Ja jestem ciemny jak tabaka w pierogu, daj jakąś linę do czegoś gdzie se można online popatrzeć i nie wyłapać przy okazji tysiąca tysięcy spajłerów.Peebuls pisze:Sons of Anarchy ktoś ogląda? Jak się start nowego sezonu podoba?
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Nowe seriale
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Takie na poziomie poprzedniego sezonu, teraz to już tasiemiec i pomysły się skończyły na zapętlanie intrygi, jednak coś powoduje, że nadal oglądam. Chociaż gdyby Ron Perlman odszedł z tego serialu to nie wiem czy jeszcze bym oglądał.

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nowy breaking bad
o kurwa, ale cisnienie
po tym odcinku znow polubilem walta :(
kurwa mac, chyba ide po szlugi :D
no spoiler, ale to bedzie mialo sens tylko jesli obejrzeliscie ostatni odcinek:
o kurwa, ale cisnienie
po tym odcinku znow polubilem walta :(
kurwa mac, chyba ide po szlugi :D
no spoiler, ale to bedzie mialo sens tylko jesli obejrzeliscie ostatni odcinek:
this is a land of wolves now
- Zenek
- Zenek
Mocarny odcinek ! Jeszcze dwa tylko zostały, szkoda, bo zżyłem się z tym serialem, ale jak w taki sposób mają to kończyć to jestem za, zero odcinania kuponów!

- Riven
- Kontakt:
no klasa. warto bylo przemeczyc sie przez te nudne i naciagane kluchy dla takiego finalu :)
- Biały
- w mackach Zła
no rewelacja pod koniec, Walt mistrzostwo, już bym chciał te dwa ostatnie odcinki
- Rejwan
jestem w trackcie ogladania trzeciego sezonu the x-files. miazga. fajnie sobie odswiezyc po latach, gdy jeszcze za malego ogladalo sie w tv. ciekawe co bedzie sie dziac w 8 czy 9 sezonie bo tego chyba nawet nie puszczali u nas :)) ale juz umieram z ciekawosci. teraz tak miazdzacych seriali nie robia, taka gra o tron przy tym to jakis zart.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Riven
- Kontakt:
te hipster, widziales the shield?
robia seriale i to zajebiste.
zreszta gra o tron- o ile oczywiscie 'przehajpowana' (jak wszystko co modne w necie) - to nadal bardzo dobra produkcja, z zajebistymi walorami wizualnymi chociazby. porownywanie tego do xfiles jest rownie sensowne jak zestawianie sopranos ze star trekiem
robia seriale i to zajebiste.
zreszta gra o tron- o ile oczywiscie 'przehajpowana' (jak wszystko co modne w necie) - to nadal bardzo dobra produkcja, z zajebistymi walorami wizualnymi chociazby. porownywanie tego do xfiles jest rownie sensowne jak zestawianie sopranos ze star trekiem
- Rejwan
te wszystkie seriale o gliniarzach, gangsterach, murzynach, a w szczegolnosci murzynach gangsterach to nie moj klimat :)
a gra o tron, w porownaniu do ksiazki zostala tak zjebana, ze brak slow :)
a gra o tron, w porownaniu do ksiazki zostala tak zjebana, ze brak slow :)
- Riven
- Kontakt:
nie wiem, mozliwe, nadal to dobry serial z paroma genialnymi rolami i rozpierdalajaca scenografia etc., mieszanie tego z blotem to nieporozumienie
- Rejwan
abstrachujac juz od scenografii i moze kilku przyzwoitych rol, serial ten w porownaniu do ksiazki, jest zwyczajnie nudny!
- Dipsychia
- rozkręca się

Odświeżyłam po kilkunastu latach, miażdży nawet bardziej niż wtedy ;) No to jadę z drugim sezonem....

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
chując?Rejwan pisze:abstrachujac juz od scenografii i moze kilku przyzwoitych rol, serial ten w porownaniu do ksiazki, jest zwyczajnie nudny!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- grot
8 seria akurat była w polskiej tv (choć z dużym opóźnieniem)Rejwan pisze:jestem w trackcie ogladania trzeciego sezonu the x-files. miazga. fajnie sobie odswiezyc po latach, gdy jeszcze za malego ogladalo sie w tv. ciekawe co bedzie sie dziac w 8 czy 9 sezonie bo tego chyba nawet nie puszczali u nas :)) ale juz umieram z ciekawosci. teraz tak miazdzacych seriali nie robia, taka gra o tron przy tym to jakis zart.
do poziomu wcześniejszych już nie dobili, ale i tak uwielbiam
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Rejwan
mea culpa! przeczytalem, ze 9 tez puscili "Dziewiąty, ostatni sezon (2001-2002) w Polsce zadebiutował 6 maja 2013 roku na kanale Tele 5." ahahha a ja nawet nie wiem co to za kanal bo od lat nie mam tv. :D ale niezly zal w kazdym raziegrot pisze:8 seria akurat była w polskiej tv (choć z dużym opóźnieniem)Rejwan pisze:jestem w trackcie ogladania trzeciego sezonu the x-files. miazga. fajnie sobie odswiezyc po latach, gdy jeszcze za malego ogladalo sie w tv. ciekawe co bedzie sie dziac w 8 czy 9 sezonie bo tego chyba nawet nie puszczali u nas :)) ale juz umieram z ciekawosci. teraz tak miazdzacych seriali nie robia, taka gra o tron przy tym to jakis zart.
do poziomu wcześniejszych już nie dobili, ale i tak uwielbiam
- Biały
- w mackach Zła
Breaking Bad 05x15 - taka cisza przed burzą, po poprzednim mocnym odcinku trochę stonowania ale za to liczę na finał z impetem
- Żułek
chcesz powiedzieć ze u nas miedzy 8 a 9 sezonem mineło niemal 10 lat ?Rejwan pisze:mea culpa! przeczytalem, ze 9 tez puscili "Dziewiąty, ostatni sezon (2001-2002) w Polsce zadebiutował 6 maja 2013 roku na kanale Tele 5."
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Riven
- Kontakt:
dokladnie, ogolnie bdb odcinek, swietny patent z motywm muzycznym - nie slyszalem tego wczesniej w calosciBiały pisze:Breaking Bad 05x15 - taka cisza przed burzą, po poprzednim mocnym odcinku trochę stonowania ale za to liczę na finał z impetem
obejrzalem sobie dzis dla jaj ostatni odcinek Dextera - ja nie moge , jaka nedza :D. Od realizacji przez aktorstwo na bezdennie glupiej fabule konczac. Ale nisko ten serial upadl, az ciezko uwierzyc. Wygladalo to jak parodia poczatkowych sezonow.
- Rejwan
na to wyglada ;oŻułek pisze:chcesz powiedzieć ze u nas miedzy 8 a 9 sezonem mineło niemal 10 lat ?Rejwan pisze:mea culpa! przeczytalem, ze 9 tez puscili "Dziewiąty, ostatni sezon (2001-2002) w Polsce zadebiutował 6 maja 2013 roku na kanale Tele 5."