ponieważ?Gore_Obsessed pisze:Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no, dziwaczne w chuj jest oglądanie dobrych rzeczyGore_Obsessed pisze:Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
idź już stąd
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Skończyłem drugi sezon "Stranger Things". MIAZGA W CHUJ. Chuj mnie strzela na myśl, że pewnie znowu rok czekania na następny sezon.
Tymczasem rozważam takie ruchanko:

Nie wiem czy warto się w to zagłębiać? Ktoś oglądał?
Tymczasem rozważam takie ruchanko:

Nie wiem czy warto się w to zagłębiać? Ktoś oglądał?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Pierec
- postuje jak opętany!
dwa razy. zdecydowanie warto. ale ostrzegam: jedna z drugoplanowych postaci jest homoseksualnym afroamerykaninem więc możesz mieć problem:D a serio to zajebisty serial, w zasadzie każdy sezon pokazuje Baltimore z innej perspektywy np. polityka, szkolnictwo, stocznia/związki itd. i każdy jest bdb.
- Biały
- w mackach Zła
doskonały serial, jeden z najlepszych jakie widziałem
- Plastek
- Kontakt:
No to odpalam zara; widziałem, że w necie też generalnie wszyscy chwalą i padają nawet twierdzenia, że to najlepszy serial wszech czasów.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Biały
- w mackach Zła
jednak dwa pierwsze sezony Twin Peaks stawiam wyżej, ale dwójeczkę w moim rankingu chyba by miał z tego co oglądałem dotychczas, także dalekie od prawdy te twierdzenia nie są :)
- Plastek
- Kontakt:
Ok, mam w takim razie dzięki wam wielkie oczekiwania; jak się okaże, że sryta to inaczej pogadamy:)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- rasowy masterfulowicz
- Biały
- w mackach Zła
no nie jest to na pewno rzecz na modłę obecnych, gównianych tendencji serialowych, o których już tutaj dyskutowaliśmy kiedyś. Czuć w tym jeszcze końcówkę lat 90' i tamten klimat.Plastek pisze:Ok, mam w takim razie dzięki wam wielkie oczekiwania; jak się okaże, że sryta to inaczej pogadamy:)
- Plastek
- Kontakt:
Ja mam wrażenie, że Gore_Obsessed mocno się zatrzymał w rozwoju kilkanaście lat temu. Życie koledze po prostu uciekło w kilku dziedzinach. Seriale pewnie wciąż postrzega jako skurwiałe tasiemce z Wenezueli; słucha rocznie jedną płytę, kompletnie nie wiedząc, co nowego wychodzi; o komiksach też ongi głupotę pierdolnął jak rzeźnik świńskim ryjem o podłogę; filmów w zasadzie nie ogląda. Gość nie ogarnia po prostu rzeczywistości, żyje na kulturowej pustyni, pełnej wypaczonych wyobrażeń i zdezaktualizowanych diagnoz.Heretyk pisze:ponieważ?Gore_Obsessed pisze:Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
najlepszy typ w serialuPierec pisze:jedna z drugoplanowych postaci jest homoseksualnym afroamerykaninem .
niestety wynudziłem się okrutnie podczas większości odcinków, jakie widzialem i nie skończyłem tego nigdy oglądać
sezon z polaczkami był niezły
-
zazdroszczę mu ;)Plastek pisze:Ja mam wrażenie, że Gore_Obsessed mocno się zatrzymał w rozwoju kilkanaście lat temu. Życie koledze po prostu uciekło w kilku dziedzinach. Seriale pewnie wciąż postrzega jako skurwiałe tasiemce z Wenezueli; słucha rocznie jedną płytę, kompletnie nie wiedząc, co nowego wychodzi; o komiksach też ongi głupotę pierdolnął jak rzeźnik świńskim ryjem o podłogę; filmów w zasadzie nie ogląda. Gość nie ogarnia po prostu rzeczywistości, żyje na kulturowej pustyni, pełnej wypaczonych wyobrażeń i zdezaktualizowanych diagnoz.Heretyk pisze:ponieważ?Gore_Obsessed pisze:Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
-
- rasowy masterfulowicz
Podobnie. Co z tego że atmosfera 90. Itd skoro wlecze się to niemiłosiernie.yossarian84 pisze:najlepszy typ w serialuPierec pisze:jedna z drugoplanowych postaci jest homoseksualnym afroamerykaninem .
niestety wynudziłem się okrutnie podczas większości odcinków, jakie widzialem i nie skończyłem tego nigdy oglądać
sezon z polaczkami był niezły
HAILSA!!!!!
