dzisiaj polska mafia

z Amazonka

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tez scionglem na sobote i czuje, ze w chyba zlamie alkosluby
Obejrzalem oryginal, super jak zwykle, pamientam pierszy raz jak ro oglondalem z kasety video to chuja z tego zrozumialem xD. Keaton zajebisty. Zobaczymy czy ten nowy da rade ale Burton to ostatnio szmelc totalny
Triceratops pisze: ↑18-10-2024, 18:50Obejrzalem oryginal, super jak zwykle, pamientam pierszy raz jak ro oglondalem z kasety video to chuja z tego zrozumialem xD. Keaton zajebisty. Zobaczymy czy ten nowy da rade ale Burton to ostatnio szmelc totalny
Ok dwojeczka tez ok, Keaton wygladal jskby jedynke gral pare dni wczesniej ale to juz nie ten klimat co jedynkaTriceratops pisze: ↑18-10-2024, 18:50Obejrzalem oryginal, super jak zwykle, pamientam pierszy raz jak ro oglondalem z kasety video to chuja z tego zrozumialem xD. Keaton zajebisty. Zobaczymy czy ten nowy da rade ale Burton to ostatnio szmelc totalny
Betlejuice na trzeswo sie udalo, choc ta Monika Belucci z pizdy tam doklejona chuj wie po co i te koszmarne cgi, ze juz mialem siegac po awaryjny antalek. Nie wiem czy dzis Aliena sie uda, bo jakby nie patrzec to dzisiaj chyba miesiac mija bez narkotykuv ciezkich xd
mam takie samo wrażenieSamborWilk pisze: ↑20-10-2024, 00:34Oglądnięty przed chwilą, nie było tragiczne ale mam wrażenie że motyw główny już trochę oklepany.
Takie 5 może 6/10 max
![]()
bylem w kinie i mi sie podobalo na zasadzie ze fajny popkorniak