Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowe seriale
nie wiem bo nie oglądam, ponoć 5 sezon ma być ostatnim ale mają kręcic spinoffy spinony i generalnie bez spiny 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gumiak
- weteran forumowych bitew

Powrót jednego z najlepszych brytyjskich seriali, całość trzeciego sezonu już dostępna, także w weekend będzie oglądane.
- Raagoon
Gdzie można obejrzeć? Bo drugiego sezonu też nie namierzyłem.Gumiak pisze:
Powrót jednego z najlepszych brytyjskich seriali, całość trzeciego sezonu już dostępna, także w weekend będzie oglądane.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Słabo to wygląda, bo koniec ostatniego odcinka absolutnie otwiera drogę na następny sezon. Skasowanie serialu przez gwiazdorzenie Kevinka w takiej sytuacji sprawia, że to wszystko nie ma sensu
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Gumiak
Np. tutaj, gdzie oglądam większość seriali: https://bflix.to/series/happy-valley-rov1q/1-1
Jeśli chodzi o oficjalną dystrybucję to w Polsce chyba jest niedostępny.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
To nie był ostatni odcinek - piąty sezon jest podzielony na dwie części i druga będzie jakoś w połowie 2023Sgt. Barnes pisze: ↑09-02-2023, 12:37Słabo to wygląda, bo koniec ostatniego odcinka absolutnie otwiera drogę na następny sezon. Skasowanie serialu przez gwiazdorzenie Kevinka w takiej sytuacji sprawia, że to wszystko nie ma sensu

Guilty of being right
- Sgt. Barnes
Nie wiedziałem. Dzięki 

- Raagoon
O super. Dzięki!Gumiak pisze:Np. tutaj, gdzie oglądam większość seriali: https://bflix.to/series/happy-valley-rov1q/1-1
Jeśli chodzi o oficjalną dystrybucję to w Polsce chyba jest niedostępny.
- devastator77

Bajka,ale dla dorosłych bo trup się ściele często i gęsto.Główni bohaterowie tej bajki to odważna angielka i indianiec,okrutny i jednocześnie dobry,oboje sporo filozofują,jest też sporo popaprańców wszelakiej maści,jak to na dzikim zachodzie,jest też i syfilis.Ogólnie to rozczarował mnie ten serial.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Medard
Autobiograficznej powieści Shantaram nie czytałem, ale serial na niej oparty wciąga, postacie konkretne, główny bohater stale wikła się w problemy, a Karla piękna, dobra i bladź jednocześnie. Oprócz podejrzanych białasów pojawiają się hinduscy przestępcy,
przekupna hinduska policja, ludzie w slumsach.
W poszukiwaniu kryjówki zbiegły więzień Lin Ford dociera na tętniące życiem ulice Bombaju lat 80. Pracując jako medyk, zaczyna pomagać najuboższym mieszkańcom miasta.

W poszukiwaniu kryjówki zbiegły więzień Lin Ford dociera na tętniące życiem ulice Bombaju lat 80. Pracując jako medyk, zaczyna pomagać najuboższym mieszkańcom miasta.

Die Welt ist meine Vorstellung.
- karol
- rozkręca się
o! niedawno przeczytałem obie książki o przygodach linbaby więc z chęcią obejrzę choć fanem pana hunnama nie jestemMedard pisze: ↑11-02-2023, 17:39Autobiograficznej powieści Shantaram nie czytałem, ale serial na niej oparty wciąga, postacie konkretne, główny bohater stale wikła się w problemy, a Karla piękna, dobra i bladź jednocześnie. Oprócz podejrzanych białasów pojawiają się hinduscy przestępcy,
![]()
wyjebane ręce
- Medard
książka ma dobre opinie, już kilka osób mi ją polecało,karol pisze: ↑11-02-2023, 20:56o! niedawno przeczytałem obie książki o przygodach linbaby więc z chęcią obejrzę choć fanem pana hunnama nie jestemMedard pisze: ↑11-02-2023, 17:39Autobiograficznej powieści Shantaram nie czytałem, ale serial na niej oparty wciąga, postacie konkretne, główny bohater stale wikła się w problemy, a Karla piękna, dobra i bladź jednocześnie. Oprócz podejrzanych białasów pojawiają się hinduscy przestępcy,
![]()
ale skoro jadę z serialem, to na razie sobie ją odpuszczę
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sgt. Barnes

Po pierwszym odcinku jest nieźle, będzie kontynuowane.
- devastator77

Całkiem zabawny hiszpański serialik komediowy na jeden wieczór,6 odcinków po około 30 min.Główny bohater to bucowaty wykładowca na uniwerku który w wieku 40-tu lat postanowił wreszcie zdobyć prawo jazdy.Polecam!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77

Tym razem angole mnie rozczarowali,liczyłem na dobry serial o działaniach MI6,a wyszła tak naprawdę bajka.Omijać!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

no jest bardzo dobrze

i wracam do staroci

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- PrezydentKosmosu
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Może żadne wybitne dzieło, ale całkiem fajnie się to ogląda - ale ja lubię takie thrillery z klimatycznym settingiem, wyspiarska społeczność, tajemnice i brudy rodzinne, wątek okultystyczny. Wszystko to już było, I z czasem to wrażenie sklejenia fabuły z gotowych klisz potęguje się, ale mimo wszystko całkiem przyjemnie mi się to ogląda. W pewnym momencie robi się to wręcz jak gra, przygodówka, gdzie protagonista zbiera wskazówki od kolejnych NPCów, żeby odblokowywać postęp fabuły. Jak ktoś lubi takie klimaty, to można.
- dzik
Nie pokazuje mi się co to. Jakbyś mógł podać tytuł.
dobry kościół to kościół spalony
- Bolt
"The Sinner" z 2017.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town