Moloch - gówno, straszny bałagan, straszne straszenie, całkiem chujowe
Watcher - fabuła jakich wiele, ale dobrze zrobione przy małym budżecie, jest atmosferka, jest elegancko, można spokojnie spróbować.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Uncut Gems widziałeś?Hatefire pisze: ↑13-10-2022, 09:18
No i stało się, obejrzałem jakiś film z Adamem Sandlerem do końcaOd razu mówię, to dzieło absolutnie niewybitne. Solidna rzemiślnicza robota, punkt po punkcie realizująca schemat tzw filmu sportowego. Taki "Rocky" w realiach koszykówki, aczkowleik pozbawiony tego mięsa, w postaci komentarza społecznego, bo "Rocky" pod tym względem, to naprawdę ciekawy film. No, ale lubię koszykówkę. Film zrealizowany dobrze, cameo wielu zawodników. No dało się oglądnąć bez niesmaku.
Nie. Ja w ogóle mało filmów/seriali oglądam. Jak już mam czas to wolę poczytać. Niemniej z tego co widzę recenzje dobre i jak będzie okazja warto rzucić okiem. Widać poprawiło mu się na starość bo te komedie z nim to był festiwal żeny zawsze hehe
w tle do kotleta znośne, ale faktycznie Uncut Gems jest zajebiste i chyba role życia tam dał.
Uncut Gems jest fenomenalne. intensywne i irytujące. Ciężki seans.wonsz pisze: ↑15-10-2022, 13:41w tle do kotleta znośne, ale faktycznie Uncut Gems jest zajebiste i chyba role życia tam dał.
Panie "Murzyn", biorę w ciemno. Za LAND, ma Pan ogrom zaufania.
zakończenie robi robotędevastator77 pisze: ↑13-10-2022, 11:57
Dziś kino rumuńskie,w ostatnich latach powstało tam sporo bardzo dobrych filmów.
Druga część trylogii Bogdana Apetri,pierwsza część miała tytuł "Niezidentyfikowany",trzeci film w przygotowaniu.Kto oglądał jedynkę to powinien obejrzeć ten "Cud". Polecam!
po godzinie dałem se spokój wiec teoretycznie jest szansa że cos tam jest śmiesznego