po nowym roku jade z tym bo w końcu dorwałem (nowe odcinki mają być w 2023)
ale czemu w starych serialach ? 2010-2015 to nie taki stary serial, bez przesady
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
W Justified oprócz znakomitej kreacji Oliphanta świetny jest ten klimat amerykańskiego zadupia. Kentucky to przecież USA B, bimber, bezrobocie i ogólnie chujnia z grzybnią. Podobnie było w Fargo, szczególnie w pierwszej odsłonie (tam była akurat Minnesota). Znacie jakiś serial którego akcja rozgrywa się np w Georgii lub Alabamie? Niekoniecznie Północ-południe (chociaż to genialny serial był).
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Widziałem wersje kinową, ciągnę serial po raz pierwszy. Ma swój klimat, cała plejada znakomitych aktorów, a ze ja lubię 19-wieczne klimaty, to jakoś dobrnę do końca, chociaż główna bohaterka to na maksa irytująca postać...
Nagotowałem spaghetti, gin mrozi się w zamrażarce a w tv z dvd Pani Bukietowa serwuje black metalowy savoir vivre.
Najlepsze postacie to Powolniak i Ryszard. Chciałbym kiedyś osiągnąc poziom buddyjskiego luzu jak Powolniak
no to jedziem :mrgreen: ale bez pośpiechu na spokojnie ;)
cdn ;)
wracam do nowości ;)
Skończyłem pierwszy sezon i myślę, że ten serial miał olbrzymi wpływ na stworzenie całego pokolenia foliarzy.
Raczej 'foliarze' przyczynili się do powstania serialu. Większość teorii spiskowych z X files istniała przed serialem. W serialu tylko ładnie wszystko skompresowali.
A to, że ludzie biorą teorie spiskowe za fakt to inna sprawa. Pewnie niektórzy podpierają swoje teorie 'Przecież w archiwum x było!' :)
Nadal świetnie się ogląda. Wracam regularnie.
Tomaszczuk, macie coś tam do pisania? Ursynów, Alternatywy 4, rozumiecie?
Kurwa, to jest dla mnie serial wszechczasów...Raz na pól roku musi przelecieć, a i tak zawsze coś znajdę nowego.
Kult eternal!