eeeee tyle hałasu o jakieś pscółki ? no bez jaj

pierwsze skojarzenie ?

ale zostało tylko 14 odcinków (2 sezony) to dojade do końca co tam dalej po zmianie obsady będzie

a to był drugi sezon (pierwszego nie widziałem) z napisami kali mówić

odhaczone

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bez spoilerowania, czwarty odcinek w zimowym lesie, co tam sie odjaniepawla... Sztos serial.backslifer pisze: ↑09-02-2025, 21:21Wlasnie uswiadomilem sobie, ze Severance S02 jest w toku, bedzie ogladane zatem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Brzmi jak ciekawy temat, zapisałem sobieBless this tongue pisze: ↑13-02-2025, 18:27
DOPESICK jest naprawde dojebany. Wiarygodny, dobrze zagrany. Podoba mi sie to jak pokazuje spirale uzaleznienia jaka taka, ale przede wszystkim w szerszym ujeciu - uzaleznienie od oxow w US.
Ps. Polecam ogladac i jednoczesnie zabrac sie za ksiazke Demon Copperhead, bardzo dobrze sie rymuja.
![]()
Hehe, no specjalnie po rekomendacji kolegi Bless this Tongue odswiezylem sobie disneya. Bedzie od juterka badane.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-02-2025, 19:10Brzmi jak ciekawy temat, zapisałem sobieBless this tongue pisze: ↑13-02-2025, 18:27
DOPESICK jest naprawde dojebany. Wiarygodny, dobrze zagrany. Podoba mi sie to jak pokazuje spirale uzaleznienia jaka taka, ale przede wszystkim w szerszym ujeciu - uzaleznienie od oxow w US.
Ps. Polecam ogladac i jednoczesnie zabrac sie za ksiazke Demon Copperhead, bardzo dobrze sie rymuja.
![]()