...3ci sezon in progress..

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
W takim razie muszę obejrzeć jako fan potężnego Striborg.devastator77 pisze: ↑30-04-2023, 11:33
Jest to bardzo dobry serial australijski,jego akcja rozgrywa się na Tasmanii ,a powinni go obejrzeć wielbiciele skandynawskich klimatów.Jest zimno,brzydko,ponuro,policjanci mają oczywiście swoje osobiste problemy,trochę irytują pseudo pogańskie pierdoły,ale i tak go polecam.
Nie wiem,średnia córka podrzuciła nam pendriva z kilkoma serialami.dzik pisze: ↑30-04-2023, 19:42W takim razie muszę obejrzeć jako fan potężnego Striborg.devastator77 pisze: ↑30-04-2023, 11:33
Jest to bardzo dobry serial australijski,jego akcja rozgrywa się na Tasmanii ,a powinni go obejrzeć wielbiciele skandynawskich klimatów.Jest zimno,brzydko,ponuro,policjanci mają oczywiście swoje osobiste problemy,trochę irytują pseudo pogańskie pierdoły,ale i tak go polecam.
Na czymś to leci?
To takie dobre? Różne słyszałem opinie. Znajomy w środku pandemii strasznie się jarał 2 sezonem tego.
w pytkeSgt. Barnes pisze: ↑06-05-2023, 23:39Kolego Żułek, a serial Punisher jak oceniasz? Bo dla mnie przynajmniej pierwszy sezon bdb![]()