowieku, drugi sezon "Stranger Things" zajebisty! Wyssałbym chętnie braci Duffer za zrobienie tak fajnego serialu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- booshee
- postuje jak opętany!
NIE!!!!!! Siódmy. Reszta, pokłony.Plastek pisze:Ale co mówisz, że zjebali pierwszy odcinek? Toż dobry je.booshee pisze:Zjebali ten jeden odcinek...ale reszta zajebista. Horrorowe wstawki bezbłędne (choć CGI) pospoilerował bym smaczki, niestety "too soon" ale humor miażdżący: Dustin rozmawiający o pułapce z mamą xD, moment "Yes, my lord?", wszyscy palą papierosy, dzieciaki klną jak szewc "Son of a BITCH!". Inteligentnie napisane, zawodowo nakręcone, aktorzy wyjebani, naiwne to takie, szczere, szczenięce ale widać że im się za bardzo nie wpierdalajo w produkcje.Plastek pisze:Dobrze gadasz człowieku, drugi sezon "Stranger Things" zajebisty! Wyssałbym chętnie braci Duffer za zrobienie tak fajnego serialu.
- Plastek
- Kontakt:
Aha, to jeszcze przede mną, bo obejrzałem dotychczas trzy. Tak czy owak - serial miazga.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- booshee
- postuje jak opętany!
Trzy?!?! O kurwa stary, zagryź poręcz, bo przed Tobą 4 i 5. Sezon nieidealny, ale kurwa fajne to po całości.Plastek pisze:Aha, to jeszcze przede mną, bo obejrzałem dotychczas trzy. Tak czy owak - serial miazga.

W dodatku , Duffersy już mają pomysły gdzie pociągnąć 3 i 4 sezon i tyle podobno ma być.

- Plastek
- Kontakt:
I bardzo dobrze, niech robią ile wlezie:)
A propos - dziewczynka grająca Jedenastkę jest świetna. Zresztą tak jak pisałeś - tu w zasadzie wszyscy aktorsko rozdają.
A propos - dziewczynka grająca Jedenastkę jest świetna. Zresztą tak jak pisałeś - tu w zasadzie wszyscy aktorsko rozdają.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
Jestem na trzecim odcinku,jest świetnie tak samo jak podczas pierwszego sezonu.Jestem w 1984 roku
- booshee
- postuje jak opętany!
Ta dupa będzie rozdawać jak Portman, już teraz mając z 14 lat, na press tourach wygląda jak 18nastaka, a gada jak 25, za kilka lat będzie przebierać jeśli ją starzy przytrzymają, zresztą np. ten co gra Willa albo typ który gra Dustina (w wieku 14 lat, filmy, Broadway, kolo kurewsko dobrze śpiewa podobno), będą kariery, ale stara gwardia też rozdaje.Plastek pisze:I bardzo dobrze, niech robią ile wlezie:)
David Harbour rozdaje w sezonie drugim bardziej niż w pierwszym. Teraz do mnie dotarło że jego postać nazywa się Jim Hopper tak jak typ obdarty ze skóry z Predatora xD

- Plastek
- Kontakt:
Szeryf jest zajebisty, w pierwszym odcinku skasowała mnie scena u niego na bazie, gdy nagle do stołu podeszła Jedenastka. Niby nic znaczącego, ale zrobiło mi dobrze.
Co do MBB to fakt, to będą wielkie rzeczy:

;)

;)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
ponoć gdzieś na oficjalu wstawiono niusa o 5 części Lethal Weapon. wie ktoś, jak się ma do serii szeroko anonsowany serial, czy warto rzucić nań oko?
- booshee
- postuje jak opętany!
Żeby ją tylko Weinstein jaki nie złapał to, będzie zamiatać. Talentu w chuj, śliczna, pyskata, Portman będzie jej picie nosić. A propos szeryfa i El, genialnie ich sparowali w tym sezonie. Piękne sceny tam są później. Atmosfera za gardło łapie, miota. Popierdolony serial w sumie :)))))))Plastek pisze:Szeryf jest zajebisty, w pierwszym odcinku skasowała mnie scena u niego na bazie, gdy nagle do stołu podeszła Jedenastka. Niby nic znaczącego, ale zrobiło mi dobrze.
;)
Plastu - odezwij się po 4 i 5. Ciekaw jestem.
- Plastek
- Kontakt:
O w chuj, jak na mnie taka kombinacja działa.booshee pisze:Żeby ją tylko Weinstein jaki nie złapał to, będzie zamiatać. Talentu w chuj, śliczna, pyskata, Portman będzie jej picie nosić. A propos szeryfa i El, genialnie ich sparowali w tym sezonie. Piękne sceny tam są później. Atmosfera za gardło łapie, miota. Popierdolony serial w sumie :)))))))Plastek pisze:Szeryf jest zajebisty, w pierwszym odcinku skasowała mnie scena u niego na bazie, gdy nagle do stołu podeszła Jedenastka. Niby nic znaczącego, ale zrobiło mi dobrze.
;)
Jutro wciągnę dalej, dziś już nie dam rady, ale to co widziałem do tej pory już rozpierdala, a jeśli mówisz, że dalej będzie jeszcze większy wpierdol to już czuje, że niedziela będzie niedzielą zagłady.
I bardzo dobrze, że popierdolony:) Tak jak mówił braciszek w pierwszym odcinku: "tylko popierdoleni ludzie coś osiągają w życiu":)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- booshee
- postuje jak opętany!
No oprócz przerwy w postaci jednego odcinka ( przerwa na dwie dwusetkę i czipsy) i tematu że każdy z ekipy jest na innym queście, to Duffersi umiejo w serial.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
W pełni się pod tym podpisuję, jest super. :)booshee pisze:STRANGER THINGS 2 - fajno! Tak jak w jedynce jest pchanie 80ątych na siłę ale tutaj z większą dawką humoru. Sporo puszczania oka bardziej subtelnego (np. do fanów tak Alien jak i Aliens). Ogólnie ma się wrażenie że tam gdzie ma być śmiesznie jest dużo śmieszniej (Dustin rozpierdala!). Horroru znacznie więcej. Trochę fabularnego rozpierdolu (ekipa podzielona działa w różnych miejscach, ciągnie różne wątki). I jak na dziewięć epizodów to jeden spierdolony jest tak, że nie ma co zbierać. Kto to wymyślił xD? Jak komuś wchodzi jedynka to polecam.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- weteran forumowych bitew
No dzisiaj dużo łatwiej o dobry serial niż dobry film, więc IMO nie ma się czemu dziwić.
Też wchłaniam Stranger Things 2 i żeby nie przedłużać stwierdzam że jest póki co bdb.
Też wchłaniam Stranger Things 2 i żeby nie przedłużać stwierdzam że jest póki co bdb.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME