Most anticipated movies of 2013
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Most anticipated movies of 2012
Na Miłość i Skyfall mam zamiar wybrać się już w przyszłym tygodniu, zobaczymy :) The Master i Lawless też jaranko.
-
- rasowy masterfulowicz

Nie wiem na ile opis jest wiarygodny, bo znalazłem na jakimś forku, ale podobno jest to wypowiedź jakiegoś człowieka z GutekFilm. Jeśli nawet byłaby tylko w połowie prawdziwa to i tak micha się cieszy do rozpuku na ten film :)
A te pierwsze pięc minut ONLY GOD FORGIVES... proszę sobie wyobrazić mały bar w Bankoku skąpany w neonowym świetle, super powolna jazda kamery przez to wnętrze, światło jak ze Spragnionych miłości Kar waia. W rogu siedzi Gosling, na małej scence tańczy super powoli przy rurze piękna Azjatka. Dla niego. Muzyka jak Juliee Cruise z Twin Peaks. Trzech lokalnych typów spod ciemnej gwiazdy, upitych w trupa, śmieje się z niej. Gosling siedzi chwile w bezruchu. Bardzo powoli wstaje i podchodzi do stolika tych zakapiorów. Rozpina pasek i po chwili robi totalne piekło a la Gaspar Noe z tymi facetami przy pomocy sprzączki do paska. Masakra. Oczywiście nakręcone to wszystko w totalnie rozpoznawalnym dla Refna stylu... znam scenariusz tego filmu dobrze, ale bez obaw nie będę spoilerował.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kurwa, jakbym trailer ogladal :))) ale bedzie MASA.
this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
Gosling robiacy rozpierdol 3 gosciom jest mniej wiecej tak wiarygodny jak ten bejbifejs killer morderca z luper
- Riven
- Kontakt:
najebalbys goslingowi nie? cipa z niego. i pewnie nie wycisnie tyle co ty.
-
- mistrz forumowej ceremonii
streetcleaner pisze:
Nie wiem na ile opis jest wiarygodny, bo znalazłem na jakimś forku, ale podobno jest to wypowiedź jakiegoś człowieka z GutekFilm. Jeśli nawet byłaby tylko w połowie prawdziwa to i tak micha się cieszy do rozpuku na ten film :)
A te pierwsze pięc minut ONLY GOD FORGIVES... proszę sobie wyobrazić mały bar w Bankoku skąpany w neonowym świetle, super powolna jazda kamery przez to wnętrze, światło jak ze Spragnionych miłości Kar waia. W rogu siedzi Gosling, na małej scence tańczy super powoli przy rurze piękna Azjatka. Dla niego. Muzyka jak Juliee Cruise z Twin Peaks. Trzech lokalnych typów spod ciemnej gwiazdy, upitych w trupa, śmieje się z niej. Gosling siedzi chwile w bezruchu. Bardzo powoli wstaje i podchodzi do stolika tych zakapiorów. Rozpina pasek i po chwili robi totalne piekło a la Gaspar Noe z tymi facetami przy pomocy sprzączki do paska. Masakra. Oczywiście nakręcone to wszystko w totalnie rozpoznawalnym dla Refna stylu... znam scenariusz tego filmu dobrze, ale bez obaw nie będę spoilerował.
brzmi swietnie,moze byc mocarne kino.thx za info.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- witchfinder
Z Goslinga to czekam na to:

Refn jest strasznie przeceniany ostatnio. Teraz jestem w tym przekonaniu odosobniony, ale zobaczycie za parę lat! ;)

Refn jest strasznie przeceniany ostatnio. Teraz jestem w tym przekonaniu odosobniony, ale zobaczycie za parę lat! ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Riven
- Kontakt:
ja wiem... powiem tak - Drive najpierw zrobil na mnie kolosalne wrazenie, 9.9/10 itp. za drugim juz jakby mniej emocji, moze kwestia tego ze naglosnienie/obraz w kinie sa jednak mocniejsze niz w domu. nadal uwazam, ze to PIEKNIE zrobiony film, ale dziewiatki to na pewno bym mu nie dal. Natomiast Valhalla i Pushery (z naciskiem na 2) sa wspaniale. Grunt zeby gosc nie popadl w jakis schemat, jest takie ryzyko.
- zekke
nie no zlituj sie, niektorzy poprostu nie sa zrobieni do takich rol, tak jak koles z taka mordazekke pisze:Gosling robiacy rozpierdol 3 gosciom jest mniej wiecej tak wiarygodny jak ten bejbifejs killer morderca z luper
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... 4,314_.jpg
grajacy platnego morderce przyszlosci, no kurwa mac.
- Riven
- Kontakt:
link nie dziala. gosling jako naziol w fanatyku wyglada na calkiem konkretnego typa ktory umie przypierdolic. w drive tez nie wyglada jak cipa raczej. nie wiem, nie znam sie tak dobrze na facetach jak ty wiec moge sie mylic :)
- zekke
no ten kurwa z lupera babyface killer, levitt
http://i.imm.io/M95t.png
a gosling w fanatyku byl ogolonym na lyso szczylem, w ciezkich butach i ciuchach skinowskich wizualnie byl wporzadku do roli ktora gral.
http://i.imm.io/M95t.png
a gosling w fanatyku byl ogolonym na lyso szczylem, w ciezkich butach i ciuchach skinowskich wizualnie byl wporzadku do roli ktora gral.
- Riven
- Kontakt:
o ile pamietam to byl tez calkiem dobrze napakowany.
a levitt jest spoko, nie wiem no, nie przeszkadza mi jakos w tym luperze. w incepcji byl git.
a levitt jest spoko, nie wiem no, nie przeszkadza mi jakos w tym luperze. w incepcji byl git.
- zekke
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0wwi ... o1_500.jpg
http://images.usatoday.com/life/_photos ... osling.jpg
chudym patykiem byl, a levitt ma taka cipkowata lagodna fizis ze nie nadaje sie do grania rol jakichkolwiek mordercow, cmon. on moze grac takie role jak lebaouf w lawless ;d
http://images.usatoday.com/life/_photos ... osling.jpg
chudym patykiem byl, a levitt ma taka cipkowata lagodna fizis ze nie nadaje sie do grania rol jakichkolwiek mordercow, cmon. on moze grac takie role jak lebaouf w lawless ;d
- Riven
- Kontakt:
dobra ok juz mi sie nie chce dyskutowac o meskiej urodzie, zwlaszcza ze przydatny temat troche hujowo zaspamowac, to nie watek o nergalu, takze eot;)
- witchfinder
Ciekawe, co z tego wyjdzie:

- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Miejmy nadzieje, ze z taka obsada cos przynajmniej dobrego.
- witchfinder
Dobry dydaktyczny trailer mają :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Takie sobie. Wolalbym nabijanie na pale - zwykle upominanie nic nie daje, a jednokomorkowcow jak bylo pelno tak jest nadal cala masa.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
- rasowy masterfulowicz
http://www.imdb.com/title/tt1308729/
wszyscy oczywiście czekamy na to, niestety do polskich kin chyba nie trafi :/
wszyscy oczywiście czekamy na to, niestety do polskich kin chyba nie trafi :/
HAILSA!!!!!