Właśnie wczoraj skończyłem. I w sumie to mi szkoda, bo to chyba najlepszy sitcom, jaki wydano na przestrzeni kilkunastu lat.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ten serial skończył się na 8 sezonie - do tej pozy miazga, dalsze sezony z Kutcherem to dnobyrgh pisze:
Właśnie wczoraj skończyłem. I w sumie to mi szkoda, bo to chyba najlepszy sitcom, jaki wydano na przestrzeni kilkunastu lat.
Hoży Doktorzy doskonała rzecz. Na próżno szukać drugiego sitcomu, który po za walorem rozrywkowym dotyka trochę głębszych tematów. W tym przypadku analiza poszczególnych bohaterów i mocno kontrastowe relacje między nimi to klucz do zrozumienia tego serialu.Ubzdur pisze: Sinusoida- 70% ckliwych introspekcji, emocjonalnej telenoweli, 30% naprawdę zabawnej komedii. Gdzieś tak. Np pierwsze odcinki zabawne, śmieszne i dynamiczne. Jednak były tez gagi poniżej jakiegokolwiek poziomu, całe odcinki męczące i ciągnące się mimo krótkiego czasu trwania, bez śmiesznego momentu, tylko z żenującą próbą rozśmieszania na siłę, wypełnione w 85% przemyśleniami JD, który jest krótko i nieładnie mówiąc- straszną pizdą. Wymeczylem pierwszy sezon. Drugi- pierwszy odcinek. Były śmieszne gagi, dlatego będę kontynuował, bo jak zauważyliście- przydatne są takie odmóżdżacze czasem. Jednak w momentach dla gospodyń wymiękam i mam ochotę rzucić to w cholerę, i poszukać czegoś nowego.
Właśnie dzisiaj skończyłem.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze:
ja w trakcie, jak ktoś lubi klimaty The Vikings to polecamdzik pisze:Właśnie dzisiaj skończyłem.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
akurat 10 sezon był lepszy niż 8 i 9 razem wzięte ;)Biały pisze:ten serial skończył się na 8 sezonie - do tej pozy miazga, dalsze sezony z Kutcherem to dnobyrgh pisze:
Ta jest. Pamiętam przed laty, jak mimo wszystko starałem się nie przerywać oglądania, ale po paru odcinkach odpuściłem. Serial Sheena bez Sheena? Brak tria Charlie-Alan-mały Jake spowodował, że serial stracił cały swój sens.Biały pisze:ten serial skończył się na 8 sezonie - do tej pozy miazga, dalsze sezony z Kutcherem to dnobyrgh pisze:
Wikingowie gdzieś są online poza history?pr0metheus pisze:Fajne te nowe odcinki Raya Donovana w Nowym Jorku.
Natomiast wikingowie ciągną się jak kluchy.
Ray trzyma poziom cały czas, było parę zawiech w poprzednim sezonie przez zbyt dużą ilość zbędnych retrospekcji po jego żonie... ale ogólnie kozacki serial.pr0metheus pisze:Fajne te nowe odcinki Raya Donovana w Nowym Jorku.
Natomiast wikingowie ciągną się jak kluchy.
Przecież jestMaro pisze:a gdzie to można zobaczyć bo na polskim Netflixie nie ma. Oczywiście zacny serial.
Na fali hype'u na TAAHM (i sympatii wobec Herba Melnicka) odświeżyłem dziś ten oto klasyk:byrgh pisze: