Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
Re: Nowe seriale
https://fili.cc/serial/okret/2068" onclick="window.open(this.href);return false;Sybir pisze:Gdzie to?hungry_slave pisze:
Pierwszy odcinek obiecujący. Das Boot (2018)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

bardzo fajne
-
Panowie mam takie zapytanie. Serial Millennium wyszedł na dvd z polskimi napisami (tu info https://www.filmweb.pl/serial/Organizac ... sce,753414) Gdzie mogę znaleźć pierwszą , drugą oraz trzecią serią za ludzkie pieniądze?
Tu jest do dostania pierwsza seria (mówimy o wersji z polskimi napisami) ale cena trochę z dupy ,bo pierwotnie sezon hulał po 160 zł.
https://allegro.pl/millennium-sezon-1-6 ... 22040.html
Ktoś może gdzieś nabywał? Chętnie przygarnąłbym wszystkie trzy sezony.
Tu jest do dostania pierwsza seria (mówimy o wersji z polskimi napisami) ale cena trochę z dupy ,bo pierwotnie sezon hulał po 160 zł.
https://allegro.pl/millennium-sezon-1-6 ... 22040.html
Ktoś może gdzieś nabywał? Chętnie przygarnąłbym wszystkie trzy sezony.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
- uglak

dobry pomysl, swietni aktorzy, ale im dalej tym gorzej. calosciowo wyszlo srednio.
Guilty of being right
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
1 sezon Scrubs to przecież rozpierdol. Co jest z tobą nie tak, ziomeczku??Ubzdur pisze:Zacząłem Scrubs- "Hoży doktorzy" i o ile pierwsze odcinki były nawet zabawne, to w połowie pierwszego sezonu zrobiło się tak nieznośnie ckliwie, i emocjonalnie, że wyłączam, i nie wiem czy jeszcze dokończę ten 1. sezon.
-

sezon 2
-
- postuje jak opętany!
Heretyk pisze:
Dobry?
-
tak, to trafne określenie. jest dobry i nic ponadto. do zachwytów daleko
- Ubzdur
- w mackach Zła
Tak. Motyw z intro wrył mi się w mózg tak na tydzień. Postaci wydały mi się bardzo ludzkie, nieprzesadzone znaczy- o wyraźnych charakterach, o wadach i ułomnościach, bez popadania w przesadę w którymś kierunku, co właśnie nadało im naturalności. Płynęło to jakoś spokojnie i zakończenie było satysfakcjonujące i na miejscu. To to na co zwróciłem uwagę. Generalnie dobre to było, a skoro słyszałem, że drugi sezon mocno obniżył poprzeczkę, to nie garnę się by kontynuować. Wolę zachować to pozytywne wrażenie przynajmniej na jakiś czas.Heretyk pisze:daj znać czy się Detektyw podobał
-
- zahartowany metalizator
Nie cierpię tej chujni. Tak zwyczajnie, po ludzku. Przekąs, który powoduje poczucie zażenowania - przypadek HIMYM, ale o dużo większej sile żenady. Jak seriale rozrywkowe, to tylko sitcomy: krótkie, zwięzłe historyjki, które obejrzysz po ciężkim dniu pracy czy dla raz mniej, raz bardziej wymagającej rozrywki. Tutaj natomiast wszystko leży, od wkurwiającej obsady do fajnistych gagów i wspomnianej przez Ubzdura sentymentalności. Sporo go tym samym łączy z ww. HIMYM.yossarian84 pisze:1 sezon Scrubs to przecież rozpierdol. Co jest z tobą nie tak, ziomeczku??Ubzdur pisze:Zacząłem Scrubs- "Hoży doktorzy" i o ile pierwsze odcinki były nawet zabawne, to w połowie pierwszego sezonu zrobiło się tak nieznośnie ckliwie, i emocjonalnie, że wyłączam, i nie wiem czy jeszcze dokończę ten 1. sezon.
Ostatnio zmieniony 04-12-2018, 00:03 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hoży doktorzy są dosyć irytujący ale na swój sposób da sie ich lubić ;)
ale ja nie o tym, czy tylko mi w tym temacie Avast strzela fochy ? podejrzany jest post Uglaka
ale ja nie o tym, czy tylko mi w tym temacie Avast strzela fochy ? podejrzany jest post Uglaka
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zahartowany metalizator
Mój milczy.
Edit: coś pierdoli jednak ;)
Edit: coś pierdoli jednak ;)
- uglak
dziwne, bo to obrazek z jakiegos Wordpresa. moze Avast po prostu nie zgadza sie z moja opinia? w koncu jednym z glownych watkow w serialu jest sztuczna inteligencja ;-)
Guilty of being right
- Ubzdur
- w mackach Zła
Sinusoida- 70% ckliwych introspekcji, emocjonalnej telenoweli, 30% naprawdę zabawnej komedii. Gdzieś tak. Np pierwsze odcinki zabawne, śmieszne i dynamiczne. Jednak były tez gagi poniżej jakiegokolwiek poziomu, całe odcinki męczące i ciągnące się mimo krótkiego czasu trwania, bez śmiesznego momentu, tylko z żenującą próbą rozśmieszania na siłę, wypełnione w 85% przemyśleniami JD, który jest krótko i nieładnie mówiąc- straszną pizdą. Wymeczylem pierwszy sezon. Drugi- pierwszy odcinek. Były śmieszne gagi, dlatego będę kontynuował, bo jak zauważyliście- przydatne są takie odmóżdżacze czasem. Jednak w momentach dla gospodyń wymiękam i mam ochotę rzucić to w cholerę, i poszukać czegoś nowego.byrgh pisze:Nie cierpię tej chujni. Tak zwyczajnie, po ludzku. Przekąs, który powoduje poczucie zażenowania - przypadek HIMYM, ale o dużo większej sile żenady. Jak seriale rozrywkowe, to tylko sitcomy: krótkie, zwięzłe historyjki, które obejrzysz po ciężkim dniu pracy czy dla raz mniej, raz bardziej wymagającej rozrywki. Tutaj natomiast wszystko leży, od wkurwiającej obsady do fajnistych gagów i wspomnianej przez Ubzdura sentymentalności. Sporo go tym samym łączy z ww. HIMYM.yossarian84 pisze:1 sezon Scrubs to przecież rozpierdol. Co jest z tobą nie tak, ziomeczku??Ubzdur pisze:Zacząłem Scrubs- "Hoży doktorzy" i o ile pierwsze odcinki były nawet zabawne, to w połowie pierwszego sezonu zrobiło się tak nieznośnie ckliwie, i emocjonalnie, że wyłączam, i nie wiem czy jeszcze dokończę ten 1. sezon.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hehe możliwe ;)uglak pisze:dziwne, bo to obrazek z jakiegos Wordpresa. moze Avast po prostu nie zgadza sie z moja opinia? w koncu jednym z glownych watkow w serialu jest sztuczna inteligencja ;-)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ Brudne i mroczne - ciekawa alternatywa wobec tych wszystkich wypacykowanych seriali, których mamy teraz zalew.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Plagueis pisze:^ Brudne i mroczne - ciekawa alternatywa wobec tych wszystkich wypacykowanych seriali, których mamy teraz zalew.
nie inaczej. typowe średniowiecze. brud smród i ubóstwo. klimat. do tego ciekawa intryga. palce lizać
- Maro
- weteran forumowych bitew
To już raczej nie jest średniowiecze. Akcja rozgrywa się w XVI wieku. Po za tym wszystko się zgadza. Doskonała produkcja.