To film dla wielbicieli gór lub talentu Naomi Watts.Ja gór nie lubię,nigdy nie lubiłem i nie rozumiem tych wszystkich co to po nich łażą i pieją z zachwytu,natomiast lubię Naomi i dla niej obejrzałem ten film i nie żałuję.Naomi gra ratowniczkę górską,kobietę po przejściach która wyrusza w góry i czeka ją niespodziewane załamanie pogody i coś jeszcze.
Meksyskaniec i amerykaniec,były lekarz pracują dla pewnego kartelu,ich "praca" polega na przetrzymywaniu i ukatrupianiu podsyłanych im delikwentów,a także odrąbywaniu im łbów które są potem rozsyłane pod różne adresy,reszta ciała jest palona,ale pewnego dnia ich spokój zostaje zakłócony bowiem zjawia się pewien gangster z pewną przesyłką.Taki film trochę w stylu Tarantiono,polecam go choć pewnie niektórym się nie spodoba.
Amerykańskie zadupie,czyli to co lubię,po prawie 20-tu latach odsiadki za morderstwo do swojej mieściny wraca pewien gościu by zaopiekować się swoją chorą matką,w mieścinie bieda,popaprańcy i ludzie którzy nie są zachwyceni jego powrotem.Polecam!
Film o węgierskich żołnierzach na froncie wschodnim których głównym zadaniem jest tropienie po lasach i wioskach ruskich partyzantów,film ogólnie nudny,nie polecam,choć pewnie są tu wielbiciele takiego kina i im się spodoba.
Młoda dziewczyna zawiera nietypowy układ (urodzi dla niej dziecko) ze swoją szefową,ale potem nachodzą ją wątpliwości,słaby i przewidywalny.Nie polecam!
Chujoza!Pewna artysta po śmierci swoje syna,ćpuna,postanawia ukatrupić wszystkich którzy przyczynili się do śmierci jej synalka.Omijać szerokim łukiem!
Chujoza przeokrutna,tym razem z Niemiec,popłuczyny po "Pachnidle",omijajcie z daleka!
Chujoza made in Cebuland,początek zapowiada fajną komedię,ale już po kilku minutach szukasz pilota.Omijać!
Coś strasznego,bełkot pierwyj sort!
Kolejny bardzo dobry film z Albani/Kosova.Polecam!