Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Nowe seriale
ledwo dałem rade obejrzeć pierwszy. fajna przesłanka i dobry aktor, ale poza tym nuda i głupoty. na tle boardwalk czy the shield to to w ogóle nie stało ;)
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator
Miałem to samo. Zajebisty. Szczególnie 1 sezon. Mogli gościa tak szybko nie nawracać.twoja_stara_trotzky pisze:oba sezony Homeland połknąłem dosłownie. MASA.
PENIS METAL
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Skończyłem Ripper Street,zabieram się za OZ sezon 1.
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
zacząłem House of Cards, dobre, dobre.
- Block69
6 ostatkich odcinków Californication. Leże na zolu. Doskonałość. Chce więcej.
PENIS METAL
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
"Californication" oglądam i dostarcza mi rozrywki, ale obiektywnie to jednak bida i serial o niczym. Faktycznie "Agressive Mediocrity". No, ale jakoś mimo wszystko pacze...
Kerosene keeps me warm.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
teraz to może się zrobił taki tasiemiec, choć sympatyczny, ale pierwszy sezon rozpierdalał!

- Raagoon
Raagoon pisze:Nie wiem czy była tu już o tym mowa ale http://www.youtube.com/watch?v=XQFQN3-Pm8E
Vikings, produkcja kanadyjsko irlandzka, pilot pokazał, że serial ten ma potencjał, zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Największe obawy, jak zwykle to, czy nie będzie on adresowany za bardzo do amerykańskiego widza.
Od czwartego odcinka robi się naprawdę dobrze. I w trakcie leciał cały kawałek z ostatniej Wardruny.
http://www.history.com/shows/vikings
Ostatnio zmieniony 24-03-2013, 08:46 przez Raagoon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz

Odświeżam. Zasadniczo to chyba najlepszy polski serial.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Re:
oglądaj dalej. nie zawiedziesz się.obecnie jeden z najlepszych seriali.Skaut pisze:Obejrzałem sobie na próbę pierwszy odcinek "Justified" i jakoś tak nie do końca mnie przekonał. Dalej też są takie głupawe strzelanki z bazookami w tle?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
ostatnie odcinki californication są wyjątkowo biedne.Zenek pisze:teraz to może się zrobił taki tasiemiec, choć sympatyczny, ale pierwszy sezon rozpierdalał!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
Nie jest to możliwe, ponieważ w 9tym pojawił się Eddie Nero a to czyni ten odcinek najlepszym w sezonie :D[V] pisze:ostatnie odcinki californication są wyjątkowo biedne.Zenek pisze:teraz to może się zrobił taki tasiemiec, choć sympatyczny, ale pierwszy sezon rozpierdalał!
Nie ma co oceniać po pierwszym odcinku, w moim przypadku było tak że "pierwszy sezon był ok, drugi był bardzo dobry a trzeci i czwarty są już znakomite". Tak więc warto dać szansę, jak lubisz taki klimat prowincjonalnej Ameryki i wyraziste postacie to Ci zaskoczy.Obejrzałem sobie na próbę pierwszy odcinek "Justified" i jakoś tak nie do końca mnie przekonał. Dalej też są takie głupawe strzelanki z bazookami w tle?
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie no, Eddie jakoś nie uratował tego odcinka, za to następny był już całkiem w pytę. Generalnie nierówny strasznie poziom prezentują ostatnie odcinki, pomysły się chyba powoli kończą.Hollowman pisze:Nie jest to możliwe, ponieważ w 9tym pojawił się Eddie Nero a to czyni ten odcinek najlepszym w sezonie :D[V] pisze:ostatnie odcinki californication są wyjątkowo biedne.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Mam tu dla was dwa niepodważalne argumenty, żeby jednak obadać "Community":

Kerosene keeps me warm.
-
- w mackach Zła
Przecież fajny był ten odcinek :D Każdy odcinek Cali gdzie jest jakaś duża impreza jest fajny :DSelf pisze:Nie no, Eddie jakoś nie uratował tego odcinka, za to następny był już całkiem w pytę. Generalnie nierówny strasznie poziom prezentują ostatnie odcinki, pomysły się chyba powoli kończą.Hollowman pisze:Nie jest to możliwe, ponieważ w 9tym pojawił się Eddie Nero a to czyni ten odcinek najlepszym w sezonie :D[V] pisze:ostatnie odcinki californication są wyjątkowo biedne.
- Nerwowy
Chyba jednak nie ;). Bardzo dobry, ale Glina lepszy.Alsvartr pisze:
Odświeżam. Zasadniczo to chyba najlepszy polski serial.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Self
- rasowy masterfulowicz
No ten właśnie nie. Nie wiedziałem, że kiedyś coś takiego stwierdzę, ale impreza dla pedałów była lepsza. :DHollowman pisze:Przecież fajny był ten odcinek :D Każdy odcinek Cali gdzie jest jakaś duża impreza jest fajny :D
-
- rasowy masterfulowicz
jak zwie sie ta cycatka?83koper83 pisze:Mam tu dla was dwa niepodważalne argumenty, żeby jednak obadać "Community":
Ripper Street bardzo dobre.
KVLT lizania CZASZKI
- witchfinder