Obejrzałem. Dobry całkiem. Początek klimatyczny, potem nuudyy, nudy, nudy. Na sam koniec akcja nabiera rozpędu i choć robi się ciekawiej, to bywa trochę głupio (dialogi tu generalnie bywały strasznie denne, pewne sytuacje i postaci absurdalne, ale sam koniec na miarę tego serialu jest bdb)[V] pisze:obejrzałem 5 albo 6 odcinków i jebnąłem tym o ścianę. Taka nauka o gównie sie zrobiła a początki to ciosy są.wonsz pisze:
po dwóch odcinkach jest bardzo spoko. fajnie dobrana ścieżka dźwiękowa.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ubzdur
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
-
- zahartowany metalizator
No właśnie cały serial doskonały, w końcówce obniżone loty :D A ponadto, aktorsko jest to najlepszy serial od dobrych nastu lat. Brudny, surowy i interesujący. I oczywiście znacznie lepszy od Castle Rock.
- dzik
"Opowieść podręcznej" obejrzałem pierwszy sezon. Całkiem interesujący. Za jakiś czas obejrzę sezon nr 2.

dobry kościół to kościół spalony
-
- w mackach Zła
Aktorsko lepszy niż I sezon True Detetcive???byrgh pisze:aktorsko jest to najlepszy serial od dobrych nastu lat.
-
- postuje jak opętany!
Nie, ale dobry
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
[youtube][/youtube]
chyba jednak wbrew zapowiedziom nie bedzie agenta Javiera Pena
chyba jednak wbrew zapowiedziom nie bedzie agenta Javiera Pena
Guilty of being right
-
A ja w ramach oferty CC dla wszystkich, i z braku czasu na powarzne seriale dla powarznych ludzi, oglądam sobie ostatnimi czasy po parę odcinków Big Bang Theory dziennie i jak zwykle psioczyłem, zwłaszcza od późniejszych sezonów, bo były dreszcze wstydu przy większości gagów, na luzie, do konkretnego zajęcia ten serial jest jak znalazł.
No i, przy okazji, muszę oddać jeszcze Friendsom co królewskie, bo po zmęczeniu materiału parę lat temu zarzekałem się, że nigdy więcej nie wrócę, przereklamowane, nopenope, a jednak nieśmiertelne momenty jak bawiły, tak bawią wciąż :)
No i, przy okazji, muszę oddać jeszcze Friendsom co królewskie, bo po zmęczeniu materiału parę lat temu zarzekałem się, że nigdy więcej nie wrócę, przereklamowane, nopenope, a jednak nieśmiertelne momenty jak bawiły, tak bawią wciąż :)
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Ja może jestem głupi i niedocofany, ale warto „Gotham” patrzeć Jak się jest fanem Gacoperza?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
ciężko by było raczej :)Raf pisze:Aktorsko lepszy niż I sezon True Detetcive???byrgh pisze:aktorsko jest to najlepszy serial od dobrych nastu lat.
u mnie takie coś

bardzo spoko
-
- w mackach Zła

indyjski (sic!) miniserial (3 odcinki) nakręcony dla netflixa, średniawe ale można obejrzeć
SPOLIERS!
do więzienia gdzie przesłuchują i torturują wrogów rządowych przywożą przywódcę religijnego uważnego za terrorystę, ma go przesłuchiwać najlepsza adeptka ze szkoły służb wewnętrznych
SPOILERS!
- dzik
Moim zdaniem jak najbardziej warto, pomimo pewnych niedociągnięć. Jest sporo Arkham Asylum i tych wszystkich łotrów. Mnie to pasuje.Oferma pisze:Ja może jestem głupi i niedocofany, ale warto „Gotham” patrzeć Jak się jest fanem Gacoperza?
Ale musisz sobie sam wyrobić zdanie, możesz mieć całkiem inny gust niż ja.
dobry kościół to kościół spalony
-
o ja jebie. faktycznie dobreswetrwser pisze:Dobre to. Najlepsze co wysrał Netflix w tym roku na luzie, a jestem w dopiero połowie.WaszJudasz pisze:
Moim zdaniem bardzo spoko. Sensownie nieśpieszne tempo, napięcie, fajna eksploracja towarzyszącej horrorowi tragedii, dobrze napisane postacie... jeden z lepszych seriali grozy.
- Wasyl
Szału nie ma. Jak jesteś napalony to oględnij 1 sezon. Dalej jest tylko gorzej i głupiej.Oferma pisze:Ja może jestem głupi i niedocofany, ale warto „Gotham” patrzeć Jak się jest fanem Gacoperza?
Jest tam jakiś fan z oglądania Gotham i Łotrów z przed Batmana (plus młody Bruce). Bądź jednak przygotowany na to, że się zawiedziesz. Dodam jeszcze, że aktor grający Gordona jest do drewnianej bani.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
Zgapdzapm się. Taki lekki i miły do obejrzenia. Mi się podobał ale bez obsrana. Bardzo fajna postać pingwinadzik pisze:Moim zdaniem jak najbardziej warto, pomimo pewnych niedociągnięć. Jest sporo Arkham Asylum i tych wszystkich łotrów. Mnie to pasuje.Oferma pisze:Ja może jestem głupi i niedocofany, ale warto „Gotham” patrzeć Jak się jest fanem Gacoperza?
Ale musisz sobie sam wyrobić zdanie, możesz mieć całkiem inny gust niż ja.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Maro
Ray Donovan wraca do gry. 6 sezon wystartował.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
zaczęte, niezłewonsz pisze:
złoto.
WaszJudasz pisze:
Moim zdaniem bardzo spoko. Sensownie nieśpieszne tempo, napięcie, fajna eksploracja towarzyszącej horrorowi tragedii, dobrze napisane postacie... jeden z lepszych seriali grozy.
skończone, dobre
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

przerwa z zombiakami do wiosny
uff pod koniec było troszke ciężko bo serial skręca w złe rejony przez Morgana z WTD
do tego beznadziejne czarne charaktery, najpierw jakaś dziwna ekipa która nagle znika a potem szurnieta stara baba
czyli jedyna nadzieja w Z Nation chociaż pewnie tez spierdolą :/

troche musiałem przyspieszyć (leci na cc) bo meczyki są o tej samej godzinie
miałem obawy ale dosyć szybko zostały rozwiane, Sheldon daje rade chociaż najlepsza jest jego siostra i matka
co ciekawe aktorka grająca matke jest córką aktorki co gra matke Sheldona w Teorii :)
gesty, miny i nawet głos ma prawie takie same, nawet mnie to kręci :P
tylko mogli troche ojca lepiej dobrać bo w Teorii ten aktor grał prześladowce Leonarda ze szkoły ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- devastator77
[quote="Maro"]Ray Donovan wraca do gry. 6 sezon wystartował.
[youtube][/youtube][/quote
Dobra wiadomość!
[youtube][/youtube][/quote
Dobra wiadomość!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Heretyk pisze:o ja jebie. faktycznie dobreswetrwser pisze:Dobre to. Najlepsze co wysrał Netflix w tym roku na luzie, a jestem w dopiero połowie.WaszJudasz pisze:
obejrzałem dwa odcinki i wymiękłem. Ani jednego ciekawego pomysłu/wątku same cliché. Macie małe wymagania.
"Najlepsze co wysrał Netflix w tym roku na luzie, "
to jakieś żart? widziałeś Ozark? The End of the F***ing World ? Glow?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.