Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Re: Nowe seriale
Jezu, końcówka nowego Stranger Things... poryczałem się :( tak jak fabularnie ten serial robi mi tak połowicznie(jest ok, ale bez zachwytów), tak zdecydowana większość postaci, a zwłaszcza RELACJE między nimi, mocno chwytają za serce. Nie wiem, może jestem miękką pizdą, ale ta przemowa Hoppera na końcu... coś pięknego :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ogólnie sezon ok, choć pierwsze odcinki nudne i momentami wkurwiające. Psioczyłem trochę na poprzedni sezon, ale teraz widzę, że był znacznie lepszy. No ale nadal jest fajnie, wiec czekam na kolejny.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Deathhammer66 pisze:Jezu, końcówka nowego Stranger Things... poryczałem się :( tak jak fabularnie ten serial robi mi tak połowicznie(jest ok, ale bez zachwytów), tak zdecydowana większość postaci, a zwłaszcza RELACJE między nimi, mocno chwytają za serce. Nie wiem, może jestem miękką pizdą, ale ta przemowa Hoppera na końcu... coś pięknego :)
U mnie podobnie, bo Hopper był moją ulubioną postacią, ale scena po napisał sugeruje, że może wcale nie zginął tylko być może przedostał się przez portal i siedzi u ruskich.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Mindhunter - planuję w weekend między chlaniem, robotą, rowerem, sportem w TV, ogarnąć cały serial. pierwszy odcinek dłuży się okrutnie. właściwie to jest o niczym. rozkręca się to, czy to tak ma on do końca?
-
- mistrz forumowej ceremonii
do końca, ale dla mnie bardzo ok taka konwencja. a czy o niczym? nie sądzęWacław pisze:Mindhunter - planuję w weekend między chlaniem, robotą, rowerem, sportem w TV, ogarnąć cały serial. pierwszy odcinek dłuży się okrutnie. właściwie to jest o niczym. rozkręca się to, czy to tak ma on do końca?
- devastator77
- zahartowany metalizator
To bardzo dobry serial jest,oglądaj do końca.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Co do Stranger Things, dzięki za spoilery, tępe chuje.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
trochę prowakacyjne pytanie było. bo pojawiło się w 20 minucie ogladania pierwszego odcinka, a z drugiej strony co by się nie pojawiło tutaj to i tak by było oglądnięte.
doszedłem. do końca serialu. każdy serial otagowany jako # profiler jest u mnie wchłaniany automatycznie. jako też ten wychowany na criminal minds lubie te schematy. kilka cfaniaków bawiących się w psychologizowanie a po drugiej stronie srogi zjeb. tutaj mamy dodatkowo nienajgorszy żart, dobre aktorstwo, dobrze narysowane postacie, i kilka zwrotów akcji. najciekawszy zwrot dla mnie to ten z tym jak się okazuje, kto tak w rzeczywistości ma twardą dupę. no i to, że jak w życiu. nigdy nie wiesz do końca kto frend a kto zwykła kurwa.
świetna sprawa ten pierwszy sezon. czekam bardzo na drugi. bo? bo się pasjonuje się/ interesuję się/ lubię też .
doszedłem. do końca serialu. każdy serial otagowany jako # profiler jest u mnie wchłaniany automatycznie. jako też ten wychowany na criminal minds lubie te schematy. kilka cfaniaków bawiących się w psychologizowanie a po drugiej stronie srogi zjeb. tutaj mamy dodatkowo nienajgorszy żart, dobre aktorstwo, dobrze narysowane postacie, i kilka zwrotów akcji. najciekawszy zwrot dla mnie to ten z tym jak się okazuje, kto tak w rzeczywistości ma twardą dupę. no i to, że jak w życiu. nigdy nie wiesz do końca kto frend a kto zwykła kurwa.
świetna sprawa ten pierwszy sezon. czekam bardzo na drugi. bo? bo się pasjonuje się/ interesuję się/ lubię też .
Ostatnio zmieniony 13-07-2019, 17:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
criminal minds to było jakieś chujstwo. przemęczyłem pierwszy sezon i do głowy by mi nie wpadło żeby to dalej oglądać
- Ascetic
kiedy to oglądałeś. w sensie naście lat temu jak się ta seria pojawiła, czy teraz?Heretyk pisze:criminal minds to było jakieś chujstwo. przemęczyłem pierwszy sezon i do głowy by mi nie wpadło żeby to dalej oglądać
lys på slutten av lys
-
teraz
- Ascetic
a widzisz. ten serial ma naście lat i te pierwsze serie jak się je ogląda teraz są moim zdaniem anachroniczne. kamerowanie i narracja. ja to oglądałem jak to "wychodziło" i byłem pod wrażeniem. może dlatego też, że to był pierwszy serial o profajlerach. nowych serii nie widziałem. emisja jest na AXN, którego nie mam. właściwie jestem ciekawy jak bym to odbierał.Heretyk pisze:teraz
z rok temu obejrzałem na nowo "Millenium". tutaj miałem podobnie. jak serial się pojawił to mnie zgniótł. teraz trąci mychą.
oceniam, że to jest tego typu kwestia.
lys på slutten av lys
- nagrobek
dokładnie, kurwa. jestem po drugim odcinku. co za barany.Chal-Chenet pisze:Co do Stranger Things, dzięki za spoilery, tępe chuje.
- Ascetic
spójrz na to z innej strony. masz już z głowy oglądanie, tym samym zaoszczędziłeś czas. właściwie to powinieneś mu podziękować ;-)nagrobek pisze:dokładnie, kurwa. jestem po drugim odcinku. co za barany.Chal-Chenet pisze:Co do Stranger Things, dzięki za spoilery, tępe chuje.
lys på slutten av lys
- Żułek

matko boso co to kurwa było ?
zamki, czarownice, różdzki, czary, baby jagi, pedały (dosłownie)
o ile pierwszy sezon może się podobać (zwłaszcza po pijaku, chociaż niestety ogladałem na trzezwo) ten to tragedia

łojej :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
^był zajebisty, ale ty jak zwykle nie umiesz się bawić :-I
- Żułek
nie sądziłem że to powiem ale idz ogladać Sandlera i nie pierdol :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ggfh
- w mackach Zła
Zupelnie nie rozumiem dlaczego Stranger Things nie zakonczyl sie po pierwszym sezonie... Im dalej w las, tym gorzej. A juz ostatni odcinek sezonu trzeciego.... Wszystko opadlo. I odpadlo.... Ciekawe, czy beda to ciagnac jak Przyjaciol - 10 sezonow.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Mają zakończyć na 4 albo 5 sezonie. Potem by trzeba było pokazywać jak się ruchają, ćpają i piją. I zostają punkami albo metaluchami.
- devastator77
Wspaniała wiadomość:"Mindhunter" wraca z 2. sezonem.Start w sierpniu.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?