warto panowie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bardzo warto;)[V] pisze:
warto panowie?
chyba wiem o co ci chodzi.Są słabsze odcinki gdzie jest seks zmieszany z seksem podany kanapką z seksem i przystawką w postaci seksu.Ale to są okresowe spadki formy,zmęczenie formuły,jeden słabszy odcinek i za nim zazwyczaj kilka zajebistych.aryman pisze:"mamy po prostu zupełnie inne spojrzenie na ten serial"
No teraz to mi smótno bo sam mocno polecałem :< Powiem tak: do gdzieś 10 odcinka s01 miałem podobne wrażenia, później okazało się, że serial jednak idealnie wstrzela się w moje poczucie humoru i awansował w moim prywatnym rankingu do zdecydowanego topu. I nie mów, że Ci się odcinek z kurczakami i mafią nie podobał! ;) 2 sezon osobiście wydaje mi się lepszy, humor jest trochę bardziej absurdalny no i tyleż świetnych motywów... :D Jest doskonały odcinek paintballowy pod koniec sezonu, jest zupełnie absurdalny odcinek, gdzie wszyscy zamieniają się w zombie, jest z dungeons & dragons, w 3 sezonie też są rewelacyjne motywy (odcinek dokumentalny, odcinek który w całości jest w grze komputerowej, czy z teoriami alternatywnych wszechświatów...). Jeśli nie chce Ci się oglądać całości, to wypiszę Ci chociaż te lepsze odcinki do obejrzenia :D29a pisze:Polecane tu "Community" prawie udalo mi sie zmeczyc pierwsza serie. Nie wiem czy bedzie mi sie chcialo lookac nastepna. Za bardzo to amerykanskie, moge dwa dobre odcinki wymienic (z batmanem i paintballem). Referencje spoko, pewnie nawet jakbym nie widzial tylu sitcomow do tej pory to moze by mnie to bawilo ale tutaj niestety meczy przez ten amerykanski lukier ktory az sie z tego wylewa.
Jest szansa ze w drugiej serii sie robi chociaz troche lepiej?
odpal 4 sezon Seinfeld'a, MOC29a pisze:Polecane tu "Community" prawie udalo mi sie zmeczyc pierwsza serie. Nie wiem czy bedzie mi sie chcialo lookac nastepna. Za bardzo to amerykanskie, moge dwa dobre odcinki wymienic (z batmanem i paintballem). Referencje spoko, pewnie nawet jakbym nie widzial tylu sitcomow do tej pory to moze by mnie to bawilo ale tutaj niestety meczy przez ten amerykanski lukier ktory az sie z tego wylewa.
Jeśli Ci nie podeszło, to daruj sobie. Będzie podobnie jak z pierwszym sezonem.29a pisze:Polecane tu "Community" prawie udalo mi sie zmeczyc pierwsza serie. Nie wiem czy bedzie mi sie chcialo lookac nastepna. Za bardzo to amerykanskie, moge dwa dobre odcinki wymienic (z batmanem i paintballem). Referencje spoko, pewnie nawet jakbym nie widzial tylu sitcomow do tej pory to moze by mnie to bawilo ale tutaj niestety meczy przez ten amerykanski lukier ktory az sie z tego wylewa.
slawa-->pieniadze-->dziwki, koks, tajski boks + wolny czasblack_lava pisze:zastanawiam się czasami skąd wy bierzecie czas na te seriale