- Gore_Obsessed
Ja bym tak nie mógł - napierdalać cały sezon w jeden/dwa dni. Mam staromodne podejście. Nadal tkwię w czasach gdzie oglądało się jeden odcinek dziennie/tygodniowo. Takie tempo jest dla mnie naturalne.Heretyk pisze:ponieważ?Gore_Obsessed pisze:Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
Ty, na "Y"! Kto ty w ogóle jesteś? :) Koszałek opałek z innej bajeczki się zaplątał.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
poniekąd się nawet zgodzę - maratony wyczerpują, co jest oczywiste, a to potrafi niefajnie wpłynąć na wrażenia. ja jednak coraz częściej staram się przedsięwziąć odrobinę cierpliwości, opanowania i dojrzałości przede wszystkim i całość z jednej posiadówy, rozkładać na etapy. do każdego seansu siadasz ze świeżą głową i lepiej smakuje.Gore_Obsessed pisze:Ja bym tak nie mógł - napierdalać cały sezon w jeden/dwa dni. Mam staromodne podejście. Nadal tkwię w czasach gdzie oglądało się jeden odcinek dziennie/tygodniowo. Takie tempo jest dla mnie naturalne.Heretyk pisze:ponieważ?Gore_Obsessed pisze:Dziwaczne jest dla mnie to dzisiejsze "pochłanianie" seriali.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Stranger Things pękło. Świetny ten drugi sezon, ani troch nie ustępuje pierwszemu a nawet go pod pewnymi względami przebija, ale to tak na gorąco. Braty umieją w seriale. Znów poczułem się jak dzieciak. To kompletnie przejęty akcją, to znów z bananem na ryju.
A małej Max wróżę zajebistą karierę aktorską. Gra tej dziewczyny wywaliła mnie z papci.
A małej Max wróżę zajebistą karierę aktorską. Gra tej dziewczyny wywaliła mnie z papci.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja tak robie od lat i dobrze mi z tym :)Gore_Obsessed pisze:Ja bym tak nie mógł - napierdalać cały sezon w jeden/dwa dni. Mam staromodne podejście. Nadal tkwię w czasach gdzie oglądało się jeden odcinek dziennie/tygodniowo. Takie tempo jest dla mnie naturalne.
co nie zmieni faktu że nadal mam zapchane prawie 3 dyski serialami :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
a propos Hetfields & McCoys, wpadłem w internetach na coś takiego:
5/10. Serial głupi jak rasizm. Myślałem, że Costner i Paxton będą się bić na pięści przez pięć godzin, a potem się okazało, że to Romeo i Julia w kostiumie westernu. USA zaraz po wojnie secesyjnej (nie musicie wiedzieć, co to). Na niej było dwóch tytułowych kamratów: jeden zdezerterował, bo chciał do żony, a drugi został i ledwo przeżył. Potem było między nimi jeszcze kilka nieporozumień typu daleki kuzyn Harfieldsa podczas wojny zajumał McCoyowi świnię i ten poszedł z tym do sądu, ale nie było dowodów (ktoś zjadł świnię) więc sprawa zakończyła się patem, i to wkurwiło McCoya. I tak jakoś jedno po drugim wydarzeniu sprawiło, że te dwie rodziny się nienawidzą. Ale jak! Będzie taka scena w której rodzina McCoyów będzie pyskować do Hatfieldsów, a oni będą równie chętni do bijatyki, i wyjdzie jeden taki Hatflieds i powie "Spokój" i będzie uspokajać społeczeństwo. Więc McCoyowie zaczną go bić w pięciu, a on im da radę w pojedynkę. To wyciągną nóż i zaczną go we dwóch dźgać. Też nic. To go zastrzelą. Skubany jeszcze pożyje kilka godzin, nawet wymruczy coś w stylu, że wybacza swoim oprawcom, czy jakoś tak... Ponoć ten mini-serial jest na faktach oparty, ja tam nie wiem. W każdym razie ludzie którzy bili, dźgali i strzelali - oni będą skazani na karę śmierci. I mamy scenę, jak ich matka żegna. I ojciec też. Jako najsmutniejsza rzecz na świecie, najbardziej niesprawiedliwa, w której giną najbardziej niewinne kwiaty tego padołu łez. Ani słowa o tym, że są psychopatami i powinno się im wypchać gardło piachem czy coś takiego, nie. Taka tam, smutna scena, bo dobre chłopaki sobie zaraz przestaną dychać, bidaki. Pożegnanie i wszystko inne, pełen komplet. Świat stoi na głowie. Aż chce się, aby zgodzić się z serialem i wypuścić psychopatów na wolność, przecież ich czynny nie powinny mieć żadnych konsekwencji... A, jeszcze motyw Romeo i Julii. Relacja między zakochanymi wygląda tak: ona wie, że on jest kobieciarzem i ma babę w każdej stodole, każdą podrywa na te same teksty. Ale jest ładny, więc się całują. A potem seks, w towarzystwie jego śpiących sióstr. To byłoby tyle, oni już są zakochani. Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości, że to na faktach jest, to... Dobra, nieważne. Nie da rady traktować tej produkcji na poważnie. Głupie życie głupich ludzi, na dodatek trwa pięć godzin.